עבור לתוכן

בעיות עם הזיכרון של המחשב

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי עושה ריסט עצמאית, במצב מנוחה, עבודה לא משנה מה. עשיתי מה שצריך כדי שלא יעשה ריסט ויעשה מסך כחול, וגם עשיתי בדיקה בתוכנה S&M הכל יצא בסדר חוץ מהזיכרון. הרצתי בדיקה בMEMTEST והיו מלא שגיאות. כיביתי את המחשב, הוצאתי את הזיכרונות, על 1 כתוב PC2700 256DDR ועל השני כתוב PC2100 256. שניהם מיצרנים שונים. הכנסתי כל אחד בנפרד והרצתי בדיקה והכל היה בסדר. אם כך הבעיה היא העבודה שלהם ביחד. אולי זה משהו עם ההגדרות של הביוס אני לא יודע אולי מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

תנסה להגדיר ידני את התיזמונים והתדר בביוס..

פורסם

אתה מנסה להריץ אותם בדואל צ'אנל ???? :bash:

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם הם רצים בדואל צ'אנל איך בודקים את זה? ואני ישמח אם תוכלו להסביר לי איך להגדיר ידנית את התיזמונים. הלוח שלי זה ASUS P4S8X-X והזיכרונות כבר אמרתי אחד PC2700 256DDR והשני PC2100 256 מחברות שונות.

פורסם

תבדוק מה התיזמונים של כל אחד..

תגדיר את התדר על 266 (התדר של הזיכרון החלש יותר) ואת התיזמונים של הסטיק היותר גבוהים..

ואז תנסה לראות אם שניהם פועלים..

ואין קשר לDC..

פורסם
  • מחבר

3yd2skg.jpg

הבאתי לכם צילום של הזיכרונות, עכשיו מה בדיוק אני צריך לעשות?

פורסם
  • מחבר

2iapunp.jpg[br]פורסם בתאריך: 13.01.2007 בשעה 20:50:57

אני יסביר שוב. יש לי לוח ASUS P4S8X-X ו2 זיכרונות 256 DDR אחד מהם PC2700 והשני PC2100. שניהם מיצרנים שונים. יש לי בעיה של ריסטים פתאומיים ובהרצת בדיקות שונות התגלו שגיאות בבדיקה של MEMTEST . הוצאתי את הזיכרונות ובדקתי כל אחד בניפרד ולא היתה שום בעיה. ביחד הם עושים בעיות. אז השאלה היא מה אני צריך לעשות כדי שהם יעבדו לי טוב ביחד ולא יתנו שגיאות?

ניסיתי קצת לשנות את ההגדות של התיזמונים בביוס ואת התדר אבל אני לא כל כך מבין בזה אז אולי הסבר יעזור.

פורסם

תקבע את התדר על 133MHz..

ואת התיזמונים על 2.5-3-3-7...

תראה מה קורה..

פורסם
  • מחבר

אוקי ניסיתי זה עדיין נותן לי שגיאות מה זה אומר?

פורסם

שלצערך הזיכרונות הנ"ל לא יכולים לעבוד ביחד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים