עבור לתוכן

eVGA 8800GTS כדאי לי ? (2kש"ח)

Featured Replies

פורסם

ההוא מריץ כמו גדול תלוי במעבד.

הבעיה היא שכרגע לא מדובר במשחקים עם תמיכה ב-DX10 ויכול להיות ששם כבר הכרטיס יהיה בבעייה.. קשה לי להאמין ששנה וחצי אפשר להתמודד עם כל משחק... קשה לי להאמין אפילו חצי שנה.

בכל מקרה פיזיקלי כרגע עוד בחיתולים, אין טעם להשתמש בפיזיקלי למטרה מסויימת אם לא לבדיקה, לכן הכרטיס שברשותך מאבד מערכו קנה אותו.

בזמן שיהיה את הפיזיקלי חזק בשוק כבר תקנה לדוגמא 7900GTX בגרושים....

למרות שאני לא ירוץ למכור את הכרטיס ב-800.

יש גם שיקול של הפסד מוגזם..

אבל טוב כל אחד ושיקולו.

• תגובות 41
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו ברור שהוא יתקשה עם רזולוציה כזאת ועוד עם פילטרים.

מה לא תוכל להיתפשר לרזולוציה "נמוכה" כמו 1280 1024.

פורסם

אני לא אפתח פה בויכוח. זה לא המטרה ואל תמשוך את הדיון.

ותענה לעצמך בשאלה... מה ה-7300 לא יסחוב עוד שנה וחצי? מה לא תוכל להתפשר על רזולוציה "נמוכה" ובלי פילטרים?

(כל אחד והרזולוציה שלו {והמסך שברשותו} וכו'.. מי שמשקיע בכרטיסי HIGH END לא רוצה להוריד רזולוציה וכו')

פורסם

למסכי 17" crt שטוחים יש איזו שהיא רזולוציה "טבעית" או אופטימלית שעדיף להשתמש בה אם אתה יכול?

פורסם

למסך CRT זה לא משנה.

שים רזולוציה שנוח לך על קצב ריענון הגבוה ככל שניתן.

פורסם

סבבה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מסתבר שמדובר בכרטיס שנקנה בחו"ל, אומנם אחריות לכל החיים מ-evga אבל במחיר כזה (2000ש"ח) אני כבר יכול להזמין מ-ebay באותם תנאים בדיוק.

אני כבר לא רואה סיבה להלחץ. הוא רוצה תשובה עוד היום (ומזומן). אני יתן לו כבר עכשיו תשובה שלילית.

יהיה לי זמן לחשוב על זה. כבר עכשיו אפשר להשיג מאיביי את הכרטיס של evga באיזה 2000-2150 ש"ח (כולל משלוח לארץ). ותכלס המחיר יכול רק לרדת, אז אני ממתין בסבלנות בינתיים.

תודה לכולם :xyxthumbs:

פורסם

^^^

בחירה טובה.

פורסם
  • מחבר

עכשיו הוא הוריד את המחיר ל-1900ש"ח :kopfpatsch: הוא מתגרה בארנק שלי ... :pissed:

פורסם

תעשה לו עוד כזה תרגיל שיוריד עוד יותר, לא שכבר עכשיו זה לא מחיר מצויין :xyxthumbs:

פורסם

למה אתה חושב שהוא אמין אולי הכרטיס תקול

פורסם

הוא לא יכול להוריד יותר זה הזדמנות שנפלה עליו!! :D

והוא מוכר בלי רווח כמעט!

והכרטיס לא תקול חדש לגמרי

פורסם
  • מחבר

יופי שבאת להתייעץ איתנו roylu. :lol: אז 1900 סופי אני מבין.. ?

אבל ת'כלס איך אתה יודע שהכרטיס לא בא תקול אם הוא עדיין בקופסא?

פורסם

אחי זה החלטה שלך אני מכריח אותך אמרתי לך זה יבוא של ספק שנתן לי את זה במכיר טוב ואני מציע את זה לך בטוח אני יכול למכור את זה ב2k 2.1k

למי שמעונין!

פורסם

מה עם מכס\מעמ"?

כמה עולה המשלוח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים