פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מה קורה לפני חצי שעה התחלתי לשחק במשחקקקקקקק משחקקקק ממש יפהההה גרפיקה בכלל לא רעה המשחקיות ממש טובההההההה להתחלה יחסיתתתת, אהבתי תקטעים שאתה מתגנב חונק הורגגג קופץ, מטפס וכו''..... עכשיו אני בקטע הזה בשלב הראשון שרק שאתה יורד מהמטוס עכשייוו הגעתי לקטע שאתה צריך לנטרל תפצצה הזאת מה עושים יש לי מלאאא מספרים מופיעים לי ולמטה יש ליXXXX אקסיםםםםם כאלה הרבהה מה עושיםםםםם איך אני מפענח תקודדדד תעזרו לי בזה בבקשה...ועוד משהו תראו זה ההגדרות של המשחק אצלי בוידיאו יענו תגידו לי עם זה על הכי גבוה או אפשר לעשות עוד אפקטים ואגב עשית על הרזלוציה הכי גבוה:http://tinypic.com/view/?pic=2l9729iזה הכי גבוה? יענו זה הגרפיקה הכי גבוה או שאפשר לעשות אפקטים יותר טובים וכאלההה תודה מראש!
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים כדיייי לפצחחחחח את הקוד אתה צריך פשוט מאודדדדדדד להסתכל על המספריםםםם שנעצרים בכל טוררררר וללחוץ על כל אחדדדד מהםםםםתהנה.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים סלח לי שאני אולי פוגע בך, אבל יש לך פרקינסון ?למה צריך לכתוב אותיות כמה פעמים ?, אני חושב שאנחנו יכולים להבין את משמעות המילים בלי לחזור על האותיות כמה פעמים זה רק מפריע לקרוא - להבא נסה להמנע מזה.(הבנו שאתה מתלהב אבל אתה לא צריך גם להראות שאתה נוב!!!!!1111אחד אחד).
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר אחי מזאת אומרת בשפה שלייייי לממה אתה יותר טוב ממני שאני יבין?!, ואני לא נובפשוט בא לי להתכתב ככה זאת זכותי ותודה לכולםםםםם על העצות (:
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים קודם כל תבטל את ה-vertical synce...ותעלה את האניסטרופיק פילטרינג ל-16(כדי לקבל גרפיקה יותר טובה...)וגם תוריד את הפאצ'ים של המשחק(דרך האפדיטר...)ואז תהיה לך אפשרות להפעיל גם אנטי אלייסינג(אלא אם כן יש לך כרטיס של אנווידיה ואז לא תוכל להפעיל את זה יחד עם hdr)...אגב...מה המפרט שלך ואיך המשחק עובד??עריכה:מישהו יכול להסביר לי מה עושים הטריליניר פילטרינג?וגם מה בדיוק עושים האניסטרופיק פילטרינג(אני יודע שזה משפר את הגרפיקה,אבל מה בדיוק זה עושה)?
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אנייייייי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רוצההה להעליבבבבבבבב אבל ישששש לךךךךך סגנון כתיבההההה של יללללדלדלדלדלדלדדדדד בבןןןןןןןןן 10(נוב)ככהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לאאאאא מתכתביייייים בפווווורוווווםנ.בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבגדהוזחטיתתחדששששש עללללל המשחקקקקק !!!!!! אחדאחד
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אני חושב שצריך לאסור את צורת הכתיבה הנובית הזאת לחוקי הפורום מה אתם אומרים? ככככי זזזזזזה עעעעעעעעעולה עללללל העצצצצצצצבים
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים אני חושב שצריך לאסור את צורת הכתיבה הנובית הזאת לחוקי הפורום מה אתם אומרים? ככככי זזזזזזה עעעעעעעעעולה עללללל העצצצצצצצביםבהחלט!!!
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים אני חושב שצריך לאסור את צורת הכתיבה הנובית הזאת לחוקי הפורום מה אתם אומרים? ככככי זזזזזזה עעעעעעעעעולה עללללל העצצצצצצצבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.