עבור לתוכן

רציתי לדעת האם העסקה שאני עושה יחסית משתלמת (3.8k-4k)

Featured Replies

פורסם

אני קונה מדילר את המפרט הבא:

מעבד E6300 Intel

לוח אם 965G -ds3?/GA-965P-s3 Gigabyte

Liberty 400watt

מארז GB 3D Aurora

זכרונות 1giga (512*2) 667mhz ipc

דיסק קשיח 250GB sata2 16mb western digital

כונן דיסקטים Included

צורב דיוידי LG/Asus x16 or higher שחור

כל זה יעלה לי איזה 3800-4000 שקל עדיין לא סגור על הספק כוח..נראה לכם משתלם?

וכרטיס מסך קניתי בנפרד את ה-x1950xt ב-1100 שקל

בקשר לזיכרונות התבלבלתי זה PQI והנה לינק

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2043

זה לא נראה לי ממש ג'נרי...אבל מצד שני הם די זולים יחסית

פורסם

לאיזה מטרות המחשב, משחקים/OC/עיבוד גראפי?

פורסם
  • מחבר

לאיזה מטרות המחשב, משחקים/OC/עיבוד גראפי?

המחשב למטרות משחקים ו-OC אם אני ארגיש לנכון

פורסם

בניתי את אותו מפרט ויצא 4300 אז יש לך אחלה מחיר.

1950XT ב1100 זה ממש זול, הוא אמור לעלות באיזור ה1700

אחלה מפרט תתחדש...

אל תדאג בקשר לספק כוח הוא אחלה.

בלוח תיקח S3, זה שרשום בו 965G זה אומר שיש בו כרטיס מסך מובנה

ד"א גם אני יוכל לקנות ממנו או שזה בקומבינה?

פורסם
  • מחבר

בניתי את אותו מפרט ויצא 4300 אז יש לך אחלה מחיר.

1950XT ב1100 זה ממש זול, הוא אמור לעלות באיזור ה1700

אחלה מפרט תתחדש...

אל תדאג בקשר לספק כוח הוא אחלה.

בלוח תיקח S3, זה שרשום בו 965G זה אומר שיש בו כרטיס מסך מובנה

ד"א גם אני יוכל לקנות ממנו או שזה בקומבינה?

כן אני מניח שאתה יכול לקנות ממנו (הכרטיס לא ממנו הוא מחו"ל לכן הוא זול בהרבה מבארץ אח שלי הביא לי)

כן אני בדקתי את זה באמת והסדרה של ה-965G היא עם הכרטיס המובנה מצחיק שגם אתה בדקת..

הוא ספק של GB ולכן אני מניח שהוא משיג מהם הנחה יותר גדולה על חלקים מאשר של חברות אחרות..בכל מקרה אני לא סגור על המחיר בקשר ל-liberty אני צריך לדבר איתו כי זה יצא 3800 עם ספק ג'נרי אבל עם לוח אם יותר יקר אז אולי אני אוסיף עוד קצת בשביל הספק נראה כבר..

פורסם

מפרט קטלני!

:xyxthumbs:

פורסם

כן אני מניח שאתה יכול לקנות ממנו (הכרטיס לא ממנו הוא מחו"ל לכן הוא זול בהרבה מבארץ אח שלי הביא לי)

כן אני בדקתי את זה באמת והסדרה של ה-965G היא עם הכרטיס המובנה מצחיק שגם אתה בדקת..

הוא ספק של GB ולכן אני מניח שהוא משיג מהם הנחה יותר גדולה על חלקים מאשר של חברות אחרות..בכל מקרה אני לא סגור על המחיר בקשר ל-liberty אני צריך לדבר איתו כי זה יצא 3800 עם ספק ג'נרי אבל עם לוח אם יותר יקר אז אולי אני אוסיף עוד קצת בשביל הספק נראה כבר..

לא בדקתי זה פשוט ככה, כל ציפסט שהסיומת שלו היא G הוא עם כרטיס מסך מובנה (GRAFIC או איך שלא רושמים את זה)

בקשר לספק לפי דעתי זה מיותר להשקיע במארז 700 שקל, תקנה את הקומפיוקייס.

על איזה לוח יותר יקר מדובר?

