עבור לתוכן

השפעת CORE DUO על משחקים - מישהו חווה את זה?

Featured Replies

פורסם

מקווה שהגעתי לפורום הנכון...

יש לי FIFA 07 שלא רץ על במחשב שלי (לעומת MADDEN וNBA שרצים חלק), ואחרי התכתבות עם EA וכל מני נסיונות, הם אמרו שיכול מאוד להיות שהמשחק לא ירוץ עם שני מעבדים ביחד, ואני צריך "לנטרל" אחד מהם - הנה מה שכתבו:

you run a dual core CPU, such as a Pentium D or AMD X2, or even a Pentium 4 with HyperThreading, you may notice that the game is quite jerky even at high framerates or even crash. Things seem to run fast and slow randomly - this is because the game has compatibility issues with dual core CPUs. So not only is there no performance boost with dual core CPUs, there are actually issues which require the following steps to be resolved:

Setting Processor Affinity Manually:

1. Launch the game

2. As soon as the game appears to begin loading, or after it has loaded up, press CTRL+ALT+DEL to bring up the Task Manager.

3. Under the Processes tab, find the nameofthegame.exe process, right-click on it, select 'Set Affinity' and in the box which appears, untick 'CPU 1'.

You may also check Microsoft's article on Dual core processors:

http://support.microsoft.com/kb/909944/en-us

האם זה נכון ובטוח לעשות את זה?

פורסם

אני לא רואה למה לא

זה פשוט אומר למשחק לעבוד עם ליבה אחת במקום 2

אולי תצטרך לעשות זאת כל פעם שתריץ את המשחק

פורסם
  • מחבר

אני פשוט חושש מ"תגובת שרשרת" שתשפיע על כל המחשב. ונניח כשאני מסיים לשחק, אני צריך להחזיר את ההגדרות או שזה נעשה אטוטמטי?

פורסם

לדעתי זה רק ישפיע על התהליך שתבחר עליו להשפיע, וכאשר תצא מהמשחק, תפעיל אותו שוב ותראה אם ביטול הליבה נשאר כברירת מחדל. אני חושב שזה יחזור למצב עם שתי הליבות, ותצטרך לבטל אותה שוב כאשר אתה נכנס למשחק מחדש

פורסם
  • מחבר

אם כך אז זה לא כ"כ נורא...בכ"א אני אבדוק

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים