פורסם 2007 בינואר 1218 שנים שלום אז ככה, אמצע עץ זה הממ נו - הקווים האלה שרואים על גזע עץ חתןך, עוד אומרים שכמות הקווים מסמלת את גיל העץ בשנים. מה קשור הדיסק? נתתי דיסק של משחק לחבר, והוא החזיר לי אותו (שמתי לב הרבה זמן אחרי זה, שמתי לב היום) עם ציור של אמצע עץ עליו. כשאתם כבר מבינים למה אני מתכוון , השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לקווים האלה? חשוב לציין שהדיסק לא מזוהה בשום כונן שניסיתי. למי שבכל זאת לא הבין על מה אני מדבר, העלתי תמונה: טאדהההההה: אני מנחש שהדיסק היה מונח על מנגל חם, או שעברה עליו כמות אדירה של קרינה רדיו-אקטיבית. מה אתם חושבים?
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים הדיסק מתזה נגרם כשהציפוי הכסוף בקצה הדיסק נדפק (כי הוא מחומר זול) ואז כל הציפוי של הדיסק מתנתק מהפלסטיק של הדיסק.זרוק לפח
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים זה קצת מזכיר את הפטמה ימנית של מריה "הבתולה" תמכור את זה בEBUY ותעשה מיליונים.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים אהה זה בכלל DVDפה זה אפילו יותר מורכבDVD מורכב מ-2 שכבות פלסטיק עבות המודבקות אחת לשניה בטבעת הפנימית והחיצונית ביניהם יושב המידע על שכבה מאד דקהכאשר הדבר החיצוני נדפק 2 השכבות נפרדות אחת מהשניה השכבה הדקה של המידע נפרדת מהשכבה הפלסטיתאם תכופף את הדיסק תראה בצד שיש לך 2 שכבות פלסטיק נפרדותקנית TEAC...
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מחבר הדיסק מת זה נגרם כשהציפוי הכסוף בקצה הדיסק נדפק (כי הוא מחומר זול) ואז כל הציפוי של הדיסק מתנתק מהפלסטיק של הדיסק. זרוק לפח תודה, עכשיו אני מבין הפעילו לידו EMP? מה זה EMP? זה קצת מזכיר את הפטמה ימנית של מריה "הבתולה" תמכור את זה בEBUY ותעשה מיליונים. רעיון מגניב, אם כמובן התופעה הזאת לא נפוצה... אגב זה היה דיסק של Call Of Duty 2, בדיוק היום התחשק לי לשחק :'( כשמקפלים אותו קצת, או ש"מורחים" הקווים משתנים, מגניב ביותר!! ;D בכל זאת, יש לכם השערות איך זה יכול לקרות? או שהולכים על המנגל?
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים זה קורה כששכבת הלכה (או מה שלא שמים על זה) שמגינה על שכבת האלומיניום "נפרמת" כביכול, והדיסק נדפק.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים איך ? איך אתה שואל ?זה קל מאוד .אתה לוקח EMP .אתה לוקח דיסק DVD .משאיר אותם לבד .אחרי תקופה מסויימת , מופיע לך אמצע עץ על הדיסק .זאת תופעה פיזיקאלית ידועה .
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מגניב :ס קרה לי דבר כזה עם ... עשן !! חחחח עישנתי בסלון ונכנסה קרן שמש שטוחה [צורת שטיח אבל אנוכי] ... וכשנשפתי את העשן לכיוון הקרן, הוא נתפס בכולה ורואים את זה בצורות של ה"אמצע עץ"... אחד הדברים היותר פסיכודאלים שראיתי , ולא בהשפעת כימיקלים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.