פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים מה שאני צריך, למשל, כשקובייה יורדת (תדמיינו טטריס) שיהיה אפשר להזיז אותה..
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים המממ, THREADING.או לולאה-אינסופית שתשתמש בקאונטר, או הפרשי זמנים(לתזוזות) ותבדוק את הבאפר של הקייבורד-אינפוט - לא יודע אם בכלל אפשר לבדוק אותו בC
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים מחבר אני אסביר את עצמי קצת יותר טוב-הרי מיקום בלוק של הטטריס (לדוגמא) נשלט ע"י X ו Yצריך שהבלוק יפול בהדרגתיות, אבל גם בנפילה יהיה אפשר לשנות לו את ציר הX...got it?thanks.
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים דווקא הבנתי אותך...הצורה הכי טובה לעשות את זה הכי טוב היא בmultithreading,אבל זה תלוי פלטפורמה, ולא ציינת תחת איזו אתה עובד...צירפתי דוגמא לשימוש בלולאה, אפשר להשתמש במקום בקאונטר בבדיקת זמנים, אבל לא היה לי כוח לזה... הפתרון הזה לא ממש פרקטי, אבל אולי הוא יתאים לצרכים שלך.#include <stdio.h>void main(){char ch = '#'; //a simple charint i = 0;int y = 0;int x = 0;int left = 75; // left key ascii codeint right = 77; // right key ascii codewhile (1){ // main loopi++;if (kbhit()) // check if key buffer full{char c = getch(); // get the first key when left or right = -32c = getch(); // get the realkeyif ((c == left) && (y > 0)){ //if lefty--;}if ((c == right) && (y < 50)){ //if righty++;}c = ' '; // clear the char}if (i > 5000){ // the print sectioni = 0;for (x=0;x<y ;x++ )//{// Add putchar(' ');// Spaces}//putchar(ch);//put the simple char and newlineputchar('\n');} }}
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים מחבר אני אנסה מחר בכיתה למצוא דוגמא יותר טובה (כי שלך בCPP לפי איך שזה נראה)בכ"א אם אמצא אפרסם, ואם לא- אודיע לכם.
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים בעעעע, זה סתם טימטום שלי. :-\זה הכול בC, ותיקנתי איזה באג אדיוטי שהכנסתי בדרך,הנה, שוב.(זה מה שקורה שלא מחפשים וכותבים דוגמא לבד... 8))void main(){char ch = '#'; //a simple charint i = 0;int y = 0;int x = 0;int left = 75; // left key ascii codeint right = 77; // right key ascii codewhile (1){ // main loopi++;if (kbhit()) // check if key buffer full{char c = getch(); // get the first key when left or right = -32if (c == -32)c = getch(); // get the realkeyif ((c == left) && (y > 0)){ //if lefty--;}if ((c == right) && (y < 50)){ //if righty++;}c = ' '; // clear the char}if (i > 5000){ // the print sectioni = 0;for (x=0;x<y ;x++ )//{// Add putchar(' ');// Spaces}//putchar(ch);//put the simple char and newlineputchar('\n');} }}
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.