עבור לתוכן

לרוב שאני מוריד דברים אז יש בעיה בכיווץ

Featured Replies

פורסם

הוא כל פעם נותן שגיאה. אני מוריד משחקים דמואים ואני לא יכול להתקין.גם אם אני מוריד מאתר אחר אותו משחק. מה אני עושה ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

כמה דברים שכדאי לך לבדוק:

* יש לך מספיק מקום בהרדיסק?

הקובץ שאתה מנסה להפעיל הוא בגודל 888 מגה. אם הכונן מחולק ל- 2 ודא שיש מספיק מקום בכונן הראשי.

* עדכן את הווינראר

* בדוק וירוסים וטרואיינים

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה. יש לי רק כונן אחד והוא מלא.גם פירמטתי תמחשב אתמול.מה עוד אני יכול לבדוק?מה זה עדכן את הווינראר איך אני עושה?

פורסם

אם הכונן שלך מלא, אתה לא יכול לפתוח את הקובץ שבגודל 888MB - פנה מקום.

WINRAR - www.rarlabs.com - תוריד גרסה עדכנית.

פורסם
  • מחבר

סוריייייייייייי התכוונתי שהוא בכלל לא מלא יש לו 120 גיגה פנוי אחי יש לי אתwrar37b1 הכי חדשה

פורסם

זאת גרסת בטא, אולי בגלל זה הוא לא עובד.

תנסה את WinRAR 3.62 release

פורסם
  • מחבר

הורדתי זה גם לא עוזר. ממה זה עוד יכול להיות? במחשב הקודם שהיה לי הייתי מוריד אותו דברים והיה בסדר

פורסם

תגלגל את הודעת השגיאה ימינה.. CANNOT EXECUTE...

BUT WHY??

אם לא נותן סיבה, פרוס על הדסקטופ ונסה להריץ משם.

פורסם

אתה מוריד עם תוכנת הורדה (DAP, FLASHGET)?

אם כן, נסה להוריד ישירות עם הדפדפן - מדי פעם הקבצים נדפקים בתוכנות ההורדה שמחלקות אותם לכמה חלקים.

מה בקשר לבדיקת תוכנות הריגול, ביצעת ?

פורסם
  • מחבר

אני גם פירמטתי תמחשב וזה לא הסתדר. איך אני מוריד דרך הדפדפן?. אני יגיד לך מה אני עושה אני נכנס לאתר ולוחץ על המשחק להורדה וזהו זה הכל. אני שולח תשגיאה והזזתי אותה ימינה.[שאני מוריד דברים קטנים כמו 10 mb או 20 זה לא עושה לי שגיאה .] יש לי עוד שגיאה ממקום אחר אולי זה קשור?

פורסם
  • מחבר

זה לא רק בכיווץ. כל דבר שאני מתקין זה עושה שגיאה אולי זאת בעיה של חומרה? תעזרו ליייייייי

פורסם

בהנחה שהקבצים תקינים זה נשמע כמו בעיה בזיכרון.

תבדוק זיכרון עם MEMTEST86.

פורסם

תוריד שוב ללא שום תוכנת הורדה - או תוריד במחשב אחר ותעביר עם ממורי קי למחשב שלך. נשמע שמנהל ההורדות מחרבש את הקבצים, או אולי ה-WinRAR דפוק. לא נראה לי אישית בעיה בזיכרון אחרת כל הווינדוס היה קורס לך כל רבע דקה...

פורסם

אולי יש לו סקטורים דפוקים :nixweiss:

נסה ללחוץ התחל - הפעלה - cmd

ותריץ chkdsk /f

אם הוא מוצא שגיאות תעלה תמונה.

פורסם

צודק נשמע משהו שקשור לאחסון. יכול להיות מערכת הקבצים כמו שאמרת או אולי דרייבר מקולקל לבקר IDE/לוח-אם או הגדרת הרד דיסק שגויה ב-BIOS או בווינדוס... או משהו אחר שמעוות את הקבצים שנשמרים למחשב - נניח תוכנת הגנה כמו אנטי-וירוס. בעיה מעניינת ואם נגרמת רק בקובצי התקנה (לא בקובצי מוסיקה נניח) אז היא בכלל מעניינת ברמות... חחחח

בקיצור לפרמט מחדש ולשים לב טוב טוב מאיזה נקודה הבעיה מתחילה. שהרי לא כל הרצת EXE מרגע אפס היוותה בעיה אחרת לא היה מותקן כלום על המחשב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים