עבור לתוכן

כמה תמונות מהיום אחר הצהריים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא תודה, מסיבות ממש לא מעניינות אותי (לא עם הרמקולים שלי לפחות).

ביקורת לאתר אני לא אכתוב עליהם, אין ממש טעם. אבל אני תמיד אשמח לפרט עליהם קצת בפורום. במידה ואני אחליט לרכוש אותם תהיו בטוחים שאני אפרט קצת על הסאונד שלהם בשבוע/שבועיים הקרובים. לצערי כרגע המקור וההגברה בעיתיים משהו, אבל זה מה יש בינתיים.

Anatoli.

פורסם

כה, נגן -Emu 1212M

מגבר מנורות DarkVoice 336i ששודרג מבפנים עם כמה שטויות, 2 מנורות טובות (הקדמית היא סופר טובה ועולה בהתאם - למזלי קיבלתי במחיר מצחיק)

אוזניות AKG K340 משודרגות מהתחת עם כל מוד אפשרי חוץ מהחלפת חיווט כיוון שהכבל עוד לא הגיע :)

מערכת האוזניות הכי טובה ששמעתי בינתיים (במיוחד כיוון שהרכבתי וכיוונתי אותה סביב הטעם שלי כולל התאמת מנורות, מודינג למגבר ולאוזניות וכו').

וד"א, זה לא כזה מסובך בכלל. אם תתעניין בתחום אתה תראה שתוך כמה שבועות לכל היותר כבר תדע את מה מה שצריך בשביל להסתדר עם מגבר מנורות. ואם תיכנס לרשת ותתחיל לקרוא בקצב מטורף, תלמד את הכל גם תוך כמה ימים. לחיות עם מגבר מנורות זה לא בעיה בכלל. יש כמה כללים בסיסים לפעול על פיהם וזה הכל.

Anatoli.

רצון יש. כסף לא.

פורסם
  • מחבר

ללמוד את זה לא עולה כסף :)

Anatoli.

פורסם

לגבי ה701 ממה ששמעתי הם צרכים שריפה של 300 שעות לפחות כדי להגיע לצליל האופטימאלי שלהם.

אז זה ילך וישתפר.

פורסם
  • מחבר

אנחנו כולנו מלאי תקווה שזה יילך וישתפר. אוזניות טובות מאוד כבר עכשיו.

ד"א, מה חשבת רפי, שאני אשמור את זה בסוד? כולם להגיד לרפי להתחדש על זה:

img2258ya5.jpg

ד"א2, תודה רבה ליגאל על ה-monster cable.

ד"א3, נראה לי מארגנים בקרוב עוד מפגש. הפעם חסר למישהו שלא יבוא (במיוחד אתה רפי).

Anatoli.

פורסם

מזל"ט על הסרגל החדש!

פורסם
  • מחבר

LOL!!!

חסין כדורים אתה פשוט קרוע.

Anatoli.

פורסם

אתה מתכוון למפגש בירושלים??

פורסם

מזל"ט על הסרגל החדש!

חחח, אהבתי...למרות שאני הייתי אומר את זה ככה: "רפי, תתחדש על ה15 ס"מ שלך" או משהו P=

מפגש אוזניות 3? גרמתם לי להתלהב! [=

אני די בטוח שעד אז אני כבר אזמין את האוזניות.

אולי אם תהיו נחמדים מספיק אליי, אני יהיה נחמד מספיק בשביל לנסות לשכנע את ההורים שלי לעשות את המפגש אצלי.

(יש 3 מסכים מה שאומר שעוד שני אנשים יוכלו להביא מחשבים, ואולי אח שלי יהיה נחמד מספיק להתחפף ואז בכלל יהיו 4 מסכים! [= )

פורסם
  • מחבר

לא רפי, לא מפגש בירושלים. המפגש בירושלים זה יותר כמו פרסום אקטיבי לאורי יפה.

אני מדבר על מפגש אמיתי, משהו שמארגנים האנשים בשביל האנשים (וואו אני הולך לפוליטיקה חח). כמו המפגשים האחרונים אצלי ואצל שי. דווקא אלא המפגשים היותר כיפים באווירה ביתית וחברותית ובמקום קרוב יותר לאנשים.

Anatoli.

פורסם

וואלה :xyxthumbs: באמת וזה אפילו קרוב לאזור צפון??? או שזה יותר מידי לבקש 8)

פורסם
  • מחבר

נראה, צריך לארגן מקום בעיקרון.

יש אפשרות שזה יהיה בנתניה, אבל אם יש הצעות למקומות אחרים אפשר יהיה לעשות גם שם.

ד"א, אני מקווה שאני אספיק לשלוח אתהכבל מחר אחר הצהריים, אם לא רק ביום שלישי, תיאלץ לסלוח לי, פשוט יש לי יומיים עמוסים מאוד עכשיו.

Anatoli.

פורסם

יפה יפה...

תתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים