עבור לתוכן

מעונין לקנות מסך LCD איכותי בגודל 19" , תקציב 3000 ש"ח . צרך המלצות..

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה רבה Bagheera ו man of orleans רואים שאתם מבינים בתחום הזה.. (מכל תגובה שלכם אני לומד משהו..).. באמת תודה רבה שאתם עוזרים ככה לכולם במיוחד אתה Bagheera.. כל הכבוד ;)

עכשיו נחזור לעניין-

אני ממש מבולבל.. כי אני לא יודע מה לקנות.. כי כולם ממליצים לי לעבור למסך רחב 20", אז בעיקרון אני לא יודע מה לעשות, על מה עדיף ללכת על מסך רחב או רגיל?

מה החיסרון והיתרון של כל אחד? ומי יותר עדיף? האם נראה לכם שמסך רחב הוא "הדור הבא" וכל המשחקים יתמכו בזה השנה?

אני יודע שזה אמור להיות החלטה שלי אבל קשה לי להחליט ואני רוצה שתמליצו לי..

בעיקרון המסך אמור להיות בעיקר לצרכי משחקים כבדים וסרטים ואנטרנט וכל זה.. ופחות לצרכי גרפיקה..

ושוב תודה רבה לכולכם..

• תגובות 49
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם הצרכים שלך הם משחקים כבדים, סרטים וקצת גרפיקה הייתי הולך על הדל 2007WFP וחוסך כמה שקלים,

האיזו מצויין אבל חבל לך לשקיע בו אם אתה לא עוסק בגרפיקה בעיקר, לשימושים שלך יהיה עדיף מסך רחב 20".

אם אתה רוצה את הטוב ביותר האיזו הוא עדיין הטוב ביותר אבל לא בהכרח המתאים ביותר לצרכים שלך.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שוב סליחה אל התגובה המאוחרת..

Bagheera תודה על התגובה אבל לא ענית על כל מה ששאלתי.. אז בבקשה אחי אם אתה יודע תענה על מה ששאלתי..

ושוב אני מפחד לקנות מסך רחב.. קראתי עוד איזה ביקורת.. וממה שראיתי ממש לא שווה לקנות מסך רחב לצרכי משחקים..אולי לסרטים... אבל למשחקים לא.. ברור שזה יותר כיף לשחק עם מסך רחב אבל יש הרבה בעיות תאימות.. ויש משחקים טובים שלא תומכים בזה..

בנוסף חבר שלי אמר שיש גם בעיות עם טקרסט במסך רחב..

אז שוב איזה מסך הכי טוב לי למשחקים ולסרטים?

וה 2007WFP הוא רחב.. יש גם דגם לא רחב של DELL ? אם יש, האם הוא מומלץ יותרמ הEIZO ?

בקיצור איזה מסך הכי טוב לצרכי?

אפשר להגיד שהמסך יהיה לא לגרפיקה אלא למשחקים כבדים במיוחד,סרטים באיכות גבוהה,ואינטרנט.. האם עדיין הEIZO מומלץ?

תודה רבה על התשובה.. ואם יש עוד אנשים שמבינים.. אז בבקשה להגיב..

ושוב תודה לכולם..

פורסם

רבים וטובים כאן ימליצו לך שוב ושוב על הדל 2007WFP בגלל שהוא מצוייד בפנל S-IPS והרזולוציה המשופרת שלו. הבעיה היא שיש חוסר זמינות במלאי עבורו ומי יודע מתי יהיה במלאי שוב עם סיכון הולך וגדל של ייבוא שלו עם פנל S-PVA אשר מורידה מאוד מקרנו של המסך (לפחות לפי Anandtech).

ה-S1931 מצטיין מאוד ביכולת לעיבוד גרפי והכנה לדפוס בגלל אחידות תאורה ברמה גבוהה יחד עם הצגת צבעים שנושקת לאלה של צגי CRT, וכן בגלל יכולתו לתת ניגודיות אמיתית נמדדת של 1:1000 יחד עם חדות תמונה ברמה הגבוהה ביותר בקטגוריית הגודל שלו. אני יכול לומר לך מהיכרות אישית עמו שה-OverDrive שלו מכוייל כהלכה ותופעות Gosthing ו-Corona הן מינימליות אצלו ולכן גם למשחקים וסרטים הוא די טוב (בסרטים אין דליפות תאורה בקצוותיו). העניין הוא שה-971P של סמסונג ו-VP930 של VS מוצעים במחיר יותר נמוך, אבל הם סובלים מבעיות שלא קיימות בו: Gosthing בסמסונג (שלכן לא ממש מתאים למשחקים) וקורונה דווחה במשחקים בגירסה האחרונה של ה-VP930 ע"י אחד מחברי הפורום. ה-EIZO לא זול בהחלט, אבל אחרי שרואים אותו ומתרשמים מאיכות הצבעים והקונטרסט שלו טרם כיול ע"י קולורימטר מבינים יפה מאוד את התמחור שלו (אפשר אולי להגיע להנחה נוספת בקנייה ישירה מהיבואן שווה לך לבדוק).

אני אתן לך להסתכל בטבלה השוואתית של CHIP שבחנו 49 צגי 19" במבחן מרוכז אולי זה יוכל לסייע לך: (לחיצה על alle למטה תגלה לך את המשך הדירוג של 39 המסכים הנוספים שנבחנו)

http://www.chip.de/perl/tpdb/tpdb_out.pl?db=out&partid=614092

אותו מגזין בחר להציב את הדל הנ"ל במקום השלישי בנבחרי 20" לחודש מארס (יעודכן בקרוב באתר) אבל ההתייחסות הייתה לגירסת S-IPS שלו.

פורסם

tuvi,

אין חשש לקנות מסך רחב למשחקים. תעשה חיפוש בפורום. לרוב המשחקים יש התאמות שגורמות להם לתמוך במסך רחב והגיימרים אומרים שיש לזה יתרונות.

גם למשחקים שלא הדל או הדרייבר של המסך יתנו לך לשחק עם פסים שחורים בצד.

אם המסך מוגדר נכון אין עיוותים בטקסט או במשחקים מה שרואים בחנויות זה מסכים רבים שמחוברים יחד בהגדרה שמתאימה למסך רבוע ולכן יש מתיחה. הדל יודע להתמודד גם עם זה ולהציג תמונה נכונה עם פסים שחורים.

אם בכל זאת אתה לא רוצה רחב תוכל לקנות את התאום המלבני 2007FP שהוא מסך 1200X1600.

כלומר יש לו יותר שטח ופיקסלים. מכל הבחינות האחרות כל מה שנכון לWFP נכון גם לFP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים