עבור לתוכן

בעיה בצורב דיוידי חדש

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי צורב דיוידי חדש של אסוס, דגם ASUS DRW-1608P3S

חיברתי אותו למחשב והוא מייד זיהה אותו כמובן.

משום מה נרו מאפשר לי מהירות צריבה מרבית של X12 למרות שהצורב הוא בפירוש X16. (גם לפי אתר היצרן וגם לפי אווראסט).

יש לי במחשב אחר אותה גרסא של נרו, צורב דיוידי אחר של סוני גם X16 ואותו הוא כן מזהה כ-X16. מישהו יודע מה הבעיה?

פורסם

תנסה להתקין לצורב דרייברים אם יש דבר כזה ואם לא תמחק ותתקין עוז פעם את הנרו.

אם זה לא יעבוד תשלח אותו להחלפה במסגרת האחריות

פורסם
  • מחבר

חיפשתי באתר של אסוס, יש רק עידכון פירמוור שאני לא יודע אם הוא כולל את כל העידכונים הקודמים (אם בכלל יצאו) או לא.

מה שבטוח שלהחזיר לחנות זה לא הפיתרון, הרי אווראסט מזהה אותו ככפול 16.

פורסם

האם מדובר בדיסקים ספציפים?(כמובן שרשום עליהם *16 אבל לפעמים זה כזה זבל שבאסטרטגית צריבה הם גג 12) או שמדובר בהרבה דיסקים שונים?

פורסם
  • מחבר

האם מדובר בדיסקים ספציפים?(כמובן שרשום עליהם *16 אבל לפעמים זה כזה זבל שבאסטרטגית צריבה הם גג 12) או שמדובר בהרבה דיסקים שונים?

זה אותם דיסקים בשאני צורב איתם X16 (באותה תוכנה) במחשב השני עם הצורב של סוני.

פורסם

את זה כבר הבנתי אבל מה הדיסקים בדיוק?(חברה, מהירות והעיקר מדיה קוד( בודקים ננרו CD-DVD SPEED)).

פורסם
  • מחבר

אוקיי. הדיסקים הם של חברת זירוקס, דיסקים X16. בכלי הבדיקה של נרו הוא משום מה מחליט לזהות אותם כ- X12, וזה מוזר: הרי במחשב השני, כמו שאמרתי, הם X16.

פורסם

תבקש מחבר דיסק נורמלי של חברה יותר מוכרת ותבדוק.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, על אותם דיסקים בדיוק נצרב אתמול במהירות 16X.

פורסם

כמובן שרשום עליהם *16 אבל לפעמים זה כזה זבל שבאסטרטגית צריבה הם גג 12

.לא היה לי נסיון איתם אך הסיכוי שהבעיה בדיסקים די גבוהה.לפני שאתה מחליף את הצורב תבדוק אם דיסק אחר.אמרתי לך כבר שזה שהוא נצרב על סוני ב16 לא אומר כלום.כי הקושחות שלהם שונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים