פורסם 2007 בינואר 918 שנים ההוא מריץ כמו גדול תלוי במעבד.הבעיה היא שכרגע לא מדובר במשחקים עם תמיכה ב-DX10 ויכול להיות ששם כבר הכרטיס יהיה בבעייה.. קשה לי להאמין ששנה וחצי אפשר להתמודד עם כל משחק... קשה לי להאמין אפילו חצי שנה.בכל מקרה פיזיקלי כרגע עוד בחיתולים, אין טעם להשתמש בפיזיקלי למטרה מסויימת אם לא לבדיקה, לכן הכרטיס שברשותך מאבד מערכו קנה אותו.בזמן שיהיה את הפיזיקלי חזק בשוק כבר תקנה לדוגמא 7900GTX בגרושים....למרות שאני לא ירוץ למכור את הכרטיס ב-800.יש גם שיקול של הפסד מוגזם..אבל טוב כל אחד ושיקולו.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים נו ברור שהוא יתקשה עם רזולוציה כזאת ועוד עם פילטרים.מה לא תוכל להיתפשר לרזולוציה "נמוכה" כמו 1280 1024.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אני לא אפתח פה בויכוח. זה לא המטרה ואל תמשוך את הדיון.ותענה לעצמך בשאלה... מה ה-7300 לא יסחוב עוד שנה וחצי? מה לא תוכל להתפשר על רזולוציה "נמוכה" ובלי פילטרים?(כל אחד והרזולוציה שלו {והמסך שברשותו} וכו'.. מי שמשקיע בכרטיסי HIGH END לא רוצה להוריד רזולוציה וכו')
פורסם 2007 בינואר 918 שנים למסכי 17" crt שטוחים יש איזו שהיא רזולוציה "טבעית" או אופטימלית שעדיף להשתמש בה אם אתה יכול?
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר מסתבר שמדובר בכרטיס שנקנה בחו"ל, אומנם אחריות לכל החיים מ-evga אבל במחיר כזה (2000ש"ח) אני כבר יכול להזמין מ-ebay באותם תנאים בדיוק. אני כבר לא רואה סיבה להלחץ. הוא רוצה תשובה עוד היום (ומזומן). אני יתן לו כבר עכשיו תשובה שלילית. יהיה לי זמן לחשוב על זה. כבר עכשיו אפשר להשיג מאיביי את הכרטיס של evga באיזה 2000-2150 ש"ח (כולל משלוח לארץ). ותכלס המחיר יכול רק לרדת, אז אני ממתין בסבלנות בינתיים. תודה לכולם
פורסם 2007 בינואר 918 שנים הוא לא יכול להוריד יותר זה הזדמנות שנפלה עליו!! והוא מוכר בלי רווח כמעט! והכרטיס לא תקול חדש לגמרי
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר יופי שבאת להתייעץ איתנו roylu. אז 1900 סופי אני מבין.. ? אבל ת'כלס איך אתה יודע שהכרטיס לא בא תקול אם הוא עדיין בקופסא?
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אחי זה החלטה שלך אני מכריח אותך אמרתי לך זה יבוא של ספק שנתן לי את זה במכיר טוב ואני מציע את זה לך בטוח אני יכול למכור את זה ב2k 2.1kלמי שמעונין!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.