פורסם 2007 בינואר 1318 שנים שלום לכולם.טורניר לBF2 יוצא לדרך.יש פה לא מעט חברה שמשחקים בBF2. למה שלאתקימו קבוצת HWZONE ותצטרפו?אז קדימה בואו ותוסיפו את עצמכם.http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1003399
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אני מעוניין להשתתף בטורניר הכינוי שלי הוא kfirlion15 אין לי קבוצה הערה: מזאת אומרת לאנוס את אסף? :screwy:
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים יש אחד קוראים לו אסף. ג'ק האמר... תגיד, מתן הצנון עוד משחק בBF2? מה עם פולסא דנורא? התפרקו? אוי כמה שאני שונא אותם :
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים יש אחד קוראים לו אסף. ג'ק האמר... תגיד, מתן הצנון עוד משחק בBF2? מה עם פולסא דנורא? התפרקו? אוי כמה שאני שונא אותם : פולסא דנורא- סתם קבוצה מסריחה, עוד קוראים לעצמם פוסא דנורא הם חיים בבית משוגעים..... ומה קשור "לאנוס את אסף" לטורניר.... WTF?!
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר פולסא דנורא- סתם קבוצה מסריחה, עוד קוראים לעצמם פוסא דנורא הם חיים בבית משוגעים.....ומה קשור "לאנוס את אסף" לטורניר.... WTF?!זה סתם בדיחה.ראיתי שנרשמת לטורניר.אני אדאג לך לקבוצה.
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר סדר לי על הדרך גם קבוצה. אני saunara. אל דאגה ברגע שיצטרפו מספיק אנשים אני אתחיל בסידור הקבוצות תבדוק את הטופיק ותשאר מעודכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.