עבור לתוכן

בעל חווה בנגב נעצר בחשד שהרג 2 פורצים לחוותו

Featured Replies

• תגובות 125
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חתמתי לאות הזדהות, אבל אני מקווה שזה ברור לכולם שכדרכן של עצומות, גם לזו לא תהיה כל השפעה.

פורסם

חתמתי.

פורסם

לא כדאי כל כך להגיד את המילה סלע ליד המשטרה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3352720,00.html

נו באמת איזו משטרה מטומטמת עד לאיפה עוד יגיעו? (כבר הפעם המיליון שאני אומר את זה) :bash:

מי שרוצה לחתום על עצומה לשחרור שי דרומי מוזמן:

http://www.alumim.co.il/info/dromi_atzuma.htm

חתמתי.... אבל כמו שMiniMizer אמר רוב הסיכויים שזה לא יעזור

פורסם

תשמעו, גם אני מאמין שזה לא יעזור, אבל מצד שני אני לא רוצה שיהיה הרושם שלאנשים לא אכפת - כי אני בטוח שלרוב האנשים במדינה אכפת במקרה הזה.

פורסם

זה פשוט מקרה קלאסי של זיכוי ודאי אם מערכת המשפט שלנו היתה עובדת בשיטת המושבעים... אבל השופטים שיצמדו לחוק היבש עוד ירשיעו אותו וישלחו לכלא במקום את המשטרה של עושה את עבודתה

פורסם

גילוי נאות: אמא שלו היא חברה של אמא שלי, בדיוק יומיים לפני שזה קרה אמא שלי סיפרה לאשתי עליו ואיך שגנבו לו את הכבשים כבר 11 פעמים.

פורסם

ואני בטוח שהוא נחשב בר מזל בסביבה שלו... רק 11 פעמים

פורסם

זה פשוט מרתיח את הדם מה שהמדינה עושה לו, עכשיו על זה שהוא הגן על שלו הוא יוציא את כל מה שיש לו על עורכי דין, פשוט זוועה, גם אם יצא זכאי הוא כבר הפסיד.

פורסם

יש באמת מישהו שמאמין שהחוואי הזה היה יכול לנסות לעצור את הגנבים בכל דרך שהיא שלא תגרום למותו חוץ מלירות עליהם?

אני באמת מאמין שאם הוא היה עוזה משהו אחר אז היינו קוראים בחדשות על הרצח שלו.

פורסם

^^^^^

מסכים איתך ב-100%.

הרי בשבילם להרוג אותו להרוג את הכלב זה בדיוק אותו דבר (חוץ ממאמץ פיסי קצת גדול יותר במקרה שלו, אבל אני בטוח שהם גם היו ניהנים מזה).

אם הוא היה מנסה לעצור אותם באמצעי לא קטלני, הוא היה נרצח במקום.

פורסם
  • מחבר

יש באמת מישהו שמאמין שהחוואי הזה היה יכול לנסות לעצור את הגנבים בכל דרך שהיא שלא תגרום למותו חוץ מלירות עליהם?

איזה היינו קוראים על הרצח שלו

בטח היו כותבים מודעה קטנה בסוף העיתון

וכותבים שהוא נירצח כניראה בגלל סיכסוך על אדמות

כמובן שלא היו עוצרים אף אחד ומעלימים תתיק

זה שהוא הרג תבני זונות זה מצוין כי אולי יעשו חוקים נורמלים בעתיד

שיאפשרו לאנשים להגן על עצמם ורכושם בלי ליכנס בכלא

ועוד לשלם פיצוים

פורסם

וקים נורמלים.... :screwy:לא במדינת היהודים

פורסם

אין סיכוי...

אני לא מבין משהו, איך גנב שקיבל מכות או איומים מצד ה"קורבן" בא למשטרה ומגיש תלונה?

הוא בא למשטרה ומתחיל לספר להם:"פרצתי לבית של מישהו והוא התחיל לאיים עלי"?!

פורסם

^^^^^

לא, הוא מגיע למשטרה ומספר להם שהוא הלך לטייל ואיבד את דרכו, ואיכשהו הגיע לחווה, ואז משום מקום הגיע מישהו ופוצץ אותו במכות.

גם אם לשוטר ברור שהוא מזיין את השכל, כי יש לו תיק פלילי וכל זה, אין לזה ראיות.

כמובן, במקרה הנ"ל ברור לחלוטין מבחינה ראייתית שהחבר'ה האלה באו לגנוב, וגם לא אכפת היה להם לרצוח (ספציפית את הכלב, אבל לדעתי אין הרבה הבדל מבחינתם). לכן, במקרה הזה - להרשיע את הבן אדם יהיה עוול גדול מאוד - ואני מאוד מקווה שהמקרה יעורר את חברינו מהכנסת והם יחוקקו חוק שיוציא אותו זכאי, כמו גם אחרים אחריו (אינשאללה). :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים