פורסם 2007 בינואר 1218 שנים היי.הכוונה היא שכשאני רואה סרט על הטלויזיה דרך המחשב והסרט מקודד על מסך רחב אז רואים את הסרט רק על שליש מהמסך טלויזיה ...השאלה שלי היא האם יש איזו תוכנה שתוכל להראות את הסרט על מסך מלא...המפרט שלי המפרט מחשב ...תודה .
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים השאלה שלך לא נכונה.במסך מחשב כמו במסך טלוויזיה CRT סטנדרטי היחס בין הגובה לרוחב המסך הוא 4:3במסכי LCD או פלסמה היחס הוא 16:9מכאן נובע שלא משנה תעשה - אם "תתאים" את התמונה בין פורמט אחד לאחר - תאלץ לשנות את היחס הזה.מה שאומר שאו שאתה מותח את גובה התמונה (אם אתה רוצה להתאים יחס של 4:3 ל-16:9), או שאתה מכווץ אותה (המקרה ההפוך).יש אלטרנטיבה - לחתוך את התמונה (הפריימים) ככה שייכנסו בול ביחס המתאים...אבל אז כמובן אתה לא רואה את כל הפריים... כמו לעשות ZOOM על חלק מהתמונה.איזה תוכנות עושות את זה?לא זוכר, אבל אני לא הייתי עושה המרה כזו.בהצלחה.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים סרט לא סתם בא ביחס של 16:9ככה אתה אמור לצפות בו ככה שאין טעם לשנות את זה גם אם התמונה עצמה יותר קטנה מ-4:3
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מחבר אל תבאסו אותי ...זה מציק אגוזים לראות על טלויזיה 29 אינץ' רק פס באמצע שמהווה רק שליש מהמסך ...אני אפילו מוכן לקודד את הסרט לאיזה פורמט אחר או משהו רק שיראה על כל המסך כי זה מציק...חייבת להיות דרך ... :s05:
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים אם אני זוכר, BSPLAYER בגרסאות הישנות שלה יכלה למתוח את התמונה על כל המסך.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים mv2playerאבל כפי שאמרו האנשים לפני, אתה יכול להחליט:א. שתיהיה אותה תמונה כמט עכשיו רק למתוח אותה לכל גובה המסך, ז"א אנשים ארוכים.ב. לעשות zoom וכך אתה מפסיד חלקים בתמונה שנמצאים בצדדים.ג. להשאר כפי שאתה רואה עכשיו.אני ממליץ ג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.