פורסם 2007 בינואר 1518 שנים למה אתה בכלל רוצה להחליף קירור ? טמפרטורה ? או סי? הבן אדם לא יודע איזה כרטיס מסך יש לו (וגם לא יודע איך לבדוק), אז אתה מצפה שהוא יעשה OC?[br]פורסם בתאריך: 15.01.2007 בשעה 10:33:32אצלי זה גירסה בעברית..מה זה GPU בעברית?אין לזה תרגום מדוייק בעברית 100%, אבל בסה"כ == מעבד גרפי.
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים אז אתם צריכים את סוג המתאם או את סוג הצג?תגיד לי אתה טרול או מה?אתה מבקש עזרה מנסים לעזור לך ואתה מושך את זה כמו לא יודע מה,ביקשו ממך לקחת תמונה אז תקח תפרסם תקבל עזרה וזהו, יאללה.......
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים מחבר בסדר אל תכעס שאלתי שאלהיש לי בעיה אם צילום תמונת מסך יש דרך נוספת או אחרת שאני יוכל להעביר לכם את נפרטים הרצויים?
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים בסדר אל תכעס שאלתי שאלהיש לי בעיה אם צילום תמונת מסך יש דרך נוספת או אחרת שאני יוכל להעביר לכם את נפרטים הרצויים?YAHOOGEEK תרגיע, אז קצת קשה לו, תנסה לעזור...צירפתי תמונה, אתה צריך להגיד לנו מה כתוב לך במשבצת האדומה שסימנתי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים מחבר תודה אז אצלי הוא רושם:plug and play Monitor ב-NVIDIA Getforce 6600[br]פורסם בתאריך: 15.01.2007 בשעה 16:17:41אתם צריכים עוד מידע שאני יביא לכם או שזה מספיק כדי שתוכלו להמליץ לי על מאורר ?מישהוא יכול להמליץ על מאורר לקירור הכי טוב (זה דחוף)?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.