עבור לתוכן

מערכת LOGIN

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחפש מערכת הזדהות לעמוד מסוים באתר שלי שבה הלקוח יצתרך להכניס שם משתמש וסיסמא שאני יגדיר ורק ככה יהיה אפשר להכנס ...

יש לי אתר מוכן ורק זה מה שנשאר לי...

אם יש פה אנשים שיגידו לי תכין לבד וכו' אז עדיף שלא תגיבו ... חיפשתי בכל האינטרנט איך לעשות את זה ועם כל מה שמצאתי לא הצלחתי כלום.

אשמח אם יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי בזה או לתת לי לפחות כיוון איך לעשות לבד.

תודה רבה.

פורסם

לפני שאתה מחליט לפתח מערכת כזו

תשאל את עצמך האם יש לך אפשרות להגדיר את ה- IIS כ- Windows Authenticate ולבטל גישת ה- Anonymous

כך אתה לא צריך לכתוב כלום , המשתמשים שלך מזדהים מול active directory

פורסם
  • מחבר

אממ אני לא יודע אם יש לי את האפשרות הזאת ...

בניתי את האתר בHTML דרך פרונטפייג ... איך אוכל לדעת האם קיימת האפשרות של לבטל את ה Anonymous?

ותודה על התגובה..

פורסם

הפתרון שאני מציע מתאים יותר למערכות אינטראנטיות בהן לך יש שליטה על הגדרת משתמשים ברשת הפנימית

ואז ב- IIS אתה מגדיר שהכניסה לאתר שלך היא windows authenticated ומבטל גישה ב- anonymous

באופן כזה הגולש מקבל חלון login של הדפדפן עצמו הוא עושה עבורך את כל תהליך האימות מול הרשת הפנימית

בלי שום צורך לפתח כלום

טוב רוב הסיכויים שזה לא המקרה

השאלה אם אתה יודע קצת databases ושפת סקריפטים כלשהי

פורסם

אי אפשר לבנות ב html כזה דבר

צריך ב PHP\ASP ואניח ושב שיש אפשרות גם ב JS

פורסם

לא צריך גם Database?

פורסם

לא צריך גם Database?

רצוי מאוד...

פורסם

אז הפתרון שהבחור מבקש דיי בלתי אפשרי בשבילו...

עד כמה שאני מבין יש לו ידע ברמת ה WORD - הוא בנה אתר ב Front Page...

לכן להתחיל לחפור לו על IIS וכל מיני מונחים אחרים יכול רק לבלבל אותו...

צריך לצבור מעט ידע ב ASP או PHP וב SQL לפני שמתחילים לחשוב על פתרון של Login.

מאד מאד מאד לא רצוי להשתמש בפתרון מוכן... מועד לבעיות...

פורסם

לפותח התרד, כי שצויין פה בכדי לאפשר גישה לדף מסויים רק באמצעות סיסמה אתה צריך או לכתוב מנגנון לפעמים די פשוט אבל עדין לכתוב (לתכנת) אותו בשפת תסריט צד שרת כל שהיא כגון: ASP, ASP.NET, PHP וכד'. או עם יש לך אפשרות להגדיר הרשאות באתר שלך ברמת השרת אז להגדיר לספריה מסויימת בה תשים את הדף כסיפריה הדורשת אימות שם משתמש וסיסה ניתן לעשות זאת גם בשרתיIIS היושבים על פלטפורמת WINDOWS וגם בשרתי LINUX/UNIX.

אז כל מה שנותר זה לברר האם יש לך גישה או יכולת להגדיר בשרת שלך הרשאות גישה או האם אתה יודע לתכנת קצת או יש לך מישהו שיוכל לתכנת עבורך דף כזה כמובן זה תלוי גם בשפות התיכנות בהן תומך השרת שלך.

פורסם
  • מחבר

אפשר להגיד שאין לי ידע ממש ... אבל יש לי ידע בסקריפטינג (MIRC) .. שזה על אותו עקרון בערך ...

לפותח התרד, כי שצויין פה בכדי לאפשר גישה לדף מסויים רק באמצעות סיסמה אתה צריך או לכתוב מנגנון לפעמים די פשוט אבל עדין לכתוב (לתכנת) אותו בשפת תסריט צד שרת כל שהיא כגון: ASP, ASP.NET, PHP וכד'. או עם יש לך אפשרות להגדיר הרשאות באתר שלך ברמת השרת אז להגדיר לספריה מסויימת בה תשים את הדף כסיפריה הדורשת אימות שם משתמש וסיסה ניתן לעשות זאת גם בשרתיIIS היושבים על פלטפורמת WINDOWS וגם בשרתי LINUX/UNIX.

אז כל מה שנותר זה לברר האם יש לך גישה או יכולת להגדיר בשרת שלך הרשאות גישה או האם אתה יודע לתכנת קצת או יש לך מישהו שיוכל לתכנת עבורך דף כזה כמובן זה תלוי גם בשפות התיכנות בהן תומך השרת שלך.

הגישה יכולה להיות לי .. זה לא בעיה להעביראת האתר לwebhosting אחר שתומך ב ASP או כל שפה אחרת ...

וגם .. איך אפשר לעשות מה שהכוונת על לשים סיסמא דרך השרת ? תוכל לתת לי שרת חינמי שתומך בזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים