פורסם 2007 בינואר 818 שנים אני מחפש המלצה למשחק אסטרטגיה,עכשיו מה שחשוב לי,זה בעיקר משחקיות רשת נוחה,וגרפיקה ממוצעת-טובה.. אבל לא משהו כבד..ואם זה יהיה בסיגנון עתידי כזה או לפחות לא בסיגנון של ימי הבניים יהיה עוד יותר נחמדבתודה,PuLsE.
פורסם 2007 בינואר 818 שנים Generals Zero Hourמחזק, משחק סבבה לגמרי, אתה יכוללקנות ב-100 את גנרלס ואת ההרחבה ביחד(זירו האוור זה ההרחבנ)
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר אבל זה סיוט לשחק איתי באינטרנט...אני משתמש בהאמצ'י עם חברים וכשמישהו מארגן מתקפה קצת גדולה..המשחק נתקע ואנחנו סובלים מלאגים
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר המשחקיות ברשת שם גרועה והמשחק ממש כבדהבעיה היא לא אצלי אלא עם מחשבים של חברים..
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אבל זה סיוט לשחק איתי באינטרנט...אני משתמש בהאמצ'י עם חברים וכשמישהו מארגן מתקפה קצת גדולה..המשחק נתקע ואנחנו סובלים מלאגיםאתם משחקים בגרסאות האחרונות? (1.04 לזירו ו-1.08)
פורסם 2007 בינואר 918 שנים לגנרלס וזירו האור יש להם בעיה עיקרית שאם אתה מעמיס ביחידות המשחק נהיה איטי מוות ויש לו לפעמים תקיעות לכמה שניות ואז הוא ממשיך לשחק וזה יכול להופיע שוב, כל משחק שמבוסס על המנוע הזה סובל מבעיית היחידות, נקווה שCNC3 לא יסבול כי אם כן אני מתחייב לעשות מהפכה
פורסם 2007 בינואר 918 שנים המשחקיות ברשת שם גרועה והמשחק ממש כבדהבעיה היא לא אצלי אלא עם מחשבים של חברים..הביקורות אומרות אחרת (וגם רוב האנשים ששיחקו במשחק).
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אה אה כןן צודק זה באמת מימיי הביניים...משהו עתידי........empire earth 1 לא כבד כל כך גראפיקה נחמדה ומשחק סבבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.