עבור לתוכן

חדר מלחמה : דיון בנושא המלחמה הקרבה והולכת

Featured Replies

פורסם

מויקי:

הבסיס ממוקם בסמוך למושב שדות מיכה, דרומית לבית שמש ומאכלס שלוש טייסות של טילים בליסטיים: טייסת 150, טייסת 199 וטייסת 248. השנתון ג'יינס טוען כי מוצבות בו יחידות המפעילות טילים בליסטיים לטווח בינוני מסוג יריחו המסוגלים לשאת גם ראש קרב גרעיני.

צבא הגנה לישראל נמנע מלהתייחס לבסיס, אולם מידע על מיקומו ומטרתו הופיע במספר פרסומים מחוץ לישראל.

איינס יכול לטעון גם שאולמרט הוא ראש ממשלה טוב. כל עוד גורם ישראלי רישמי לא משאר את זה, זה בסך הכול טענה מונפצת. ומי שמאשר את זה בלי אישור- צריך לשבת בכלא.

על הגרעין הישראלי "דיווחו" הרבה לפני ואנונו, ובכול זאת כשהוא חשף את מה שחשף- ללא אישור, הוא נזרק לכלא.

• תגובות 128
  • צפיות 13.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יופי MiniMizer תראה למ גרמת

אלוהים ישמור...

נתנו גם נ"צ של המקום :o

אל אלוהים!!!!!1

IG - צא מהסרט שלך. אף אחד מחברי הפורום הזה (למיטב ידיעתי) לא יכול לאשר או להפריך שמועה כזאת או אחרת. זה שאני אומר שבשדות מיכה יש עשרות טילי יריחו מתודלקים וחמושים זה טוב ויפה (אופס אמרתי את זה :<) אבל זה לא הופך את זה לאישור רשמי או whatever.

פורסם

למייטב ידיעתך...

ואני מתכוון באופן כללי שאנשים יפסיקו לזרוק מספרי יחידות, מיקום וסד"כ שחבר\ דוד\ אח\ יזיז שלהם סיפר להם...

פורסם

סד"כ ;D

פורסם

12 שעות של הרצאות emot1740vq.gif

פורסם

זאת תהיה מלחמת כפתורים וארה"ב תהיה לצידנו אנחנו לא נהיה פה לבד

והדבר הכי חשוב הקדוש ברוך הוא איתך אל תדאג!

מעניין איפה הוא היה במלחמת העולם השניה וקצת לפני

-תבינו אלוהים לא קיים-

פורסם

אלוהים לא קיים?.?.?

בתוך תוכך אתה יודע שהוא קיים זה שאתה מפחד או לא רוצה להאמין בו זה לא אומר שהוא לא קיים ואל תזבל לי שהעולם נוצר מפיצוץ.. כי אם כן אני יפוצץ משו שיצא עוד איזה עולם או משו אחר...

פורסם

הא?

כמו שאני לא יכול להוכיח לך שהוא לא קיים אתה לא יכול להוכיח לי שהוא קיים. זה כל הקטע של האמונה... אם יוכיחו אותה, זה כבר לא אמונה, זאת עובדה, אם יפריכו זה גם לא אמונה, אלא מצג שוא.

פורסם

דבר ראשון אפשר להוכיח

ואין קשר בין הדברים שאם אי אפשר להוכיח אז לא אמונה

פורסם

בהצלחה לך.

תפסיק להקפיץ את הת'ראד עם הודעות לא קשורות.

פורסם

דבר ראשון אפשר להוכיח

ואין קשר בין הדברים שאם אי אפשר להוכיח אז לא אמונה

חובת ההוכחה עליך - חביבי.

אז בהצלחה לך.

פורסם

מי אבא שלך מי ברא את אבא שלך וסבא שלך וסבא של סבא שלך..וכן הלאה בסוף חייב להיות בורא שברא את כל הברואים אם מישו ברא אותו אז הוא לא בורא הוא ניברא חייב להיות בורא בסוף בטוח שסבא של סבא שסבא שלך וכו' לא נברא מפיצוץ או מאפונה או מקוף או מכל דבר שטותי אחר..

הוכחה מדעית:

היו אנשים שחוו מוות קליני וספרו שיש בורא ויש חיים אחרי המוות אני מדבר איתך על מאות מקרים שכולם אותו דבר ללא ספק אמרו...

עכשיו למה אין קשר למה שאמרת שאם אי אפשר להוכיח זה לא אמונה : אז ככה אלוהים קיים תרצה להאמין או לא זה לא ישנה את זה שהוא קיים..מבין..

ולכן אמונה זה לא אם יש או אין..

פורסם

הוכחה מדעית:

היו אנשים שחוו מוות קליני וספרו שיש בורא ויש חיים אחרי המוות אני מדבר איתך על מאות מקרים שכולם אותו דבר ללא ספק אמרו...

עכשיו למה אין קשר למה שאמרת שאם אי אפשר להוכיח זה לא אמונה : אז ככה אלוהים קיים תרצה להאמין או לא זה לא ישנה את זה שהוא קיים..מבין..

נכון כל הסיפורים ששמעתי היו אותו הדבר

הם ראו את כולם עומדים ליד המיטה שלהם

הם ראו אור לבן והתחילו ללכת לקראתו

ואז הם ראו את ישו (אופס... שיט... טוב אני הולך לקבוע לי תור באיזשהי כנסייה שיטבילו אותי... אתם יודעים במקרה איזה מהכנסיות עדיפה?)

פורסם

מי אבא שלך מי ברא את אבא שלך וסבא שלך וסבא של סבא שלך..וכן הלאה בסוף חייב להיות בורא שברא את כל הברואים אם מישו ברא אותו אז הוא לא בורא הוא ניברא חייב להיות בורא בסוף בטוח שסבא של סבא שסבא שלך וכו' לא נברא מפיצוץ או מאפונה או מקוף או מכל דבר שטותי אחר..

הוכחה מדעית:

:lol: :lol: :lol:

מה שתגיד...

(הרג אותי ההוכחה ה"מדעית" לאלוהים :lol:)

ואז הם ראו את ישו (אופס... שיט... טוב אני הולך לקבוע לי תור באיזשהי כנסייה שיטבילו אותי... אתם יודעים במקרה איזה מהכנסיות עדיפה?)

לא תמיד... לפעמים הם רואים את מרייה או את המלאך גבריאל או מישהו אחר מהמישפוחה. ;D

הם עובדים במישמרות :lol:

ולגבי כנסיה- יש את הכנסיה על הירדן ליד צמח- שם מטבילים אתך לא רק עם כמה טיפות על הראש- שם דוחפים את כולך למים- אחלה של דבר על הבוקר :smile1:

פורסם

הוכחה מדעית:

אה אוקי... וזה מוכיח ה-כ-ל!

סבבה, נתחיל, shall we?

הטיעון הנ"ל שחייב להיות בורא בתחילת השרשרת הוא טיעון ששמעתי מהרבה מאוד אנשים דתיים, והוא נכון לוגית, למיטב הבנתך, אני מודה שבינתי איננה גדולה מספיק על מנת לפענח מה החל את כל השרשרת של היווצרות החיים, אך הסיפור שה' (כמו זאת שהתלוננה נגד הנשיא קצב?) ברא את האדם ומצלעו בראו את האישה, נשמע מופרך כמו עוד סיפור מהמיתולוגיה (כמו שהרקולס בא לינוק משדה של הרה היא העיפה אותו וכך נוצר שביל החלב...).

בנוגע למוות קליני... רואים שאתה אפילו לא יודע מה זאת "הוכחה מדעית".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים