עבור לתוכן

קונה 7600GS AGP - איזה איפה ובכמה? - עודכן עמוד 5 תמונות :)

Featured Replies

פורסם

זה מה שקורה שלא מתייעצים עם אנשים אחרים.

חבל סתם הוא עיבד כמה עשרות אחוזים של ביצועים.

תראה את הזיכרונות האלו,500 מגה הרץ עם רוחב פס יחסית נמוך.

• תגובות 64
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אפשר לחפות על זה בOC

פורסם

יותם תוכל להעתיק בבקשה מה רשום על הצ'יפים של הזכרונות?

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יותם תוכל להעתיק בבקשה מה רשום על הצ'יפים של הזכרונות?

Infineon

HYB25D256163CE - 4.0

C2

עריכה: סמתם לב למיקום הדבילי של החיבור מולקס על הכרטיס? בגלל המקום האידיוטי הזה הייתי צריך לשנות את החיווט של כל הדברים במארז :kopfpatsch:

פורסם

1000\4=250 ddr

מהירות הזיכרון האפקטי יהיה 500.

באמת חבל שלא התיעצת.

פורסם

כן כמו שרשמתי הוא היה צריך להתיעץ ולא למהר לקנות.

פורסם

תתחדש :)

פורסם
  • מחבר

תודה חבר'ה

בנוגע לבעיה שלי - היא עדיין לא נפתרה, אני אעשה לכם סקירה קצרה ואולי נוכל להגיע לפיתרון..

הכרטיס קורס לפני/בזמן/אחרי מאמץ. ניסיתי 3 דרייברים שונים (מה שבאתר של nVidia, הדרייבר שהורד הכי הרבה פעמים במדור שלנו, והדרייבר שהגיע עם הכרטיס). בנוסף עדכנתי דרייברים ללוח אם, ובדקתי את המעבד במאמץ.

באחת מהפעמים שהמחשב קרס, קיבלתי מסך כחול (רוב הקריסות הן או Freez של המחשב או ריסט, בלי מסך כחול) שהיה כתוב IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL שממה שהבנתי זה אומר בעיית דרייברים... (ניקיתי את המחשב מהדרייברים של הרדאון בעזרת Driver Cleaner אז אני לא מאמין שיש התנגשות..)..

פורסם

ואי אחי זה יכול להיות מעולה בשבילך, תלך לKSP עם המחשב ותגיד שהכרטיס שקניתה מהם לא עובד ואז הם יחליפו לך את הכרטיס לאחד עם DDR2

או שלפחות אתה יכול לנסות

פורסם
  • מחבר

האופציה האחרונה היא שהכרטיס לא תקין, כרגע אני צריך לבדוק ספק כח.. וזהו, אין לי עוד רעיונות מה לבדוק :\

פורסם

הייתה לי את אותה הבעיה, בדיוק אותה הודעה ואותו מסך כחול, אני לא זוכר מה עשיתי...תבדוק בגוגל חפש את השורה הזאת ותראה איזה מידע זה ימצא לך

פורסם

בקשר למסכים כחולים תסיר את הדריברים ותתקין אותם מחדש אבל עם כבר זה לא עובד אז למה לא לנצל את זה

פורסם
  • מחבר

BSOD - Blue Screen Of Death

אין לכם מושג איזה תופעה מטורפת הדבר הזה, יש מיליארד דיונים ברשת על הדבר הזה ולמרבי הפלא - אין פתרון 100% וודאי לעניין..

חלק אומרים שהדבר נגרם עקב תפיסת משאבים של Net Framework. (מה שהגיוני מכיוון שהדרייברים הקודמים שהיו במחשב - של ATi דרשו Net Framework) - הסרתי ולא עזר. חלק אמרו לבדוק מה כתוב ב-BSOD (אצלי היה כתוב לפעמים על nv4_disp.dll) - הסרתי את העניין והתקנתי הכל מחדש - לא עזר...

בקיצור, לא יודע מה הולך פה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים