עבור לתוכן

כמה שאלות על מעבדים (תקציב של 7000).

Featured Replies

פורסם

אני לפני קניית מחשב נייד ודי מבלבל אותי העיניין של המעבדים , האם זה עד כדי כך משנה איזה מעבד אני לוקח , הכוונה לג'וק שעליו T5600 , T7200 , T2400....(במעבד dou 2).

ראיתי באתר hp העלמי שניתן להרכיב שם מחשב נייד לפי דרישה , מישהו אולי מכיר חנות כזאת בארץ שניתן להרכיב נייד לפי דרישה ושזאת תיהיה גם חנות אמינה ולא יקרה.

ועוד דבר איך הניידים של msi?

פורסם

T2400 הינו Core Duo על 1.83GHz, ליבת יונה, בעל 2MB קש.

T5400 הינו Core 2 Duo על 1.83GHz, ליבת מרום, בעל 2MB קש.

T7200 הינו Core 2 Duo על 2.0GHz, ליבת מרום, בעל 4MB קש.

אם תציין תקציב ושימושים, אנשים יציעו לך את הניידים המתאימים לך.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אני מחפש מחשב לעבודת גרפיקה (פוטושופ), ואינטרנט מוזיקה וסרטים.

ראיתי הרבה מפרטים , בהתחלה הייתי נעול על 6186 של hp אבל ראיתי לא מזמן את החדש סדרה 9000 (אני לא זוכר במדיוק את המספר).

מה שהפריע לי בו זה המסך הגדול.

מה שחשוב לי זה הרד דיסק גדול , זכרון ג'יגה או מעל וכרטיס מסך ממוצע+.

שאלתי בקשר לג'וקים בגלל שאני לא יודע על מה ללכת , מכוון שאני רוצה להתקין ויסאה על המחשב ואני עדיין רוצה שהוא לא יזוז לאט כשאני מפעיל את הפוטושופ במקבעל לעוד כמה תוכנות.

אשמח להצעות או לחנות שבונה נייד לפי הזמנה.

פורסם

T5400 הינו Core 2 Duo על 1.83GHz, ליבת מרום, בעל 2MB קש.

למיטב ידיעתי זה הT5600 ולא הדגם הנ"ל.

פורסם

למיטב ידיעתי זה הT5600 ולא הדגם הנ"ל.

דבר ראשון אתה צודק :xyxthumbs:

דבר שני ל-DELL יש נציגות די חזקה עכשיו בארץ כך שאתה יכול לקנות כל דגם שלהם עם איזה מעבד שתבחר......

המלצה שלי עם אתה רוצה מעבד חזק לך על ה-T7200 ההבדל בינו ל-T5600 הוא מיזערי מבחינה כספית לפעמים אפילו אפסי...

ומבחינת ביצועים הוא עדיף בהרבה :yelclap:

בקשר ל-T2400 לא הייתי ממליץ עלין כל כך הוא די ישן ולא ישרת אותך לטווח הארוך.

קבל מפרט :

http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm

כמו שאתה שם לב האתר הנ"ל מאפשר לך שינוים במפרט.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את המפרט הזה והוא די קורץ לי , מה שגם חשבתי לברר אם אפשר לשנות את המפרט של ה-HP 6186 ולהחליף שם המעבד ב-. T7200.

ואז ההבדל היחיד בינהם יהיה הכרטיס מסך , מכיוון שאני לא מבין בזה איזה כרטיס מסך חזק יותר בינהם?

ה- Nvidia Geforce Go 7400 128MB Turbocache- 256MB

או ה- ATI Mobility Radeon® X1400, זיכרון 256

ועוד דבר החנות notebookclub היא חנות אמינה? כי אני רואה שהרבה אנשים נותנים לינקים לחנות

פורסם

דבר ראשון אתה צודק :xyxthumbs:

דבר שני ל-DELL יש נציגות די חזקה עכשיו בארץ כך שאתה יכול לקנות כל דגם שלהם עם איזה מעבד שתבחר......

המלצה שלי עם אתה רוצה מעבד חזק לך על ה-T7200 ההבדל בינו ל-T5600 הוא מיזערי מבחינה כספית לפעמים אפילו אפסי...

ומבחינת ביצועים הוא עדיף בהרבה :yelclap:

בקשר ל-T2400 לא הייתי ממליץ עלין כל כך הוא די ישן ולא ישרת אותך לטווח הארוך.

קבל מפרט :

http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm

כמו שאתה שם לב האתר הנ"ל מאפשר לך שינוים במפרט.