חובה לקחת ספק איכותי לכזה מפרט אל תיקח ג'נרי הוא ידפוק לך את המערכת

פורסם
  • מחבר

קומפיוקייס? אתה יכול לתת לי לינק אני לא מכיר את המארז הנ"ל

הלוח שהוא רצה לשים לי זה GA-965G-DS3

את האמת אתמול הוא הציע לי לקחת ספק של "שרתים", אחרי שלא ירדתי מהנושא של ספקים איכותיים ולא ג'נריים ורציתי את הliberty אז אמרתי לו לברר לי על איזה ספק הוא ממליץ לי ולבדוק כמה יעלה לי הliberty...

פורסם

בשביל להמליץ יש אותנו לא את מי שמוכר לך את המחשב כי אז הוא ידחוף לך מה שיש לו במלאי בגלל שהוא ירצה להיפטר מזה כמה שיותר מהר.

הלוח שלך בא עם כרטיס מסך מובנה כמו שהזכרתי למעלה וההבדל בינו לבין הS3 (חוץ מהכרטיס מסך) הוא באיכות הקבלים שלו.

קומפיוקייס היא חברה שמייצרת מארזים הנה דוגמא למארזים:

http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Tower&DB260122=260132

אני ממליץ על זה:

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2528

הוא בצבע שחור מגיע לא בלבן כמו בתמונה, אפשר לקחת גם בלבןאבל לפי דעתי לך על השחור ותזמין בהתאם צורב DVD בצבע שחור שיתאים למארז

פורסם
  • מחבר

בשביל להמליץ יש אותנו לא את מי שמוכר לך את המחשב כי אז הוא ידחוף לך מה שיש לו במלאי בגלל שהוא ירצה להיפטר מזה כמה שיותר מהר.

הלוח שלך בא עם כרטיס מסך מובנה כמו שהזכרתי למעלה וההבדל בינו לבין הS3 (חוץ מהכרטיס מסך) הוא באיכות הקבלים שלו.

קומפיוקייס היא חברה שמייצרת מארזים הנה דוגמא למארזים:

http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Tower&DB260122=260132

אני ממליץ על זה:

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2528

הוא בצבע שחור מגיע לא בלבן כמו בתמונה, אפשר לקחת גם בלבןאבל לפי דעתי לך על השחור ותזמין בהתאם צורב DVD בצבע שחור שיתאים למארז

טוב לצערי לא חידשת לי שום דבר ידעתי את כל המידע הזה מראש, כי שוחחתי כבר בעבר על הלוח אם הזה, וכן הזמנתי צורב dvd שחור גם אני חשבתי על זה אבל אני אקח את הaurora כי הוא עולה לי 100$ אז זה שווה לי, ועוד 100$ לliberty בתקווה. דרך אגב כנראה שזה יצא לי משהו כמו 3800 שקל כולל ה-liberty כי לפי מה שהוא אמר לי המחיר עמד על 3400 שקל בלי ספק כוח..אבל לצערי אני אצטרך לדחות את קניית המחשב בעוד חודש בערך... :'(

פורסם

ליברטי עולה היום בחנויות בסביבות 100$ כלומר 420 שקל בערך אז ככה שזה מחיר רגיל...

למה לדחות את הקנייה של המחשב?

אחי שלח לי לפרטי את השם והפרטים של הדילר שלך אולי גם אני יזמין ממנו

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי אותו בחנויות יורד מה-430 שקל שזה המחיר הכי זול בינתיים בארץ לזה כנראה כי skypc העלו מחירים

אני דוחה את הקנייה של המחשב משיקולים כלכליים כי יש איזה 2 משפטים שהמשפחה שלי צריכה לזכות בהם ואז אם הכל יסתדר אז לא תהיה לי בעיה לקנות את המחשב..נודע לי על זה אתמול לצערי..אבל אני אסתדר זה בסדר

אני אשלח לך את הפרטים של הדילר להודעה פרטית

פורסם

מה איך הליברטי בסקיפיסי עלה...שאני קניתי אותו לפני איזה חודש הוא עלה 414, ועכשיו הוא עולה שם 465

אז כנראה שעדיף לך לקנות אותו כבר אצל הדילר שלך

פורסם
  • מחבר

כן מסכים איתך...

בכל מקרה יש עוד תגובות על המחשב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים