פורסם 2007 בינואר 818 שנים לא אחי !! אני גם עושה את זה האנטי ויורס לוקח הרבה מהמחשב עדיף לפעמיים בעיקר במחשקים כבדים לכבות אותו כול עוד אתה לא מחובר לאינטרנט עדיף להתנתק גם אז לא יוכלו לפרוץ לך למחשב ואז אתה יכול לשחק בשקט במשחק..
פורסם 2007 בינואר 818 שנים דבר ראשון הוא לא לוקח כל כך הרבה (אלא אם כן יש לך norton anti-virus שזה וירוס מפני עצמו..)אבל אם אתה משחק במשחקי און ליין או משהו בסגנון אז מומלץ להפעיל firewall and anti-virus אבל כל אחד ואיך שהוא רוצה
פורסם 2007 בינואר 818 שנים חחח אני בכלל כל החיים שלי בלי אנטי וירוס זה סתם דפוק...והמחשב טס ופעם באיזה שנה אני מוריד איזה קפרסקי בגרסא מלאה ואף פעם בלי עין הרע זה לא מצא לי וירוס...קיצר צריך פשוט לדעת לאן נכנסים באינטרנט....
פורסם 2007 בינואר 818 שנים זה מסוכן לשחק בלי אנטי וירוס שדולק ברקע אבל אני לא גולש בדפדפן אינטרנט.זה מסוכן לרוץ ריצת מרתון בלי שומרי ראש?
פורסם 2007 בינואר 818 שנים מסוכן לחצות את הכביש בלי להסתכל ימינה ושמאלה, לא לשחק במחשב בלי AV.בקצרה, ממש ממש לא.תכבה אותו ואל תדאג לשניה אחת.
פורסם 2007 בינואר 818 שנים זה ממש תלוי איזה אנטי וירוס יש לך...אם יש לך נורטון תמחק אותו מהר ותתקין NOD32 או קפרסקי או משהו כזה. כי ה-AV שהזכרתי כמעט ולא מזיזים למחשב
פורסם 2007 בינואר 818 שנים מחבר יש לי KIS6 זה טוב?כשאני גולש ב WEBאני אם ANTI VIRUS ON וכש אני משחק אני אם ANTI VIRUS OFF ו WIN FIREWALL ON
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.