PC-FREAK, יש לך כמה טעויות. ההבדל בביצועים בין הT7200 לבין הT5600 הוא בין 10-15 אחוז. שכל אחד יחליט לעצמו אם זה עדיף בהרבה או לא. ב95 אחוזים מהמקרים זה אומר שהביצועים זהים לחלוטין(או שרבים כאן מאמצים את המעבדים שלהם לרוב ב100 אחוז מאמץ?)

ההבדלים בין המעבדים במחיר הוא 50 דולר.

לגבי כרטיסי המסך, שניהם יתנו לך ביצועים דומים במשחקים, ולא תרגיש בינהם הבדל(למרות שתיאורתית במבחנים ראש בראש הX1400 קצת יותר חזק)

פורסם
  • מחבר

אז אם ההבדל בינהם לא משמעותי מה אתם ממליצים לי ה-Inspiron 6400 עם ה-t7200 120 גיגה הרד דיסק גיגה זיכרון וכרטיס מסך של ati

או hp 6186 עם t5600 120 גיגה הרד דיסק גיגה זיכרון וכרטיס מסך של .nvidia .

כי ההבדל בינהם הוא בסביבות ה-800 שקל.

פורסם

ההבדל הוא בסביבות 800 ש"ח כאשר בשניהם אחריות 3 שנים? או שכאשר רק בDELL אחריות ל3 שנים?

אני אישית הייתי הולך בכלל על ה6160

פורסם
  • מחבר

לגמרי שחכתי מהאחריות אתה צודק hp עם אחריות ל-3 שנים עולה בדיוק כמו הדל כאשר לדל יש מפרט טיפ טיפה טוב יותר.

ובקשר להמלצמה שלך עם ה-6160 הוא לא מתאים לי במיוחד כי אני מתכוון להתקין את הויסטה בסופו של דבר ותוכנות עריכה כמו פוטושופ ועוד כל מיני ואני רוצה שהמחשב ירוץ חלק , חוץ מזה אני צריך הרד דיסק יחסית גדול ואם אני יתחיל לשנות את המפרט שלו אני יגיע בסופו של דבר לאותם סכומים.

למישהו יש נסיון עם הדגם הספציפי הזה של דל? לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו איך המסך שלו ועד כמה הוא מתחמם????

פורסם

המחשב שלך ירוץ חלק עם ה6160 בויסטה כמו שהוא ירוץ חלק עם ה6186(אייץ' פי)\6400(של דל), וכשאחד מהם יקרטע אז כולם יקרטעו.

לגבי דיסק גדול, אז אותו הדבר עם 80 ג'יגה ו120... בדוק :)

אבל אם התקציב שלך מאפשר, אז למה לא באמת...

תבדוק גם את האופציה של ה LG:

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2051

הוא מאד אטרקטיבי מבחינת המפרט שלו.

שים לב שלמרות שהDELL בעל מפרט קצת יותר חזק מהHP והLG, הוא מפסיד להם בעיצוב, יש לו פחות יציאות(כמו SPDIF וEXPANSION PORT) ואין לו מצלמת רשת ומיקרופון מובנים.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם היציאות הנוספות האלה באמת משנות משהו ושוות את הרידה במהירות של המעבד?

פורסם

אם יש\יהיה לך שימוש ליציאות אז אין ספק, כי ספק גדול אם יהיה לך שימוש במהירות המעבד היותר גבוהה.

תראה, אני לא יודע עד כמה אתה הולך להעמיס על המחשב שלך, אבל אני עשיתי השוואות ביצועים איכותיות בין מעבד CORE 2 DUO לנייחים במהירות 1.8 לבין 2.3 ואני לא מרגיש בהבדל. אני מכיר את ההרגשה שלך, לפני שהייתי בודק גם אני הייתי חושב שיש איזושהי משמעות להבדל במהירות כך שהוא יהיה מורגש.

בוא נגיד ככה. האם אתה חושב שתשתמש אי פעם בלפטופ לחיבור למערכת קולנוע ביתי? אם כן אז אתה מאד תצטער בעתיד שאין לך את הSPDIF.

פורסם
  • מחבר

למה עוד משמשות היציאות האלה חוץ מחיבור מערכת סראונד?

פורסם

SPDIF נועד להעברת סאונד דיגיטלי, זאת אומרת שתוכל לחבר אותו לרסיבר שמעביר צליל היקפי.

לHP יש גם יציאה לDOCKING STATION, וPCMCIA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים