פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר אוקיי קיבלתם סטיקי אם אני אראה שהסטיקי לא ירזיק מעמד זמן רב אני אוריד אותו מה שאני מקווה שלא יקרה
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים דווקא ראיתי סירטון של 2007UN ולא נדהמתי יותר מידי...חמוד לא יותר[ככה זה נראה לפחות... אולי בגגל שהסירטון היה ברצולוציה מסריחה!
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים UT איבד את הייחוד שלו בעיניי... מאז שהכניסו רכבים ועוד כל מיני דברים שהרסו את המהות שלו כמשחק שבו קופצים יורים ונהרגים בלי הבחנה... זה מבאס את התחת לההרג אחרי שתפסת טנק, הבאת אותו לקצה השני של המפה עשיתה עוד משהו, ועכשו אתה מת ברשימה שמישהו הביא בגיים ספוט ראיתי משחק נחמד שעיניין אותי- Sins of the Solar Empire. משהו בסיגנון של homeworld (שנתקעתי בו בשלב 13 לפני איזה 5 שנים ואני לא שוכח את התיסכול עד היום!) ויש עוד כמה שנראים נחמדים באסטרטגיה... RPG לא כל כך אוהב, אבל אם יצא לי להשיג את Hellgate: London או Bioware לא אתנגד יותר מידי FPS- יש את CRYSIS, STALKER, ומשהו עם המנוע של אנריל עכשו כל מה שנשאר לעשות זה לקנות מחשב חדש :-[
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים Command & Conquer 3BioShockUnrealTournament 2007וכמובן יותר מכל ל - Crysis
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים 80% מהדברים שם נראו מדהימים.אני רק לא הבנתי דבר אחד HELLGATE LONDON זה של BLIZZARD??כי אם כן, זה הולך להיות המנוע הגרפי הכי טוב בעולם...החברה הזאת היא הכי מדהימה מבחינת דרישות מערכת ועוצמת ביצועים.
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים hellgate london זה לא של בליזארד אלה חבורה שהיתה שם מהמפתחים של diablo 2המנוע הגראפי שלו נראה לי לפחות בנתיים חלש ובכלל אני צופה שהמשחק די יאכזב...לא נורא יש עד כמה תקוות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.