עבור לתוכן

לרוב שאני מוריד דברים אז יש בעיה בכיווץ

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תראו גם ככה יש לי בעיה במחשב שבמשחקים המשחק נתקע לגמרה. מחשב חדש אני צריך לקחת אותו לחנות.

פורסם

לפני שאתה מבזבז לעצמך ולהם זמן יקר - תשדרג כל מה שאפשר לשדרג כי הסיכוי לחומרה מקולקלת הוא די קלוש בימינו... הרבה יותר סביר שזו איזו בעיה ידועה שתתוקן ע"י עדכון BIOS או דרייבר של אחד הרכיבים שם מהאתר של היצרן (וזה כולל לוח-אם)...

פורסם

אולי חסר מקום או משום מה WINDOWS לא מצליח לרשום לתקית ה TMP שלו .

קרה לי בלינוקס שבלי שום הודעה מוקדמת כל דבר שירד ירד מושחט/ 0 בייטים.

פורסם
  • מחבר

לא מבזבז לאף אחד שום דבר. המחשב חדש ואני התקנתי דרייברים מהדיסק. המשחקים נתקעים וגם איכות מגעילה אז אני לוקח תמחשב לחנות שהם ישברו תראש כי אני כבר חודש כאן רק מנסה לסדר בעצמי ולא מצליח .[מדבר בעיקר על המשחקים שיש חיספוסים כבר שלחתי כאן בפורום על הנושא ואף אחד לא פתר לי]

פורסם

נשמע שיש לך באמת הרבה בעיות במחשב.

ואם כמו שאתה אומר הוא חדש, אין שום שיהיו כל כך הרבה תקלות - נצל את האחריות.

פורסם

לא קראתי הכל אבל זה נשמע כמו בעיה דומה שהיתה לי פעם גם עם הורדות של סרטים\משחקים שהיו מקובצים וכל הזמן היו פגמים בחלק מהחלקים של הקיבוץ

בסוף הסתבר שזו בעיה בזיכרון כמו שכבר העירו לך פה לבדוק זאת

אך אם יש לך אחריות עדיין ואתה לא מבין כל כך ואין לך כוח להתמודד עם זה עדיף באמת שתיתן להם כבר לשבור את הראש

פורסם

אני חוזר ומדגיש: לפני שאתה מבזבז לעצמך את הזמן (לגבות..לפרק מחשב..לקחת לשם..שיפרמטו על נקי כדי שהם ידעו שלא קילקלת משהו בהגדרות..וכו) תתקין כל עדכון אפשרי מהאתר של היצרן. אף פעם לא מומלץ להשתמש בדיסק על מחשבים חדשים (רק אם לא מוצאים אונליין משהו חדש יותר). היום בדיקת איכות זה לא מה שהיה פעם... לכן משחררים מוצרים עם דפקטים ידועים תוך כדי שעובדים על פתרונם ומשחררים את התיקון אונליין מאוחר יותר...

יש אנשים שגורסים להיפך - שאם אין בעיות עם גרסה X, אל תשדרג כי כל שינוי עלול להיות לרעה. אני טוען שמניסיוני הרב כמעט בכל המקרים שדרוג לא גרם שום נזק...רק שיפור בביצועים ויציבות... ואם צריך לחזור אחורה אז כמעט תמיד אפשר.

פורסם
  • מחבר

תראה שקניתי תמחשב כבר היה לו בעיה במשחקים שנתקעים ותמיד חיספוסים בקצוות של המשחקים וגם בסרטים נגיד המצלמה זזה אז היא זזה באטיות .ניסיתי הכל דריברים חדשים .עידכנתי את net.. אפילו הורדתי את הדרייבר לבד בלי התוכנות שלו .והורדתי את ati tray tools שהוא לא עושה בעיות .אבל נשארה אותה בעיה. לקחתי תמחשב לחנות התכנאי אמר שהמתח של הספק לא היה מכוון לכרטיס מסך אז הוא סידר .אבל אחרי שהחזרתי תמחשב עדיין נשארה הבעיה. אז אני לוקח את המחשב שוב לחנות ולא מחזיר אותו עד שהכל יהיה טוב .אני לא הוצאתי סתם לפח 5000 שח רק על חומרה.. ותראה אחי אני לא רוצה לתעסק עם ביוס וכאלה. אם אני יגיד לך בדיוק את הדגם של הלוח אם וכדומה תתן לי הורדה ישירה של דרוורים חדשים? [יש לי גם ווינדוס לא חוקי אני רוצה לקנות אבל עוד מעט יוצא vsita. אז לא יודע אם זה שווה. אם אני יקנה xp זה יפריע למשחקים אחרי זה?]

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם כבר היתה שם בעיית חומרה אז עדיף באמת שהם יטפלו בזה ואתה תדרוש לראות את המחשב בפעולה לפני שאתה לוקח אותו הביתה (בשל ניסיונך המר). לדעתי כדאי לך רק לסבול עוד כמה שבועות עד שיוצא ויסטה באמת ואז תבקש מהם שיבצעו את ההתקנה בעצמם. אין סיבה להריץ XP על מחשב שנרכש רק עכשיו... רק שקח בחשבון שיהיו בעיות תאימות עם תוכנות רבות משהו כמו חודשיים עד שהכל יתאזן. בכל מקרה אתה באמת רוצה לוודא כבר עכשיו שכל החומרה שלך תרוץ פרפקט עם ויסטה וזו ההזדמנות שלך. ואם קראת את הלינק שבחתימה שלי, אז אתה כבר יודע את דעתי שבסופו של דבר תאלץ לרכוש ויסטה. אולי אני טועה...

פורסם
  • מחבר

רגע כמה שבועות בערך יצא ויסטה וכמה יעלה לי בערך? אני לא ישלם יותר מ500 שח. לא הכי הבנתי שאמרת על החומרה שלי . החומרה שלי היא טובה לויסטה?[תראה בחתימה]. אני יודע שזיכרון אני צריך להוסיף לעוד 1 גיגה.

פורסם

נראה לי מעל ומעבר. וכן כנראה צריך 2 גיגה זיכרון לעבודה נוחה על ויסטה (הדעה הרווחת). קרא קצת בפורום של Windows על ויסטה - אומרים שיוצאת בסוף החודש למדפים בחנויות. לגבי המחיר - אין לי מושג. תשאל אנשים איך להשיג את המחיר הכי זול. בטוח יש דרכים (חוקיות) לא לשלם את המחיר המלא (מבצעים וכאלה).

פורסם
  • מחבר

מה זה רק יצא ויסטה וכבר יהיה מבצעים. תגיד אתה מבין מאוד בכרטיסי מסך?או חפיפ?

תראה אני יעשה ככה. אני יקח תמחשב לתיקון ויחזיר אותו ואחרי זה יקנה ויסטה שכל התוכנות יהיו טובות בשבילה וכדומה. כי לי יש בעיה של חומרה על בטוח.

פורסם

נראה לי שיהיו הנחות די מהר לארגונים שמיקרוסופט חפצה ביקרם, כמו מורים לדוגמא. אולי גם תוכל לקבל רישיון בחינם/מוזל מהעבודה של מישהו מהמשפחה (שצריך לעבוד מהבית נניח)... לא יודע - צריך לברר לפני שהופכים לפראייר שמשלם מחיר מלא ;D

אני לא מבין בכלל בכרטיסי מסך לצערי (או כל רכיב חומרה אחר).

מה שאתה רוצה לעשות הגיוני מאוד, רק תוודא שכל רכיבי החומרה אצלך הולכים לקבל תמיכה בויסטה. שלא מכרו לך משהו שאין סיכוי שיצא דרייבר ויסטה עבורו נניח.

פורסם

קרי לא חלקים ג'נרים\סינים בלי אבא ואימא

פורסם
  • מחבר

בסדר.אני ביום ראשון יקח תמחשב לחנות שיתקנו אותו. ואחרי שיצא ויסטה והכל יהיה טוב איתה אני כניראה יקנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים