פורסם 2007 בינואר 1218 שנים היה לי על המעבד גוף קירור של אינטל, זה שבא עם המעבד, ובמארז היו לי 3 מאווררים (אחד בצד, ושניים מאחורה).עשיתי קצת שינוי במארז והוספתי קצת דברים: גוף קירור למעבד - ארקטיק קולינג אולטרא טי.סי 4, והוספתי מאוורר מקדימה, מאוורר בגג במארז, החלפתי לספק עם מאוורר של 12CM, והוספתי מאוורר מתחת לכרטיס מסך.אה וגם שמתי משחה טרמית ארטיק סילבר 5.זה נראה לכם נורמלי שהטמפ' במעבד (מפרט בצד) ובמארז נשארו פחות או יותר אותו דבר?! (מעבד - 55-60 מעלות. מארז - 45-50 מעלות)
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים הספק לא יורד כל כך את הטמפ במארז אבל אולי שמת יותר מדי משחה טרמית שעולול לגרום לריחוק יתר של המעבד מהקירור ,, איפה בדקת את הטמפ?
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מחבר SensorsViewאותה תוכנה שבדקתי איתה לפני כל השינוי(ב everest מוצגות לי אותם טמפרטורות)
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים נשמע לי הגיוני, סך הכל הסירקולציה הקודמת היתה מספיק טובה, והגוף קירור הזה לא כל כך רחוק מהסטוק מבחינת יכולת קירור.אין ספק שכל הפעולות האלה תרמו בכלליות, אבל למעבד ספציפית כנראה שזה לא שינה יותר מידי.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים להפך, מבחינת הסירקולציה זה דווקא סימן טוב, זה אומר שהיא מספיק טובה.אם אתה ממש (ממש) חייב להוריד טמפ' מעבד, אז היטסינק יקר זאת הברירה היחידה.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מחבר בסה"כ - אחרי פרויקט מודינג די גדול, והוצאות קטנות פה ושם.סה"כ מודינג וקירור - כ 800 ש"ח, ועוד ספק ב-200.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.