פורסם 2007 בינואר 918 שנים DDR1 במהירות 400MHZ אני מניח.בכל מקרה לפי המחיר שניהם נראים לי זכרונות VALUE פשוטים לכן אתה די יכול לשכוח מיכולות OC רציניות.אני גם כן לא שמעתי על Major ולכן היתי ממליץ לך ללכת על PQI במידה ואכן המחיר זהה
פורסם 2007 בינואר 918 שנים לא יודע למה הוא התכוון אבל אולי הוא התכוון שיש לו 16 צ"יפים - 8בכל צד - זה נכון לגבי כל זיכרון שנפחו מעל ל 512 -כולל.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר אמרו לי בחנות ש MAJOR זה בעצם SPECTEK והיא מוכרת ZED מחשבים מוכרים ספקטק ... הקטע שבזכרונות הישנים היה 16 ציפ' DS זיכרון אין זיכרון 512 שהוא חד צדדי ? מוזר שמביאים לי דו ..
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר הבנתי מחבר שעובד ב IBM שהביצועים של הסינגל טובים יותר .. "הדו מיושן "התחום שלו זה ניידים לא יודע אם יש לו מושג כל כך בזה ..
פורסם 2007 בינואר 918 שנים יש 3 סימני שאלה מיותרים בכותרתואיזו סיבה יש להעדיף MAJOR (או לצורך העניין Spectek) על פני PQI?
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מחבר זה החשיד אותי ..כי למוכר היה ספקטק ו PQI והוא ישר נתן ל PQIוששאלתי למה ?הוא אמר "זה מה שאני נותן לאנשים אל תשאל למה "זה היה לי מוזר וחשוד ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.