עבור לתוכן

כיצד אני מתקין ווינדוס על נייד ללא סידי וכונן דיסקטים?

Featured Replies

פורסם

נחתו עליי מספר נייידים עם כוננים קשיחים מפורמטים. לניידים אין כונן תקליטורים או דיסקטים, יש לכם רעיונות יצירתיים כיצד אתקין ווינדוס XP על כל אחד מהם?

תודה רבה.

זה יעזור לי מאד מאד...... :jump:

פורסם

RIS/Ghost Cast מהרשת.

פורסם
  • מחבר

ובהנחה שאופציות הBOOT הן :

INTERNAL HDD

CD/DVD/CD-RW DRIVE שלא קיים

MODULAR BAY HDD

PCI SLOT NIC

DOCKII\PORT II NIC

CARD BUS NIC

אם זה חשוב תיקחו בהנחה שאני מסוגל להעתיק כל מידע שאני רוצהלHD הזה על ידי כבל שיש לי בבית.

פורסם

שוב פעם? יש למחשבים האלה כרטיס רשת מובנה?

אם כן אז RIS - WINPE/Ghost Cast.

פורסם
  • מחבר

כרטיס רשת מובנה :nono:

פורסם

מה זה בדיוק הניידים האלה...| ::)

פורסם

תחפש מישהו שיש לו צורב חיצוני מבוסס PCMCIA (לא מתאם) ותנסה.

בעבר הם היו די פופולרים.

פורסם
  • מחבר

מצאתי בבית איזה כבל . חיברתי את הכונן של המחשב הנייד למחשב הנייח שלי (חיבור USB)..

יש לי מה לעשות עם זה?

פורסם

תפרק את הכוננים הקשיחים של הנידים ותתקין ווינדוס על הנייח שלך ותחזיר אחר כך

לא בטוח שזה יעבוד בגלל הבדלי החומרה

אבל לי זה פעם עבד אחרי מחיקה של כל הדריברים והתקנת דריברים חדשים מתאמים לנייד

פורסם

שתהיו לי בריאים, איזה הצעות אתם מציעים לו...להעביר הארדיסיקים...להכין שרת RIS (מאיפה הוא ישיג server2000/2003 ואיך הוא יקנפג אותו?!?)

donniel - יש אפשרות להתקין מהרשת, אך הכרטיס רשת על הנייד שלך צריך להיות PXE complient (יש רשימה די גדולה של כרטיסים שתואמים לזה אז אין מה לדאוג)

כרטיס PXE Complient מסוגל לקבל IP גם ללא מערכת הפעלה

אתה צריך להעתיק את תקיית I386 מדיסק הXP שלך לדיסק הקשיח ולשתף את התיקייה ברשת.

ההתקנה מתבצעת ע"י הפקודה winnt.exe, רק שאני לא זוכר את המתגים או את הסינטקס של הפקודה ספציפית ותאלץ להמתין עד שאשוב הבייתה

כדי למצוא את זה במערכת

אני אחזור לפורום עם תשובה מלאה.

פורסם

או קיי - זו דוגמא לסינטקס של הפקודה של התקנה מהרשת:

[winnt [/s:SourcePath] [/t:TempDrive] [/u:answer file][/udf:ID [,UDB_file]] [/r:folder][/rx:folder][/e:command][/a

אתה יכול להכנס ל-help and support בווינדוס, להקיש winnt ואתה תקבל הסבר על כל פרמטר מה הוא עושה בדיוק

ככה תראה דוגמא מעשית:

winnt /u:c:\deploy\unattend.txt /s:g:I386 /udf:computer1,c:\deploy\unattend.udb

נפרק את זה לגורמים:

אני יצרתי קובץ תשובות אוטומטי (ישנו כלי ליצירת קובץ תשובות אוטומטי על דיסק ההתקנה של ווינדוס - הוא נמצא בx:\support\tools\deploy.cab ונקרא setupmgr.exe) שהוא קובץ txt. את הקובץ שמתי בתיקיית c:\deploy ושיתפתי ברשת.

את תיקיית I386 העתקתי למחשב וגם אותה שיתפתי ברשת.

הפרמטר הראשון, U/ אומר למחשב כי מדובר בהתקנה עם קובץ תשובות ואני נתתי לו את מיקום כתובת התשובות (האופציה השנייה, כמובן, היא לשבת 45 דקות ליד המחשב בזמן שהוא מתקין ולענות על שאלות קונפיגורציה...)

הפרמטר השני, S/ , מציין את מיקום תקיית המקור ממנה מתרחשת ההתקנה.

הפרמטר השלישי הוא udf/ . באמצעות הsetupmgr.exe אתה יוצר קובץ נוסף, אשר בו אתה מגדיר הגדרות יחודיות עבור כל מחשב. הגדרות אלו ידרסו את ההגדרות המקוריות של הקובץ txt (אחרת אתה מקבל שלכל המחשבים יש את אותו שם, למשל, ואז אם אתה רוצה לחבר אותם לרשת workgroup או דומיין אתה צריך לעבור אחד אחד ולשנות את השמות שלהם).

כמובן שהמפתח לכל הסיפור הוא כרטיס הרשת שאמור להיות PXE compliet. אם הוא לא, ניתן ליצור דיסקט איתחול אשר מקנפג כרטיס רשת להיות PXE, אבל במחשבים שלך אין כונן דיסקטים, כך שזה לא רלוונטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים