פורסם 2007 בינואר 918 שנים הוא נותן לי את זה ב1900 שחהוא לא יביא לי תקול כי אני יחזיר לו את זה הוא ספק גדול מידי מכדי שיעלם או משהו 1900 נקי.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר רגע אתה אומר שיש אחריות בארץ אצל ה"ספק" הזה? (אם יש בעייה אני לא זה ששולח לחו"ל)? כי זה אומר הרבה...ד"א למי ששאל על משלוח - אפשר להשיג ב-500$~ כולל משלוח. זה משתנה - מוצר זול משלוח יקר \ מוצר יקר משלוח זולאין מכס על מוצרי מחשב ומע"מ זה אם תופסים את החבילה כנראה. לי זה לא משנה אני מקבל החזר.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אין אחריות של evga אבל הוא אדם שיכול לעלם לי הוא נותן לי זה בגלל שהוא אוהב אותי עם הכרטיס יגיע תקול אני יחזיר לו את זה והוא יחזיר לי את הכסף!!
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר אין אחריות של evga אבל הוא אדם שיכול לעלם לי אתה מבלבל אותי, תנסח מחדש בבקשה.. ?
פורסם 2007 בינואר 918 שנים רגע אתה אומר שיש אחריות בארץ אצל ה"ספק" הזה? (אם יש בעייה אני לא זה ששולח לחו"ל)? כי זה אומר הרבה...ד"א למי ששאל על משלוח - אפשר להשיג ב-500$~ כולל משלוח. זה משתנה - מוצר זול משלוח יקר \ מוצר יקר משלוח זולאין מכס על מוצרי מחשב ומע"מ זה אם תופסים את החבילה כנראה. לי זה לא משנה אני מקבל החזר.מה זאת אומרת מקבל החזר?
פורסם 2007 בינואר 918 שנים לתיקון: לא יכול לעלם לי !!כן, עם הכרטיס לא פועל אני יחזיר לו והוא יחזיר לי את הכסף!!
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר andrey12341 , בוא ולא נכנס לזה עכשיו בבקשה... אם אתה מזמין קח בחשבון שזה עלול לעלות מע"מ , נקודה.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים טוב אם אתה אומר...בכל זאת עם מעמ" זה גם משתלם ,זה יוצא 2300,בארץ זה עולה 2700.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מחבר טוב בסוף הלכתי על זה ב-1900ש"ח. אולי זאת טעות ואולי לא, הכל תלוי במה יקרה בחודשים הקרובים (מבחינת דגמים חדשים. ati בכל מקרה לא הייתי קונה כי אני שומר מקום ל-SLI)הכרטיס יושב פה לידי... בעסה שאני לא יכול לבדוק אותו - עוד לא קיבלתי את כל החלקים למחשב חדש.כרגע בלוח של ה-939 הקירור על הצ'יפסט מפריע לקירור השמן של ה-gts... (אולי אפשר לחבר על הסלוט השני של ה-SLI ?)
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים מחבר כבר בדקתי אצל חבר. עובד - נראה שהכל תקין.בכל מקרה יש בעיות חדשות - האחריות לכל החיים המדוברת של eVGA מצריכה קבלה (invoice) על פי אחד הכללים באתר הבית:http://www.evga.com/support/lifetime/ALL Defective products sent in for RMA replacement MUST INCLUDE A COPY OF THE ORIGINAL INVOICE / RECEIPT. (Products NOT including invoice/receipt will be returned to the customer at customer’s expense.) אני לא קיבלתי קבלה ונאמר לי כי המדבקה על הכרטיס היא האחריות.עכשיו העניין בבירור. אני עוד לא שילמתי את כל הכסף.על הדרך, אולי משהו יודע אם ה"קבלה" המדוברת צריכה להיות קבלה מיוחדת מ-evga או שמספיק כל קבלה של חנות רגילה בארץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.