עבור לתוכן

איזה כרטיס 7600GT עדיף XFX או Leadtek ?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת איזה מבין השתיים עדיף:

XFX GF7600GT PV-T73G-UDL7 PCI-e 256MB DDR3 Retail Video Card

או

Leadtek PX7600GT TDH Extreme PCI-e 256MB bulk Video Card

האם הפרש של 60 ש"ח שווה ( הלידטק עולה יותר )

פורסם

תבדוק למי יש אחריות יותר ארוכה...אם היא זהה..תבדוק מה הבאנדל שמקבלים עם כל אחד ותראה מה יותר נראה לך..

.

פורסם

אני מציע מגוון רחב של כרטיסי מסך כולל הדגם שאתה מעוניין בו, המחיר שלי 620 שקל. חדש אחריות 12 חודשים בחוץ לארץ. אם מעוניין

צור קשר notforsale@nana.co.il

פורסם
  • מחבר

לשניהם ישנה אחריות של 3 שנים ולא כל כך מעניין אותי הבנדל, יותר חשוב לי איכות הכרטיס.

אני כבר הזמנתי את ה XFX אך אני עדיין יכול להזמין את של Leadtek .

פורסם

עדיף הלידטק (במקרה הספציפי של 7600GT).

פורסם

עדיף הלידטק (במקרה הספציפי של 7600GT).

וזה למה..(בגלל גירסת הExtreme)..?

פורסם

בגלל שבגירסת האקסטרים עשו OC קטן לא?

ההבדל היחיד שזה בא עם קלוקים גבוהים יותר

לא דניס?

פורסם

כן, וגם בגלל שהגרסה הרגילה ניצחה ב - 7600GT SHOOTOUT שערכו ב - VRZONE.

פורסם

שיהיה בגדול שני הכרטיסים בעלי אותה יכולת..(גם בOC)..

פורסם
  • מחבר

אז ללכת על הלידטק ?

פורסם

^^^

כן כדאי ללכת על הלידטק

פורסם

אני יכול להעיד על איכותם של כרטיסים מחברת לידטק. לפני כשנתיים קניתי מחשב (ראה מיפרט) כולל את הכרטיס 6800GT של חברת גיגבייט. אחרי כמה חודשים של שימוש במישחקים כבדים, הכרטיס נגמר עקב התחממות יתר. מסתבר שהקירור שהחברה התקינה בכרטיס היה חלש מידי. כמובן שהכרטיס היה באחריות ולכן קיבלתי מהספק כרטיס במקום. והפעם קיבלתי את אותו הכרטיס אבל של לידטק. תאמין לי אין מה להשוות בין שני הכרטיסים. הכרטיס של לידטק בא עם קירור איכותי. חוץ מקירור אקטיבי הוא כלל קירור פסיבי משני צידי הכרטיס. ובכ 18 מעלות קריר יותר מהכרטיס של גיגבייט. גם רואים את איכות הבנייה של לידטק לעומת גיגבייט...

פורסם
  • מחבר

לא רוצה לשגע אף אחד אבל אני עכשיו משוטט באינטרנט ורואה כל מיני מחירים לכל מיני סוגי 7600GT, יש גירסה עדיפה לדגם זה של כרטיס ?

אני רוצה לסגור כבר מחר לגבי הדגם. ( כבר שבוע אני בלי כרטיס במחשב וזה משגע אותי).

אודה לעזרתכם המהירה.

פורסם

לי יש את האקסטרים של לידטק,כרטיס מצויין,והקירור שלו שקט מאוד ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים