פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אהלן אני רוצה להזמין אוזניות מחול.חשוב שיהיו ניידות.. מתאימות לריצה ואני גם מעדיף אוזניות קשת מטעמי נוחות.חשבתי על ה px100 וראיתי גם את האוזניות האלה http://www.headphone.com/guide/by-application/ipod/ultimate-ears-superfi-3-studio-black.phpשהן גם אופציה. למרות שהן לא קשתבשביל איכות אני מוכן גם להגיע ל80 85$ (כולל משלוח)אני גם לא אוהב אוזניות אטומות מדי ( לא מרגיש בנוח כשאני לגמרי מנותק מהסביבה ולא שומע.. במיוחד שאני רוכב על האופניים ורץ)המלצות מישהו?
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים ה- PX מעולות.בקשר לאוזניות ה- in ear נתת, הם אטומות מאד (אוטמות רעשים כעמט לחלוטין), כך שהן לא מתאימות לדרישות שלך.
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים האוזניות שנתת באמת אטומות מרעש והן בכלל בכלל לא מתאימות לריצות או הליכות, מניסיון... כל הזמן יוצאים החוצה מהאוזניים וזה מרגיזעדיף שתיקח אוזניות שמתלבשות טוב על האוזן אבל גם שלא יכאיבו
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים מחבר אוקיי אז אני מניח שאני אתעקש על אוזניות קשת...אז יש איזו מציאה ממש במחירים של 60-80$ שתתאים לי?
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים מחבר לא מוגבל.. פתוח גם להזמין מחול....האוזניות שציינת נראות מכוערות רצח.... גם נראות פשוטות.ה px100 לא טובות יותר ?
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים האיכות סאונד שלהם זה משהו מטורף.הם מכוערות- נכון.אבל שומעים בהם ברמה שלא תתאר לעצמך וגם הם נוחות מאד.
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים הכי קל ,משתלם,ואפשר לקנות בארץ אותו מחיר כמו חו"ל- px-100 עולה 267 שקל.אם יש באפשרותך לקנות בחו"ל -פורטהפרו -20-30 דולר ,מחיר זול מאוד בחו"ל ובאותה רמה כמו ה-px 100 אם צליל יותר כיפיי,לא חושב שהם מכוערות כאשר לובשים אותם אין להם מראה מיוחד או מכוער.או akg k81dj אם אתה מחפש אוזניות שהם יהיו סגורות ,בעיקר יתרון בנסיעות ארוכות באוטובוסים,רכבות (59-69 דולר).
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים מחבר אם הpx100 זהות מבחינת איכות אז אני אלך עליהן.הן הרבה יותר יפות מהספורטהפרו שלדעתי ממש מכועורת.וגם אפשר להזמין אותן בחול עד40$ כולל משלוח... שזה הרבה יותר זול מלקנות בארץ
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים שתדע רק שאין מקום להשוות את הSuper Fi 3 Sudio למה שאתה מזמין מבחינת איכות, אבל כן, הסופר פי 5 שלי לא הכי נוחות לריצה
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים האמת היא שמבחינת איכות אני לא בטוח שה-3 כל כך טובות. אני שמעתי את ה-5 ולא אהבתי אותן. יכול להיות שזה בגלל שהן IEM, ויכול להיות שלא, אני פשוט לא אהבתי. את ה-PX100 למשל אני אוהב הרבה יותר. הן האוזניות הניידות המועדפות עליי בגלל המחיר ההגיוני והסאונד העצבני ;DAnatoli.
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים האמת היא שמבחינת איכות אני לא בטוח שה-3 כל כך טובות. אני שמעתי את ה-5 ולא אהבתי אותן. יכול להיות שזה בגלל שהן IEM, ויכול להיות שלא, אני פשוט לא אהבתי. את ה-PX100 למשל אני אוהב הרבה יותר. הן האוזניות הניידות המועדפות עליי בגלל המחיר ההגיוני והסאונד העצבני ;DAnatoli.אז תנסה את ה AKG K24/6P הם יהיו מיד האוזניות המועדפות עליךאותו רמה כמו הPX100 ואפילו יותר וזולות יותר..
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים אחי לפני שאתה קונה תשמע אותם.אני לדוג' אהבתי יותר את הסאונד של AKG K24 מאשר את ה px100 אבל ה k24 לא היו ממש נוחות אז לקחתי בסוף את px100
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.