עבור לתוכן

eVGA 8800GTS כדאי לי ? (2kש"ח)

Featured Replies

פורסם

הוא נותן לי את זה ב1900 שח

הוא לא יביא לי תקול כי אני יחזיר לו את זה

הוא ספק גדול מידי מכדי שיעלם או משהו

1900 נקי.

• תגובות 41
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

רגע אתה אומר שיש אחריות בארץ אצל ה"ספק" הזה? (אם יש בעייה אני לא זה ששולח לחו"ל)?

כי זה אומר הרבה...

ד"א למי ששאל על משלוח - אפשר להשיג ב-500$~ כולל משלוח. זה משתנה - מוצר זול משלוח יקר \ מוצר יקר משלוח זול

אין מכס על מוצרי מחשב ומע"מ זה אם תופסים את החבילה כנראה. לי זה לא משנה אני מקבל החזר.

פורסם

ב 1900 זה מחיר טוב מאוד לכזה כרטיס כמו ה 8800GTS ....מומלץ בחום .

פורסם

אין אחריות של evga אבל הוא אדם שיכול לעלם לי

הוא נותן לי זה בגלל שהוא אוהב אותי

עם הכרטיס יגיע תקול אני יחזיר לו את זה והוא יחזיר לי את הכסף!!

פורסם
  • מחבר

אין אחריות של evga אבל הוא אדם שיכול לעלם לי

אתה מבלבל אותי, תנסח מחדש בבקשה.. ?

פורסם

רגע אתה אומר שיש אחריות בארץ אצל ה"ספק" הזה? (אם יש בעייה אני לא זה ששולח לחו"ל)?

כי זה אומר הרבה...

ד"א למי ששאל על משלוח - אפשר להשיג ב-500$~ כולל משלוח. זה משתנה - מוצר זול משלוח יקר \ מוצר יקר משלוח זול

אין מכס על מוצרי מחשב ומע"מ זה אם תופסים את החבילה כנראה. לי זה לא משנה אני מקבל החזר.

מה זאת אומרת מקבל החזר?

פורסם

לתיקון: לא יכול לעלם לי !!

כן, עם הכרטיס לא פועל אני יחזיר לו והוא יחזיר לי את הכסף!!

פורסם
  • מחבר

andrey12341 , בוא ולא נכנס לזה עכשיו בבקשה... אם אתה מזמין קח בחשבון שזה עלול לעלות מע"מ , נקודה.

פורסם

טוב אם אתה אומר...

בכל זאת עם מעמ" זה גם משתלם ,זה יוצא 2300,בארץ זה עולה 2700.

פורסם
  • מחבר

טוב בסוף הלכתי על זה ב-1900ש"ח. אולי זאת טעות ואולי לא, הכל תלוי במה יקרה בחודשים הקרובים (מבחינת דגמים חדשים. ati בכל מקרה לא הייתי קונה כי אני שומר מקום ל-SLI)

הכרטיס יושב פה לידי... בעסה שאני לא יכול לבדוק אותו - עוד לא קיבלתי את כל החלקים למחשב חדש.

כרגע בלוח של ה-939 הקירור על הצ'יפסט מפריע לקירור השמן של ה-gts... (אולי אפשר לחבר על הסלוט השני של ה-SLI ?)

פורסם

אפשר נראה לי,תנסה מקסימום לא יעלה,אין מצב לנזק כלשהו.

פורסם
  • מחבר

כבר בדקתי אצל חבר. עובד - נראה שהכל תקין.

בכל מקרה יש בעיות חדשות - האחריות לכל החיים המדוברת של eVGA מצריכה קבלה (invoice) על פי אחד הכללים באתר הבית:

http://www.evga.com/support/lifetime/

ALL Defective products sent in for RMA replacement MUST INCLUDE A COPY OF THE ORIGINAL INVOICE / RECEIPT. (Products NOT including invoice/receipt will be returned to the customer at customer’s expense.)

אני לא קיבלתי קבלה ונאמר לי כי המדבקה על הכרטיס היא האחריות.

עכשיו העניין בבירור. אני עוד לא שילמתי את כל הכסף.

על הדרך, אולי משהו יודע אם ה"קבלה" המדוברת צריכה להיות קבלה מיוחדת מ-evga או שמספיק כל קבלה של חנות רגילה בארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים