עבור לתוכן

מסכים כחולים כל חצי שעה פרטים בפנים =,[

Featured Replies

פורסם

שמעו חבר'ה ..

כבר כמה זמן יש לי כל חצי שעה - שעה בממוצע מסך כחול דבר אשר ממש מייאש אותי בעבודה על המחשב!

ובכן אני חייב עזרה בנושא ..

עכשיו המפרט מחשב שלי הוא:

מעבד - פנטיום 4 3 גיגה הרץ ליבת פרסקוט

זיכרון - 512X2 = 1 GB

כ.מסך - גיפה 5200FX

הארד דיסק - 80 GB SATA בטכנולוגיית ה RAID

לוח אם - MSI PT-NEO 880

ספק - 500WATT נראה לי של ATX

עכשיו ניסיתי לעבוד עם זיכרון אחד לבד (כל פעם ניסיתי אחד אחר) ועדיין המסכים הכחולים נמשכים ככה שזה לא בעיית זיכרון.

הספק הוא יחסית חדש אז לא נראה לי שזה בעיה שלו ..

וחוץ מזה הטמפ' של המעבד,הארד דיסק ולוח האם הטמפ' הם בממוצע ולא גבוהיים וגם המחשב מנוקה יסודית מאבק מבפנים.

גם המחשב מנוקה מבחינת וירוסים,ספיוורים,מפתחות רגיסטרי שגויים וכ'ו וגם המחשב עבר איחוי .. אה וגם הוינדוס מעודכן דרך ה WINDOWS UPDATE

בקיצור מה הבעיה פה ?!

הנה מה שהוא כותב לי גם במסך הכחול -

techniacl information:

***stop:0x000000D1(0x00000030,0x00000007,0x00000000,0xf745a9a0

***viamraid.sys

begining dump of phisyical memory

phisical memory dump complete

בבקשה עזרה חברים אני חייב דחוף תודה רבה רבה מראש לעוזרים

פורסם

תבדוק את הטמפרטורה של המחשב. יש במדור ההורדות של האתר תוכנות טובות לדברים כאלה, ואפשר גם בביוס.

מניסיון, יכול להיות שזה בגלל שהמאוורר של המעבד לא תקין... אצלי זה היה דיי דומה (הוא פשוט ניתקע....), והסתבר שזה היה בגלל גוש ענק של אבק שהיה תקוע במאוורר של המעבד, והוא הגיע ל80 מעלות במקום 41.......

תנקו את המחשבים שלכם!!!

פורסם
  • מחבר

נו אמרתי אחי ניקיתי את המאוורר של המעבד ניקוי יסודיי !! ואני מסתכל עליו כל הזמן והוא מסתובב כמו שצריך וגם טמפ' אני בודק בביוס ובאוורסט והטמפ' בסדר גמור לליבת פרסקוט ! וגם בנוסף יש עוד מאוורר על הדלת של המארז שזורק אוייר קר על המעבד ועוד מאוורר מאחורה שמוציא אוויר חם ועוד מאוורר מקדימה איפה שההארד דיסק שמכניס אוויר קר זה לא בעיית התחממות אחי ..

פורסם
  • מחבר

אחי הדברים שמה לא הכי רלוונטים לגבי אבל הנה קבצי ה MINIDUMP שלי שביקשת שמה שאני ישים:

http://www.speedyshare.com/935936489.html

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

תנסה לעדכן את הDRIVER של הRAID. אתה באוברקלוק?

כ"כ אם אתה יכול להשיג בקר PCI תנסה לחבר דרכו ותראה אם הבעיה בבקר

פורסם
  • מחבר

לא אחי לא ביצעתי שום אוברקלוק לשום רכיב במחשב ..

איך אני מעדכן את הדרייבר של ה RAID ?

ועוד משהו מוזר ששמתי לב,שאני מדליק את המחשב בחצי שעה הראשונה הכל טוב ויפה הטמפ' של המעבד נעה בין 35-40 במאמץ 45 אבל אחרי כחצי שעה אפילו אם אין שום פעילות במחשב פתאום הטמפ' מגיעה ל 55 ועולה ויורדת ככה לא נשארת קבועה ואז עולה עוד פעם עד שהיא מגיעה לכ 70 מעלות !! ושתבינו כמעט כלום לא פתוח במחשב ואז נהיה מסך כחול אז משהו שמה מוזר לאחר הפעלה ממושכת של המחשב (שעה בערך) הטמפ' עולה ומגיעה לכמעט 70 מעלות ואז יש מסך כחול,חשוב להגיד עוד פעם שאין שום דבר שמפריע למאוורר של המעבד להסתובב הכל מנוקה שמה טוב טוב מאבק ואין שום אבק גם לא על הברזלים של הגוף קירור וגם שימו לב שבהתחלה המחשב קריר ורק אז מתחמם .. מוזר מאוד .. עזרה?

פורסם

רק לפי שם הקובץ שמופיע בהודעת השגיאה ניתן להבין שזה משהו עם הדרייבר של הRAID

תעדכן אותו או שאם אתה לא משתמש בו תבטל בביוס!

פורסם
  • מחבר

אחי קצת הסבר .. ?

איך אני אמור לדעת אם אני משתמש ב RAID או לא ?

כלומר אני משתמש בהארד דיסק אבל האם אני יכול לבטל את ה RAID בכל זאת?

ואיך אני עושה זאת ?

וגם איך אני בכלל מעדכן את ה RAID ..?

פורסם

תעלה צילום של מנהל ההתקנים שלך כשהלשונית של הRAID פתוחה. בקשר לטמפרטורות אני מאמין שרצה לך תוכנה ברקע כמו

DISKEEPER ודומותיה שעושות פעולות תחזוקה ברקע ומאמצות את המעבד. 70 מעלות זו טמפרטורה סבירה לפרסקוט במאמץ.

תנסה ללחוץ CTRL+ALT+DEL כשהטמפרטורה עולה ותראה איזה תהליך משתמש הכי הרבה במעבד

פורסם
  • מחבר

קשר לקטע הזה של הטמפ',אחי שום תוכנה לא פועלת שום דבר לא פועל כל המחשב סגור גם האנטיוירוס לא פועל וזה עולה ככה כמו לא יודע מה ..

והנה הצילום שביקשת ממני:

gzdgsy8.jpg

פורסם
  • מחבר

אנשים עזרה בבקשה דחוף..?

פורסם

אותה תמונה רק עם תוית כונני הדיסקים פתוחה

פורסם
  • מחבר

בקשה אחי:

fdadasgei4.jpg[br]פורסם בתאריך: 14.01.2007 בשעה 23:32:40

עזרה אחי??[br]פורסם בתאריך: 15.01.2007 בשעה 14:47:43
אנשים עזרה בבקשה זה דחוף ?!??!?
פורסם

תסרוק את ההרדדיסק ותחפש סקטורים פגומים (בדיקה יסודית בסורק הדיסק, מומלץ עם הפעלה מחדש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים