פורסם 2007 בינואר 1118 שנים שלום, אני מנסה למצוא מחשב או לפטופ לעבודה של מעצב מוצר, הצלחתי להגדיר דרישות למחשב - פנטיום 4, 1GB RAM, OPEN GL, וכמובן מסך טוב 17 אינץ' וזה לפי התוכנות בהן משתמשים (3dmax, solid works). אין לי מושג מה עוד צריך, אבקש את עזרתכם והמלצותיכם. תודה
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר לא, אבל אמרו לי שצריך מחשב כמו למשחקים כי צריך כרטיס מסך חזק ובנייה תלת מימדית ורינדור בזמן אמת
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים לא, אבל אמרו לי שצריך מחשב כמו למשחקים כי צריך כרטיס מסך חזק ובנייה תלת מימדית ורינדור בזמן אמתבאמת צריך כרטיס מסך חזק, אבל לא כרטיס מסך כמו שלוקחים למשחקים. בגלל זה שאלתי אם אתה מתכוון להריץ משחקים עליו, כי נראה לי שבמחשב כזה כדאי לקחת כרטיס בסגנון הזה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=379208
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר תודה על התגובה, אבל אין לי ידע בהרכבת מפרטים ומחשבים. אולי מישהו מכיר לפטופ שעונה על דרישות דומות?
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים כשזה מגיע לגיימינג אמנם זה לא MUST אלא רק טוב בתור ערך מוסף לחוויה של המשחק , אבל מסך 19" זה חובה לגראפיקה אני לא יודע איך אני הסתדרתי עם 17" בתקופה שעבדתי מהבית .. פתאום הגעתי למחשב במשרד מסך 19" יש הרבה יותר מקום הרבה יותר נוח הכל יותר מהר, יותר פרוש.. אם התקציב מאפשר אני ממליץ בחום על 19" ואם ממש יש תקציב לך על VIEWSONIC VP930 מסך שעולה משהו כמו 2000-2200 שקל בהצלחה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.