פורסם 2007 בינואר 1118 שנים רציתי לדעת איזה מבין השתיים עדיף:XFX GF7600GT PV-T73G-UDL7 PCI-e 256MB DDR3 Retail Video Cardאו Leadtek PX7600GT TDH Extreme PCI-e 256MB bulk Video Cardהאם הפרש של 60 ש"ח שווה ( הלידטק עולה יותר )
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים תבדוק למי יש אחריות יותר ארוכה...אם היא זהה..תבדוק מה הבאנדל שמקבלים עם כל אחד ותראה מה יותר נראה לך...
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אני מציע מגוון רחב של כרטיסי מסך כולל הדגם שאתה מעוניין בו, המחיר שלי 620 שקל. חדש אחריות 12 חודשים בחוץ לארץ. אם מעונייןצור קשר notforsale@nana.co.il
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר לשניהם ישנה אחריות של 3 שנים ולא כל כך מעניין אותי הבנדל, יותר חשוב לי איכות הכרטיס.אני כבר הזמנתי את ה XFX אך אני עדיין יכול להזמין את של Leadtek .
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים בגלל שבגירסת האקסטרים עשו OC קטן לא? ההבדל היחיד שזה בא עם קלוקים גבוהים יותרלא דניס?
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אני יכול להעיד על איכותם של כרטיסים מחברת לידטק. לפני כשנתיים קניתי מחשב (ראה מיפרט) כולל את הכרטיס 6800GT של חברת גיגבייט. אחרי כמה חודשים של שימוש במישחקים כבדים, הכרטיס נגמר עקב התחממות יתר. מסתבר שהקירור שהחברה התקינה בכרטיס היה חלש מידי. כמובן שהכרטיס היה באחריות ולכן קיבלתי מהספק כרטיס במקום. והפעם קיבלתי את אותו הכרטיס אבל של לידטק. תאמין לי אין מה להשוות בין שני הכרטיסים. הכרטיס של לידטק בא עם קירור איכותי. חוץ מקירור אקטיבי הוא כלל קירור פסיבי משני צידי הכרטיס. ובכ 18 מעלות קריר יותר מהכרטיס של גיגבייט. גם רואים את איכות הבנייה של לידטק לעומת גיגבייט...
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר לא רוצה לשגע אף אחד אבל אני עכשיו משוטט באינטרנט ורואה כל מיני מחירים לכל מיני סוגי 7600GT, יש גירסה עדיפה לדגם זה של כרטיס ?אני רוצה לסגור כבר מחר לגבי הדגם. ( כבר שבוע אני בלי כרטיס במחשב וזה משגע אותי).אודה לעזרתכם המהירה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.