עבור לתוכן

שירות לחברי האתר - הזמנות קבוצתיות מחו"ל - עמ' 19 - ערכות ליטוש

Featured Replies

פורסם

אתה בסדר? אני אשלם יותר כדי לקנות פד גדול יותר כשאין לי שום צורך בגודל שהוא מציע? הQCK מעולה לא פחות מהAQUA3 ונכנס לי בול במידות, אני לא קונה פד יקר כדי להתחיל לשחק בגזירות.......

לא'דע מה עם שאר האנשים אבל אני כבר ירדתי מעניין הפד בכל"מ.

-ג'ו

אתה לא קונה את הפד בגלל שהוא גדוךל, והמחיר שלו הוא לא כזה בגלל הגודל שלו, אלא בגלל האיכות, וזה כבר נבדק באתר.

אז מה הבעיה לגזור??? זה שווה את זה בשביל לקבל פד טוב יותר במידה המדויקת שלך

• תגובות 189
  • צפיות 22k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אתה בסדר? אני אשלם יותר כדי לקנות פד גדול יותר כשאין לי שום צורך בגודל שהוא מציע? הQCK מעולה לא פחות מהAQUA3 ונכנס לי בול במידות, אני לא קונה פד יקר כדי להתחיל לשחק בגזירות.......

לא'דע מה עם שאר האנשים אבל אני כבר ירדתי מעניין הפד בכל"מ.

-ג'ו

1. פאד לעכבר ב - 12$ רחוק מאד מלהיות פאד יקר.

2. ממש לא בטוח שה - STEELPAD QCK טוב יותר (או משתווה ל ) מה - X-RAY AQUA3, אני אפילו די בטוח שההפך הוא הנכון.

פורסם

גם אני חושב, אבל ה-QCK גבוה יותר ב- 0.5mm שזה די משמעותי ויש מצב שזה עוזר הגובה הזה.

אולם המחיר הנמוך של הפאד QCK קצת מחשיד, בעיקר שזה עוד בארץ, אבל גם בחו"ל המחיר די דומה...

פורסם

1. פאד לעכבר ב - 12$ רחוק מאד מלהיות פאד יקר.

2. ממש לא בטוח שה - STEELPAD QCK טוב יותר (או משתווה ל ) מה - X-RAY AQUA3, אני אפילו די בטוח שההפך הוא הנכון.

בשביל פד לעכבר, 12$ זה המון, אני יכול לקנות פד לעכבר גם ב10 ש"ח באופיס דיפו והעכבר יעבוד עליו יופי, ומבחינת חומרים הQCK עשוי מאותם חומרים שעשוי הAQUA3, אין מה לחדש כבר בתחום הזה, חוץ מאביזרים נלווים כמו כריות ג'ל וכו' כדי לעשות את הפדים נוחים יותר ליד.

והמחיר של הAQUA נובע בעיקר בגלל הגודל שלו, ובשבילי זה פשוט לא יתרון בכלל.

וזה שאתר אחד שיבח את הפד לא הופך אותו לאולטימטיבי, ואם דניס שיבח אותו - אז אני עוד פחות אאמין -_-' כי דניס תמיד אימפולסיבי בהמלצות שלו.

ANYWAYS אני לא מחפש פה להתחיל פרובוקציות, בס"כ נתתי עיצה לגולשי האתר שיבדקו מידות כדי לראות שזה בכלל מתאים להם, כי אם לא אז אין שום סיבה שבעולם להזמין פד במיוחד מחו"ל שבכלל לא יתאים כשאפשר לקנות ביותר זול פד בארץ שידוע שהוא מעולה לא פחות ברמת האיכות.

-ג'ו

פורסם

אני הייתי רוצה לקנות את ה-G5, אבל קודם כדאי לברר בכמה כסף יכולים להביא אותו. בארץ אפשר לקנות ב-320 ש"ח.

בנוסף, הפאד יכול להיות גם נחמד, למרות הגודל שלו. העיקר זה האיכות. עם הגודל אפשר להסתדר.

פורסם
  • מחבר

חברים שלום

אם אתם תוההים למה אני יושב בשקט, זה פשוט

אני נותן לעניין לזוז קצת בעצמו, אנשים נוספים אנשים יורדים

ובנתיים אני עושה שיחות מאחורי הקלעים על מנת לברר מה אני עושה בעסק הזה.... האם בכלל שווה לי לסכן את התחת שלי בעבור אנשים שלא יכולים להחליט מה הם רוצים אם בכלל...

נו טוב...

אני אסיים מה שהתחלתי, העסק בנתיים זז פה בפורום, במציאות גם אבל לא במהירות שבה הייתי רוצה, מה לעשות... כמויות קטנות... דברים קטנים...

אני אעדכן בהמשך...

פורסם

iakovl מרוב שיעמום הקמתי איזה מיני-פורום כזה בשביל ההזמנות כדי שיהיה הרבה יותר מסודר ונוח ;)

כי ככה אף אחד לא יודע מה אחרים ביקשו וזה דיי מעצבן להתחיל לעבור על 16 עמודים, אז הנה הפורום הזה ואני מקווה שזה בסדר מצידך ואם יש עם זה בעיה אני אמחק אותו :P

http://hw.forums-il.com/phpBBHeb/index.php

בכל מקרה אם אתה רוצה לדבר איתי בקשר לזה אז שלח לי בפרטי :)

פורסם

יעקוב, הדברים לא הולכים חלק כי אתה לא פה,

אתה יכול לברר כמה יעלה ה-G5 דרך חבר שלך אם נהיה 10 ( אני בטוח שאם המחיר ייה נמוך אז נהיה 10 לפחות )? יש מצב שזה יעלה משהו כמו 200 כולל משלוח?

ואותו דבר לגבי פד

פורסם

אני מעוניין להשתתף יש כמה דברים שאני רוצה

1. מסך קטן lcd שיראה את הטמפ ויהיה בחיבור מולקס

2. מאוררי לדים בגדלים של 120/80

3. גרילים מיוחדים 120/80

פורסם

תתמקד במוצר אחד ..ומשם נתחיל ..

פורסם

אני מעוניין לקנות BT(ביג טייפון הרגיל ולא VX) כמה עולה לי?

תמחק אותי מהרשימה, כבר קניתי...
פורסם

הרעיון של הפורום הוא רעיון מעולה!

יהיה הרבה יותר נוח לראות איזה מוצרים יש ומי שמעוניין לבצע הזמנה פשוט יגיב באותה ההודעה!

בכל מקרה תעיף מבט שם מדי פעם...

http://hw.forums-il.com/phpBBHeb/index.php

נ.ב- כדאי לנעוץ את זה כדי שזה יהיה מול העיניים של אנשים...

פורסם

וואי, זה ממש מתבלגן, אני מציע שתערוך רשימה ( תערוך את ההודעה הראשונה של הת'רד ) ונעשה את זה מהר כדי שלא יתיאשו פה

פורסם

אני לא מזמין פה כלום אבל אני מציע למנהלים לעשות דבר כזה.

כל יומיים-שלושה למחוק באשכול הזה את כל התגובות שהן לא הזמנות.

תשאירו רק את ההזמנות, וככה יהיה אשכול הרבה הרבה יותר מסודר.

פורסם

אגב, את העכבר (G5) כבר קניתי. והוא עובד מצוין גם בלי פאד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים