עבור לתוכן

מה דעתכם על המחשב IBM ThinkPad X60s?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, לפני מספר שבועות שאלתי אותכם לגבי הצעת מחשב למחשב נייח, אני חייב להודות לכם על כל העזרה,

בכל מקרה רציתי לשאול אתכם לגבי המחשב הנייד הבא מבית IBM, המחשב מיועד לצרכי משרד ובעיקר לתוכנות של הנהלת חשבונות ואופיס,

יש לי מספר שאלות,

דבר ראשון האם בטווח המכירים הזה ניתן להשיג מחשב יותר טוב מהחשב הנוכחי, מהבחינה שכן יהיה לו צורב די וי די או מאחר ומדובר במחשב שקטן פיזית(שוקל בסביבות הקילו), אי אפשר להכניס צורב די וי די?

בנוסף האם הכרטיס מסך הוא מספיק חזק שבעתיד ניתן יהיה להפעיל על המחשב ויסטה?

כמו כן וזה עשוי להיות טיפה אוף טופיק, רוב התוכנות של הנהלת החשבונות פועלות תחת דוס, האם יש דרך לגרום להם לעבוד בצורה תקינה גם באקס פי כי זה נושא קריטי(לא ימנע את קניית המחשב אבל בהחלט משמעותי).

אשמח לשמוע תגובות והמלצות לגבי המחשב בהקדם, תודה רבה מראש על כל העזרה.

פורסם

1. איכות הבנייה של ה-X60s לדעתי כבר אינה טובה כמו של סדרת ה-X בעבר.

2. תחנת העגינה שלו זוועתית לדעתי.

3. בדוק HP NC2400.

4. ניתן להפעיל ויסטה, הממשק הגרפי כנראה שיעבוד קצת לאט. ביטול הממשק הגרפי (AERO) החדש, המחשב יעבוד מצויין.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התשובה,

השאלה שלי איזה מחשב עדיף כי ממה שאני רואה המעבד של המחשב של IBM יותר טוב,

המחשב מיועד בעיקר לעבודה אבל כרטיס גראפי טוב בהחלט ייתן עדיפות כמו שאמרת שהוא יריץ ויסטה בצורה מלאה עם הממשק החדש,

התחנת עגינה שלו באמת בעייתית כמו שאתה אומר כי לפי מה שאני יודע יש בהחלט כוונה לקנות צורב די וי די שיחובר למחשב דרך תחנת העגינה,

הייתי שמח לקבל עוד מידע כי אני צריך לקבל החלטה בימים הקרובים.

פורסם

1. המעבד שלו יותר טוב מאיזה מחשב אחר? למה השווית אותו?

2. בד"כ בניידים במשקלים האלה אין כרטיסים גרפיים יעודיים. אם בכל זאת אתה חייב אחד, בדוק את סדרת XPS של Dell.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התשובה,

לגבי המעבד לפי מה שהבנתי המעבד של המחשב של IBM הוא מסדרת CORE 2 DOU והמעבד במחשב של HP הוא לא אבל יתכן ואני טועה,

בכל מקרה לפי מה שהבנתי ההצעה שקיבלתי כוללת את תחנת העגינה בנוסף לצורב DVD,

מבחינת כרטיס מסך לא צריך משהו שיריץ משחקים בצורה חלקה(למרות שזה יהיה נחמד), מאחר ומדובר במחשב שמיועד לשימוש משרדי, פה שבה וחוזרת בעית התאימות לתוכנות הדוס(חשבשבת לדוגמא),

תודה רבה שוב.

פורסם

אולי אני טועה, אבל עוד לא ראיתי בארץ X60s בעל מעבד Core 2 Duo, אלא Core Duo בלבד.

ה-HP כולל בתוכו צורב DVD במשקל הזה, ואתה לא צריך להסחב עם כל תחנת העגינה כאשר אתה צריך כונן (למרות שאני לא בטוח שכונן צמוד זה 100% נחוץ)

בנושא דוס, ל-XP יש תמיכה לא רעה בהרצת תוכנות DOS, אבל אני לא בקיא גדול בנושא, וזה לא קשור למחשב שתבחר :)

פורסם
  • מחבר

כן זה ברור לי לגבי האקס פי והנושא של דוס, בכל מקרה אבא שלי כבר הזמין את המחשב של IBM, אז בכל מקרה תודה רבה לך על כל העזרה, אני בהחלט מקווה שמדובר במחשב טוב(אמור להיות לפי הנתונים)

פורסם

תתחדש.

הוא בסדר גמור עקרונית, אבל אישית התחושה שלי היא שהוא מעט שברירי מדי לטעמי.

פורסם
  • מחבר

בראש ובראשונה תרשה לי להודות לך על העזרה,

המחשב הגיע ביום שני השבוע, מאחר ולא יצא לי לעבוד אליו אלא רק לראות אותו בפעולה, הוא נראה מחשב טוב, עדיין לא חיברנו אליו את תחנת העגינה שהגיעה איתו מאחר והצורב די וי די לא הגיע עדיין(הוא הוזמן פשוט חסר במלאי לפי מה שהבנתי),

האם יש אפשרות לחבר את הצורב די וי די גם למחשב נייח?

ברגע שיגיע הצורב\כונן די וי די ניתן יהיה להתקין עליו אופיס ותוכנות נוספות ואז לבחון אותו בצורה יותר רחבה.

שוב תודה על העזרה.

פורסם

האמת, קיבלתי את הצורב כבר בתוך תחנת העגינה, מעולם לא הסתקרנתי לפתוח אותו ולראות איך הוא מתחבר.

סביר להניח ממשק סטנדרטי, אולי קונקטור 44 פין.

הכונן למיטב זכרוני הוא Slim, ולא יתאים ל-Bay של מחשב נייח.

שים לב שערימת התוכנות של IBM מאוד כבדה, ופשוט מאיטה את המחשב. שקול להסיר חלק מהן.

פורסם
  • מחבר

אני שב ומודה לך על כל העזרה שלך,

לגבי הכונן הוא טרם הגיע למרות שהוא הוזמן, ולכן התחנת עגינה נכון לעכשיו נותרת ללא שימוש,

מאחר ולא עברתי על התוכנות שמותקנות במחשב(ראיתי אבל שיש הרבה תוכנות שמותקנות), יש משהו ספציפי שאתה ממליץ להוריד מבלי שזה יפגע בהגדרות האבטחה במחשב,

אבא שלי קנה עם המחשב סוללה של 4 שעות אבל לפי מה שאנחנו רואים הסוללה מתרוקנת בקצב מהיר יותר, ישנה סוללה של 8 שעות אבל נכון לעכשיו הוא לא קנה אותה.

בכל מקרה תודה רבה על העזרה שלך.

פורסם

אני מעדיף בד"כ לוותר על רוב ה-Preload. הדבר היחיד הנחמד הוא הקורא טביעות אצבע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים