עבור לתוכן

בעיה רצינית במהירות של האימיול ניסתי הכל וזה מוריד לאטט דחוף עזרהה...

Featured Replies

פורסם

יש לי אימיול דיב 2007 בהתחלה שהורדתי היה לי low id אבל תחקנתי את זה פתחתי פורטים וגם הוספתי כל מיני שרתים אבל המהירות משגעת אותי זה מוריד מזה לאט ואני כבר לא יודע מה לעשות אני לא מגזים אבל זה ברב ההורדות זה בקושי מגיע אפילו לא עובר בכלל את בקילו בית יעני זה מוריד לי על בתים ושאני מוריד משהו אני צריך לחכות יותר מיומיים שזה ירד תגידו לי בבקשה מה לעשות??

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

אתה נותן אפשרות לשתף קבצים שעל המחשב שלך?

פורסם
  • מחבר

לא כי אין לי מה לשתף כל מה שהורדתי זה מהאימיול

פורסם

ומה שהורדת מהאימיול אתה משתף?

פורסם

תשתף את תיקית הINCOMING והTEMP

ואם יש לך שירים/סרטים במחשב תשתף גם אותם

פורסם
  • מחבר

ז'אקו מה שהורדתי מהאימיול אני לא משתף וגם אין לי משו במחשב שלא הורדתי מהאימיול ואם צריך לשתף אפילו אם זה מהאימיול ואפילו אם זה לא מהאימיול אז איך משתפים?

פורסם

באימיול:

העדפות -> לך לתיקיות ושם יש לך עץ עם כל הכוננים והספריות שבהם ופשוט תסמן בוי כל תיקיה שמכילה קבצים שאתה רוצה לשתף

תשתף את התיקיה שאליה מועתקות כל ההורדות (בד"כ incoming) וכל תיקיה אחרת שהתוכן שלה יכול להיות שימושי לאחרים

פורסם
  • מחבר

אם אני משתף אפילו אטם כל מה שאני משתף זה מהאימיול אז זה יהיה טוב וזה יתחיל להוריד לי מהר??

פורסם

ככל שאתה משתף יותר כך הקרדיט שלך אצל אחרים גדל ומהירות ההורדה שלך תעלה בהדרגה.

פורסם
  • מחבר

שיטט עוד בעיה...מצטער שאני משגע אותכם אבל הפעם זה מוזר וגם דחוף..

שהורדתי את האימיול אז היה לי low id תקנתי את זה ע"י המדריך שהיה שם באתר לפתיחת פורטים פתחתי פורטים דרך חומת האש וחרגים וכו' טוב תיקנתי וזה עדין היה לאט ואז באתי לפורום לבקש עזרה טוב אז בקיצור תקנתי את הlow id וזה שוב חזר לי איך אני יודע? שאני מוריד את האימיול למזער אז בצד איפה השעור כשתקנתי אז הופיע הראש של החמור לבד וטוב אבל זה חזר הlow id ועכשיו יש את החמור עם המשקפיים למה ואיך מתקנים??

פורסם

יכול להיות מאד שהבעיה שלך נובעת מהמודם אם הפכת אותו לראוטר.

אם הפכת את המודם שלך לראוטר אז אתה צריך לפתוח את הפורטים לאימיול משם ותוריד במהירויות סבירות של מינמום 100.

איזה מודם (ראוטר) אתה משתמש?

פורסם

מממ...

הנה האימיול שלי אחרי קצת "התעללות" מצידי ;D

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/r/a/f/i/h/a/t/u/e/l/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200410082053248901/200611102216065434/7.GIF

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/r/a/f/i/h/a/t/u/e/l/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200410082053248901/200610300149598917/6.GIF

וזה על קצה המזלג.

שלשום הוא גמר על 850KB

אני יכול להכין מדריך כדי להגיע לתוצאות שלי...יש ביקוש או שחבל על העבודה שלי? :lol:

פורסם
  • מחבר

ליאור יש לי מודם רגיל ולא החלפתי לשום ראוטר...

אהה וזה פתאום הסתדר לי הlow id אבל עדין זה מוריד לאט רצחח

קיי מצ'ין בטח שיש ביקוש אחיתכין מדריך טוב ושלח לי בבקשה תודה ובהצלחה :xyxthumbs::)

פורסם

תעלה מדריך!!! בבקשה גם אני צריך אש! בבקשה בבקשה !

פורסם

אני יכול להכין מדריך כדי להגיע לתוצאות שלי...יש ביקוש או שחבל על העבודה שלי? :lol:

צריך לשים ת'מדריך שלך בתור סטיקי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים