פורסם 2007 בפברואר 518 שנים רגע רגע, וה8600 וה8300 המתוכננים, יתמכו בSM 4 גם? כי אם כן, באמת יהיה שווה לחכות.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים המצופים שלי (עדיף עם אקסטרה קצפת):S.T.A.L.K.E.R: Shadow of ChernobylGod of War IIHalf-Life 2: Episode TwoSupreme CommanderCrysisBrothers In Arms: Hell's HighwayCommand & Conquer 3: Tiberium Wars Hellgate: LondonBioShockWorld in ConflictProject OffsetDragon AgeAlan Wakeבטח יש עוד, אבל אני לא זוכר...ד"א, כתבתי שמות של משחקים שיוצאים רק לפלטפורמות שיש לי (PC, PS2). אם הייתי כותב לכל הפלטפורמות הייתה רשימה של איזה 30.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים וואלה?מגניבכמה שיפורי גראפיקה אבל כבר אפשר לעשות בו?תראה סרטונים ותראה לבד...
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מעניין אותי לראות מה יהיה עם GTA 4, זה בטוח יהיה משחק ענק אבל הלוואי והוא יצא למחשב האישי ואם הוא יצא למחשב האישי אז זה יהיה בערך בעוד שנה מעכשיו כי הגירסא למחשב תצא אחרי הגירסא לקונסולות.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים יש עוד זמן עד GTA4 המשחק הבא שלהם יהיה כניראה "ציד אדם" 2 לWII ולPS2 לפתח GTA שינצל באמת את הPS3 וה360 לוקח הרבה זמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.