עבור לתוכן

שירות לחברי האתר - הזמנות קבוצתיות מחו"ל - עמ' 19 - ערכות ליטוש

Featured Replies

פורסם

אם המחיר סביר אז תוסיף אותי למאוורי yate loon וגם מודדי טמפ + uv led

• תגובות 189
  • צפיות 22k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

רגע רגע רגע... אני לא בטוח על ה-G5, זה תלוי כמה הוא עולה, מכיוון שבארץ אני יכול גם לקבל חריות, ואם המחיר לא ממש זול אז אני לא אקנה.

וגם אני רוצה לקנות את הפאד הזה.

ואם זה לא יצא יקר עם המשלוח אז גם אחד כזה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=37&products_id=3608

ואחד כזה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=39&products_id=1798

ואולי גם קתודה, הכול תלוי במחיר הסופי...

פורסם

גם אני לא בטוח לגבי הדברים קודם אני רוצה לראות מחיר..

פורסם

שחכת להוסיף אותי לYATE מאוורר 1

ובפילטר תוריד אחד

פורסם

אה, וכמו שאתה רואה ( ואמרתי לך קודם ), יש דברים גדולים יותר, ויש דברים קטנים יותר וההבדל בין הכסף שיקחו על משלוח בניהם הוא יהיה ממש ממש גדול, כך שזה לא נראה הוגן שכל אחד ישלם את אותו סכום של כסף על המשלוח, צריך לסדר את זה, בעיקר בגלל שיש כאן כמה דברים שהם ממש קטנים וזולים, ובסוף המשלוח יעלה הרב יותר מהמוצר ואז זה בכלל לא יהיה הגיוני

פורסם

ירדתי מזה

פורסם

אם הG5 יעלה 180 שקל בערך אז תכניס אותי גם

פורסם

אם הלוג'יטק G5 יצא בין 180 ל 200 אז גם אני בעניין...

פורסם

כנראה שגם אני (אם זה בסביבות 180)

פורסם

אם יש כלכך הרבה אנשים אז כבר עדיף שנעשה את הקנייה הזאת דרך החבר שלך ולא דרך האתר ( שגם ככה באתר זה עולה יותר מ-200 )

פורסם

תבטל אותי בקשה מ-YATE LOON 120mm כי הפד AQUA יותר דחוף לי,( יש בעיות בתקציב :-X)

ושוב אני שואל יש הבדל במחיר אם יהיה כמות של אנשים?

פורסם

כל הכבוד על היוזמה :xyxthumbs:

פרסמת התארד לפני שישה ימים בסה"כ ואני משוכנע שרבים עדיין לא נתקלו בו. לכן תצטרך להתאזר בלא מעט סבלנות...

פרט לכך מומלץ לתת דוגמא אחת או שתיים לגבי עלות סופית נאמר לדוגמא אם תציין מה יהיה מחירו של ה-G5 אם יוזמן נאמר ע"י 20 איש.

אני משוכנע שעם אינפורמציה על עלויות כוללות משלוח ומיסים העסק הזה ירוץ הרבה יותר מהר.

פורסם

יואו, אני כבר התבלבלתי, אתה עדין עושה את ההזמנה דרך חבר שלך? או שאתה מדבר על האתר הספציפי מחו"ל?

פורסם

אני רוצה שלוש YateLoons. אני אשמח גם למודד טמפ' ולמספר לדים, אבל הכל תלוי במחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים