עבור לתוכן

רכשתי תמשחק ספלינטר סל החדש תיכנסו!

Featured Replies

פורסם

מה קורה לפני חצי שעה התחלתי לשחק במשחקקקקקקק משחקקקק ממש יפהההה גרפיקה בכלל לא רעה המשחקיות ממש טובההההההה להתחלה יחסיתתתת, אהבתי תקטעים שאתה מתגנב חונק הורגגג קופץ, מטפס וכו''..... עכשיו אני בקטע הזה בשלב הראשון שרק שאתה יורד מהמטוס עכשייוו הגעתי לקטע שאתה צריך לנטרל תפצצה הזאת מה עושים יש לי מלאאא מספרים מופיעים לי ולמטה יש לי

XXXX אקסיםםםםם כאלה הרבהה מה עושיםםםםם איך אני מפענח תקודדדד תעזרו לי בזה בבקשה...

ועוד משהו תראו זה ההגדרות של המשחק אצלי בוידיאו יענו תגידו לי עם זה על הכי גבוה או אפשר לעשות

עוד אפקטים ואגב עשית על הרזלוציה הכי גבוה:

http://tinypic.com/view/?pic=2l9729i

זה הכי גבוה? יענו זה הגרפיקה הכי גבוה או שאפשר לעשות אפקטים יותר טובים וכאלההה תודה מראש!

פורסם

כדיייי לפצחחחחח את הקוד אתה צריך פשוט מאודדדדדדד להסתכל על המספריםםםם שנעצרים בכל טוררררר וללחוץ על כל אחדדדד מהםםםם

תהנה.

פורסם

סלח לי שאני אולי פוגע בך, אבל יש לך פרקינסון ?

למה צריך לכתוב אותיות כמה פעמים ?, אני חושב שאנחנו יכולים להבין את משמעות המילים בלי לחזור על האותיות כמה פעמים זה רק מפריע לקרוא - להבא נסה להמנע מזה.

(הבנו שאתה מתלהב אבל אתה לא צריך גם להראות שאתה נוב!!!!!1111אחד אחד).

פורסם

דן לא צריך לרדת עליו

פשוט צריך לדבר בשפה שלו כמו שאני עשיתי ;)

פורסם
  • מחבר

אחי מזאת אומרת בשפה שלייייי לממה אתה יותר טוב ממני שאני יבין?!, ואני לא נוב

פשוט בא לי להתכתב ככה זאת זכותי ותודה לכולםםםםם על העצות (:

פורסם

קודם כל תבטל את ה-vertical synce...ותעלה את האניסטרופיק פילטרינג ל-16(כדי לקבל גרפיקה יותר טובה...)וגם תוריד את הפאצ'ים של המשחק(דרך האפדיטר...)ואז תהיה לך אפשרות להפעיל גם אנטי אלייסינג(אלא אם כן יש לך כרטיס של אנווידיה ואז לא תוכל להפעיל את זה יחד עם hdr)...

אגב...מה המפרט שלך ואיך המשחק עובד??

עריכה:

מישהו יכול להסביר לי מה עושים הטריליניר פילטרינג?וגם מה בדיוק עושים האניסטרופיק פילטרינג(אני יודע שזה משפר את הגרפיקה,אבל מה בדיוק זה עושה)?

פורסם

אנייייייי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רוצההה להעליבבבבבבבב אבל ישששש לךךךךך סגנון כתיבההההה של יללללדלדלדלדלדלדדדדד בבןןןןןןןןן 10

(נוב)

ככהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לאאאאא מתכתביייייים בפווווורווווום

נ.בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבגדהוזחטי

תתחדששששש עללללל המשחקקקקק !!!!!! אחדאחד

פורסם

אני חושב שצריך לאסור את צורת הכתיבה הנובית הזאת לחוקי הפורום מה אתם אומרים? ככככי זזזזזזה עעעעעעעעעולה עללללל העצצצצצצצבים

פורסם

אני חושב שצריך לאסור את צורת הכתיבה הנובית הזאת לחוקי הפורום מה אתם אומרים? ככככי זזזזזזה עעעעעעעעעולה עללללל העצצצצצצצבים

בהחלט!!!

פורסם

:goodposting:

פורסם

חחחחח הרגתםםםםםםםםםםם אותיייייייייי

פורסם

ננעלללללללללללל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים