עבור לתוכן

xfx px7950gtxxx או x1950xt?

Featured Replies

פורסם

פאק עוד מעט מגיעים כרטיסי dx10 במחירים שפויים ,למה לעזאזל להשקיע 1500+ בכרטיס מסך כאשר במחיר אתה תקנה אחד הרבה הרבה הרבה יותר טוב?...

לא מבין תהגיון,הקיצר אם אתה עובר ממחשב ישן (סגנון פנטיום 3 או 4) עם כרטיס ישן סגנון 5200 אז קח בינתיים 7300GT/GS בהתחלה אתה ממש תתפעל מהביצועים בגלל שהשינויים הם דרסטיים נורא,ואז עד שתספיק כבר למתוח את הביצועים ולא להיות מרוצה מהם(חודשיים שלושה אולי אפילו יותר) אז תוכל לקנות כרטיס dx10 טוב ולהנות משיפור עצום.

סתם לדוגמא אח שלי קנה לי x1950xt בחול וזה יצא לי 1100 שקל, וזה כן נראה לי משתלם למרות שיש את כרטיסי ה-dx10 בפתח בגלל שיש תאימות של הכרטיסים הישנים, כלומר משחקים חדשים כן יצאו עם תמיכה גם ל-dx9.03c ולכן גם אם לא יהיו עוד כמה אפקטים מאוד מרשימים שיראו לי פחות טובים בהשוואה אם היה לי כרטיס שתמוך ב-dx10 אז מבחינתי זה לא נורא, מה עוד שכל הסדרות החדשות של סדרת ה-8xxx חוץ מה-8800gts/gtx יהיו פחות חזקים מהכרטיס שלי מכיוון שהם כרטיסים שיהיו יחסית מקבילים לכרטיסים של סדרת ה-7xxx

פורסם

מה עוד שכל הסדרות החדשות של סדרת ה-8xxx חוץ מה-8800gts/gtx יהיו פחות חזקים מהכרטיס שלי מכיוון שהם כרטיסים שיהיו יחסית מקבילים לכרטיסים של סדרת ה-7xxx

אל תבלבל תמוח, בסדר.

חברה לא מפתחת דור חדש של כרטיסים בשביל שהם יהיו באותה רמה.

6800GT שווה ל7800GT ?? לא. הוא אפילו משתווה בקושי ל7600GT.

כנ"ל לגבי 5600 6600 7600 ועכשיו גם 8600GT או ULTRA שכשיצאו (בעוד חודש ?) יהיו ברמתם של משפחת ה 7950 ויותר.

קיצר, אל תנחם את עצמך בדברים שאתה ממציא. זה פשוט לא כך.

בכל מקרה תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

נחיה ונראה מה יהיו הביצועים שלהם, עד אז אני שמח עם הקנייה שלי ;D

פורסם
  • מחבר

מה לגבי העובדה של-7950 נפח זכרון כפול לעומת ה-1950 (512MB לעומת 256MB) מהכרטיסים שראיתי זמינים כעת????

נפח הזכרון של הכרטיס לא משפיע על הביצועים???

פורסם

נפח הזכרון של הכרטיס לא משפיע על הביצועים???

משפיע.. רואים את ההבדל בעיקר ברזולוציות גבוהות אבל אני מתכוון ממש גבוהות!!!

פורסם
  • מחבר

משפיע.. רואים את ההבדל בעיקר ברזולוציות גבוהות אבל אני מתכוון ממש גבוהות!!!

אז למה בכל זאת כולם ממליצים על ה-1950?

פורסם

הוא כרטיס חזק יותר, לא משנה כמה זיכרון יש לכרטיס מסך, זה לא עושה אותו טוב יותר מכרטיס שהוא רמה מעליו.

יש גם 7300GS עם 512 מגה, וגם X1300PRO עם 512, שהם כרטיסים חלשים, אבל בשביל למשוך את העין מוסיפים להם זיכרון שהוא אכן קיים אך לא ניתן לניצול על ידי הכרטיס עצמו שכן הוא חלש מדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים