פורסם 2007 בינואר 1118 שנים תראו... יש לי עכשיו WD 250G 16M במחשב עכשיו אני רוצה לקנות עוד אחד (כן לא מספיק לי חחח אני איש מוזיקה וממומלץ לעבוד אם 2 דיסקים קשיחים) עכשיו עלה לי רעיון אם כבר אני קונה עוד הרד דיסק למה לא שיהיה נייד\חיצוני??? אבל כמה דברים חשובים בעניין: 1. העמידות של הרד דיסק חיצונית כמו בפנימי? 2.מהירות שליחת\קבלת המידע היא טובה כמו ברגיל? כלומר שיפעל כאילו הוא פנימי זה מאוד חשוב 3.הביצועים פה חשובים יותר מן החיצוניות של ההרדדיסק כי זה מיועד לעבודות אדיו כבדות שצורכות עיבוד מהיר והעברה מהירה גם כן... 4.אם קונים הרד דיסק ויוצא שכדאי ולא מזיק לקנות חיצוני אז קנות נייד אמיתי כמו אלודוגמה) או שהרד דיסק רגיל כמו במחשב שאני קונה ומכניס לקופסה חיצונית כמו זה למשל: מקווה שהבנתם אותי.. ותודה לעוזרים
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אם אתה לא חייב הרד דיסק נייד אז קח בחשבון שהוא יותר יקר מרגיל ובמחיר שתקנה נייד אתה יכול לקנות רגיל עם נפח יותר גדול ואולי אפילו עם ביצועים קצת יותר טובים
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים 1. מין הסתם שהעמידות של HD חיצוני היא יותר מHD פנימי...(כל אחד והשימושים שלו)..2. והקצב העברה בUSB או בESATA הוא מספיק בהחלט....3. בעיקרון הלוח שלך לא תומך בESATA ככה שרק USB זה הפתרון שלך..4. תלוי מה התקציב..
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים קצב ההעברה הממוצע בUSB הוא פחות מבSATAמבחינת ביצועים לא עדיף USB.מבחינתי, הסיבות לקנות חיצוני זה:1. ניידות2. לצורך גיבוי - העתק מידע עליו ואז ניתוק פיזי שלו מהמחשבנגד:יקר יותר USB פחות טוב (esata זה בסדר)כבר היו מיקרים שספק החליט להתאבד ולקח איתו מערכי רייד שלמים. כונן חיצוני מונע את זה.בקשר לביצועים. אתה תמיד יכול לעשות את כל העבודה על גבי הפנימי ולהשתמש בחיצווני רק כמקום לשמור בו מידע גמור.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר אחלה סגרתם לי תפינות תודה רבה לכם כניראה נקנה פנימי איכותי ביותר אני בזה כבר מבין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.