פורסם 2007 בינואר 1118 שנים שלום לכולם . יש לי במארז מאוורר אחורי 120MM שמחובר ללוח ב - 3PIN . משום מה הוא מחליט שהוא לא מעוניין להסתובב , על אף שבעת הפעלת המחשב , הוא מקבל מתח ( = הוא תקין ) , ולעיתים הוא מתחיל לעבוד רק לאחר זמן מה שהמחשב פועל . המפרט שלי מופיע בצד ימין , מתחת לפרופיל . לתשובותיכם המלומדות אודה . בברכה , yuuu .
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר תודה רבה על התגובה . האם יש אפשרות כלשהי לגרום לו לעבוד כל הזמן ( חוץ מלהפוך אותו למולקס ) ? האם מדובר בפונקציה PWM ( או משהו דומה ) , שמופיעה בביוס ( או אופציה אחרת בביוס ) ?
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים תנסה לבדוק אם הוא באמת מופעל ככה באתר של המארז שלך אולי יש שמה מידע ספציפי בנושא
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים תלוי בלוח שלך.אתה יכול לנסות עם תוכנת speedfan שאפשר להוריד ממדור הורדות פה באתר.אתה יכול לנסות בביוס (PC health( או משהו בסגנוןאתה יכול לנסות עם התוכנות שהגיעו עם הלוח אם שלךאתה יכול לנסות לחבר אותו לחיבור מאוורר אחר על גבי הלוח שלך.מאווררים בדרך כלל צריכים מתח יותר גדול להתחיל להסתובב מאשר להמשיך בסיבוב.איך אתה יודע שהוא מקבל מתח?איזה לוח אם יש לך?יש לך עוד מאווררים שמחוברים ללוח ומסתובבים טוב?זה מאוורר חדש? יכול להיות שהוא מקולקל?עריכה: אה, יש לך את ה 945PL-G , אין ליצאות מאווררים שלו אפשרות לשליטהתנסה לחבר לו מאוורר אחר ותראה אם הוא מסתובבאם יש לך מד מתח ואתה יודע להשתמש בו, תבדוק את המתח על הפינים
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר שוב , תודה על התגובות .בעת ההדלקה ( ממש באותו רגע של הלחיצה על הכפתור , שמים לב שהוא מתחיל להסתובב , כלומר הוא זז ( להבדיל ממצב כבוי ) , אבל חודל מכך בתוך שניה בערך .קצת קשה להסביר את זה במילים .שמתי לב שאחרי זמן מה שהמחשב דלוק הוא מתעורר לחיים , שכן כנראה הטמפ' שעולה גורמת לו להכנס לפעולה .בביוס ראיתי אופציה של PWM , ועוד כמה ב - PC HEALTH - האם אופציה אחרת ( כרגע מכוון לAUTO ) תסדר זאת ?אני מעדיף למען השקט הנפשי שהמאוורר יפעל באופן קבוע כל עוד המחשב דלוק .עם זאת , אני מעוניין לשמור על אופציית הניטור ולא לבטל את כבל ה3 פינים לטובת מולקס .
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים שוב , תודה על התגובות .בעת ההדלקה ( ממש באותו רגע של הלחיצה על הכפתור , שמים לב שהוא מתחיל להסתובב , כלומר הוא זז ( להבדיל ממצב כבוי ) , אבל חודל מכך בתוך שניה בערך .קצת קשה להסביר את זה במילים .שמתי לב שאחרי זמן מה שהמחשב דלוק הוא מתעורר לחיים , שכן כנראה הטמפ' שעולה גורמת לו להכנס לפעולה .בביוס ראיתי אופציה של PWM , ועוד כמה ב - PC HEALTH - האם אופציה אחרת ( כרגע מכוון לAUTO ) תסדר זאת ?אני מעדיף למען השקט הנפשי שהמאוורר יפעל באופן קבוע כל עוד המחשב דלוק .עם זאת , אני מעוניין לשמור על אופציית הניטור ולא לבטל את כבל ה3 פינים לטובת מולקס .אם המאוורר שלך על מצב AUTO\PWM, תעביר אותו לFULL ON, MAXIMUM או משהו בסיגנון...
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר האופציות עד כמה שזכור לי ( יבדק שוב בהפעלה הבאה ויעודכן כאן ) : Auto , Voltage ו - PWM .מה זה PWM בכלל ? ומה הקשר של VOLTAGE ?
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים pwm-קרור עם 4 פינים - כמו המקורי של אינטלvoltage- קרור עם 3 פיניםauto - זיהוי אוטומטי עריכה : אם אתה משנה הגדרות בביוס , תבדוק שהקרור של המעבד תמיד עובד
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר אז כנראה שלא מכאן תגיע הישועה .ככל הנראה הבחירה היא בין סוגי קירורי מעבדים - הישנים 3 פין או החדשים 4 פין .אני כבר נואש . מה עוד אפשר לעשות ? :'(
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים תקן אותי אם אני טועה,ההגדרה בביוס זה רק לגבי המאוורר של המעבד.יש לך מאוורר אחר לנסות במקומו?יש לך מד מתח?בשלב זה נראה לי שהבעיה עם המאוורר.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מחבר קטונתי מלתקן אותך , אתה צודק . הבנתי זאת רק לאחר שקיבלתי את ההסבר מהו VOLTAGE ומהו PWM . מאוורר אחר לנסות במקומו - יש רק עם חיבור מולקס , מאוורר בחיבור 3 פינים אין לי ( לצערי הרב ) . מד מתח - אין . גם היום - לאחר הפעלה מחדש , הוא נדלק "לבדו" , לאחר זמן מה . ???
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים הלוח שלך יכול להגיד לך מה מהירות הסיבוב של המאוורר.תתקין את easytune5רצוי את הגירסה הכי חדשה מהאתר, אבל אם אתה מסתבך אז גם מה שיש לך על הדיסק התקנה יעבוד טוב.אחרי שתתקין אותו תכנס לPC healthואז לHardware Monitorשם תראה את המאווררים.כדאי שתעלה תמונת מסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.