עבור לתוכן

eVGA 8800GTS כדאי לי ? (2kש"ח)

Featured Replies

פורסם

יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס הנ"ל פה בארץ ב-2000 ש"ח (חדש, אחריות לכל החיים)

האמת חשבתי בכלל להמתין עם קנייה של כ.מסך - המחשב החדש צריך להגיע וכבר יש לי 2x7800gt (סביר להניח שיתפצלו ל-2 המחשבים - ז"א לי יהיה 1)

הגיוני היה להמתין קצת ולראות מה קורה עם כל ה-DX10 ודריברים ואולי תצא גרסא חדשה , כמו שקרה לי עם ה-7800gt - קניתי ומהר מאוד יצא 7900gt שפולט פחות חום, ביצועים טובים יותר וכו'...

אבל לאחר הצעה מפתה שכזאת (הנחה של איזה 700ש"ח), מה אני אמור לעשות? :bash:

כדאי לחשוב על SLI שלו? כבר הזמנתי לוח SLI של evga, אני אפילו יוכל לשמור את ה-7800gt לכרטיס פיזיקה עתידי...

יש הצעות למשהו? יש לי עד יום רביעי להחליט.

ד"א יהיה לי ספק Liberty 500w של Enermax. האם זה יספיק ל-2 כרטיסים כאילו ? (ולפחות לאחד?)

זה גם חשוב לי כי אני עדיין יכול להחליף ספק אבל גם פה מדובר בעניין של יום-יומיים..

• תגובות 41
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון לעכשיו הGTS והGTX הם הכרטיסי הhigh-end של נוידיה הכרטיסים שצפוים לצאת בהמשך הם רק לשוק הבינוני+..(ובהמשך גם מטה)..

ככה שיותר טוב מהם בזמן הקרוב אתה לא תראה..

אם אתה ממש גיימר כבד (ואחרה ה"כבר יש לי 2x7800gt" אני מאמין שכן) אז לך עליו...

ותמכור את אחד מה7800GT שלך...

והליברטי שלך יחזיק את הכרטיס...

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

אבל האם הליברטי יחזיק 2 כרטיסים?

בכמה אפשר למכור היום 7800gt ? אולי 800ש"ח? אתה חושב שכדאי לי לשמור אותו ל"פיזיקה"? איך זה מתבטא מבחינת צריכת חשמל :nixweiss:

פורסם

קודם כל נראה לי שאתה יכול למכור 7800 GT באלף ומעלה (בסביבות 1000~1250) בקלות, דבר שני אני לא מסכים עם taotao161 , זה מנהג רגיל שבתחילה יוצאים גרסאות הMID-HIGH RANGE של החברה ותוך עניין של בערך חצי שנה יוצאים הגרסאות היותר חזקות (ז"א כמו 7800 ו 7900), ובנוסף תיכף יוצאת החלופה של רדאון לדור הזה; אני לא חושב שספק כזה יחזיק 2 כרטיסי 8800 (אני הבנתי שמינימום בשביל אחד זה איזה משהו כמו 430W).

אני אישית הייתי מחכה היות ואתה לא נראה לי במצב נחות, וה7800GT ביינתיים אמור לספק אותך, תחכה ותראה מה יש לעתיד להציע לך, אל תעשה קניות כאלה על רגל אחת....חבל שתצטער.

-רון

פורסם

אם אין OC הליברטי 500W יחזיק את שני הGTS. אם יש OC זה מאוד גבולי.

פורסם

למה אתה בכלל צריך כרגע שניים כאלו ??

כאילו מה? GTS אחד לא יעשה את העבודה ??! חחח

כשתגיע למגבלות ביצועים תוסיף (אם תמצא לנכון בתקופה..) עוד אחד..

ואם יש לך כל כך הרבה כסף עודף (מה שלא נראה לי כי עדיין התלהבת מהנחה של ה 700 ש"ח..) עדיף לך כבר לקנות GTX ולא 2XGTS.

נ.ב- לזה שרשם שאתה יכול למכור את ה 7800GT ב 1000~1200 שקל : GET REAL MAN .

מי ייתן על כרטיס חדש כזה 1200 שקל ? שלא לדבר על משומש.

פורסם

קודם כל נראה לי שאתה יכול למכור 7800 GT באלף ומעלה (בסביבות 1000~1250) בקלות

-רון

ממש לא 1250,אפשר לקנות במחיר כזה 7900GS,הוא ימכור אותו אולי ב800 - 700.

פורסם

2000 שח ל8800gts,אפילו אני שאני לא גיימר כבד הייתי כנראה הולך על עסקה כזאת.

פורסם

גם אני, זה מחיר ממש ממש טוב לכזה כרטיס

פורסם

אני זוכר היה איזה מישהו שמכר פה בטריידזון ב1800 כזה כרטיס אבל לא יצרתי קשר איתו כי אין שום משחק dx10,אחרת הייתי ישר מתנפל עליו.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני יבהיר את העניין: אני לא מתכוון לקנות 2 כאלה עכשיו. אני אולי אקנה GTS אחד עכשיו ובעתיד עוד אחד.

אז אמרנו liberty 500 יחזיק 2 כאלה? אבל גבולי אם יש OC . (מבאס קצת..) מה בקשר ל-OC של רכיבים אחרים כמו מעבד\זכרונות ?

בשורה תחתונה, האם כדאי לי גם להחליף ספק בשביל זה?

המחיר באמת אטרקטיבי, בגלל זה אני שוקל את העניין..

מה בקשר ללשמור את ה-7800gt לכרטיס פיזיקה יעודי ? יש דעות על זה?

פורסם

אמנם מחיר טוב וכל זה,

אבל תוך חודש תוכל לקנות את הR600 של ATI, שכרגיל יציע מהירויות שעון קצת יותר נמוכות, אבל טכנולוגיות הרבה יותר מושכות [AA+HDR, SUPER AA וכו' וכו']

ותוך חודשיים תוכל להשיג אותו בסביבות ה2000 ש"ח גם כן[200 ומשהו כמובן], אני הייתי מחכה - זה לא שיש לך FX5200 ושום משחק לא רץ לך.

-ג'ו

פורסם

חח יש לי עדיין את הטלפון של זה שמוכר את ה-8800gts ב-1800 שקל..

בכל מקרה אם אתה יכול למכור את ה-7800gt ב-800 שקל, אז בעצם השדרוג יעלה לך 1200 שקל ל-8800gts שזה ממש ממש סבבה, והבעיה היא שיכול להיות שבעתיד לדוגמא כבר יהיה לך יותר קשה למכור את ה-7800gt במחיר כזה אטרקטיבי "ותפסיד כסף" עליו אם תמכור אז תחשוב על זה

פורסם

וגם למה לך שני 8800 אני חושב שאפילו לגיימר הכי כבד הוא יספיק לשנה וחצי.

אני מניח שבעוד שנה וחצי יצאו כבר 8900 או אפילו סדרת 9xxx.ולא יהיה משתלם לקנות אותו כמו שעכשיו לא משתלם לקנות 6800gt.

פורסם

וגם למה לך שני 8800 אני חושב שאפילו לגיימר הכי כבד הוא יספיק לשנה וחצי.

אני מניח שבעוד שנה וחצי יצאו כבר 8900 או אפילו סדרת 9xxx.ולא יהיה משתלם לקנות אותו כמו שעכשיו לא משתלם לקנות 6800gt.

גם היום GTS לא מריץ את כל המשחקים על ההגדרות הכי גבוהות (ברזולוציה של 1680X1080 ומעלה) - ראה גוטיק 3 או אובליביזן הוא בקושי מגיע ל26FPS כלומר הרבה מאוד תקיעות. ככה שספק רק בליבי שלגיימר הכי כבד הוא יספיק לשנה וחצי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים