פורסם 2007 בינואר 1018 שנים InCognitoרק טמבלים או שרלטנים יכולים להגיד שהתעשיהאו יותר נכון הסנה לא מתפתחת ואני עוקב אחרי היתפתחות כבר שנים אבל כרגע מהקונסולות 128 ביט רק לדרימקסט יש אמולטור שנחשב טוב לקוביה לXBOX ולPS2 יש אמולטורים בשלבי פיתוח די מתקדמים אבל זה עדין לא זה ואיך שזה ניראה האמולטור הטוב הבא יהיה לנינטנדו DS ולא למכשירי ה128 ביט אני אישית ממליץ למי שלא רוצה לעבור לדור הבא כרגע לקנות PS2 זה מה שאני עשיתי ואני מרוצה מזה עד שאמולטור באמת טוב לPS2 יגיע לערכתי יקח איזה שנה
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים בסדר לי אין בעיה לחכות, אבל יש אנשים שמכחישים את זה שבכלל קיים משהו כזה שאפשר לשחק בו, גם אם הוא עדיין לא התוצר הסופי
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים איך הימולטור עובד מה צריך לעשות כיד ללעפיל אותו מאיפה אני מוריד?חפש פה אמולטורים-http://www.ngemu.com/רק שלוקח זמן להבין חלק מהם ככה שתתחיל בפשוטים כמו אמולטורים לGBA ותתקדם מזה
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים כן אני בדיוק הורדתי Tekken 3 עכשיו אני צריך לפתוח את זה זה כמובן עושה בעיות אין לי אפילו זמן לחפש על זה באינטרנט זה תמיד נושא מייגע אבל זה שווה את זה, אני לא הולך לקנות PS2 בקרוב, ו-Tekken 3 ומעלה אני בהחלט רוצה לשחק
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים טקן 3 מישחק עתיק לפני מילון שנה שיחקתי בו במחשב עם אמולטור של PS1 . אין סיבה להוריד אותו מחדש - המישחק מכוער.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מכוער אבל כיפי...אני בכל מקרה לא יכול עכשיו להריץ דברים יותר חזקים עם GF4
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים יצא דווקא משחק חדש שראיתי אצל חבר שלי צביי הנינג'ה גרפיקה פצצה המשחק לא יכול להגיד חח תבדוק..
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים STREET FIGHTER EX2 אפשר להוריד בחינם מהאינטרנט, שיחקתי בו די הרבה..נראה יותר טוב לדעתי מTEKKEN3 (באמולטור).אבל צריך אמולטור שונה בשביל להריץ אותו..
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים הי,שיחקתי בצבי הנינג'ה אכן משחק "מכות" אבל לא מפותח כל כך גרפיקה סבירהאבל המשחק עצמו די משעמם ואין יותר מדי קומבינציות של מכות.The z_guy
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.