עבור לתוכן

מחפש דרך לשנות Visual Style ולנצל משאבי מערכת כמה שפחות

Featured Replies

פורסם

אני מכיר כל מני תוכנות, כמו WindowBlinds או StyleXP (אני חושב) או יש גם כלים שמאפשרים להחליף בלי להתקין תוכנה.

איזו דרך מנצלת הכי פחות משאבי מערכת?

וגם קראתי איפשהו ש-WindowBlinds מנצל פחות משאבי מערכת אפילו ממה שבא עם חלונות XP (כחול/כסף/זית)... בטח באתר של התוכנה, לא זוכר.

זה נכון בכלל?

תודה מראש

PK

פורסם

יש אפשרות להחליף DLL מערכת ואז לשנות THEME ללא תוכנות בכלל.

זה נקרא uxtheme.dll ואתה צריך להחליף אותו במצב בטוח... תריץ חיפוש בגוגל.

פורסם
  • מחבר

כן וזה מוביל לשאלה אם ברירת המחדל של חלונות להצגת ה-visual style היא הכי מהירה...

קרוב לוודאי שכן אבל אין לי מושג.

פורסם

כל תוכנה כזו או אחרת תשב על הזכרון בנוסף... זה אמור לענות, או שלא הבנתי נכון?

איך זה יתכן? הרי WindowBlinds מבטלת את ה-STYLE של ווינדוס?? הוא בא בנוסף... ומאפשר שינויים כאלה ואחרים.

פורסם
  • מחבר

כן ברור שכל דבר (כמו WB) יוסיף זכרון כי זו עוד תוכנה שרצה ברקע.. אבל דיברתי על מהירות של תפריטים נניח שכשהSTYLE של חלונות פועל אז המערכת, מבחינת טעינת תפריטים וכדומה, מאיטה (אצלי לפחות, שמתי לב לשינוי ומצאתי במקומות שונים טיפים כאלו ואחרים).

אבל בכל מקרה, הנה משהו שמצאתי מקושר לדף הבית של WB:

untitledae6.th.jpg

אם תסתכלו על הראשון, יש משהו מעניין:

WindowBlinds 5 requires no in memory programs in order to work. Moreover, while Windows XP includes a built in skinning system called Uxtheme.dll, WindowBlinds uses wblind.dll instead and its skins tend to use less memory than the included .msstyles.

( קישור לדף המקורי)

פורסם

נראה לי בולשיט אחד גדול... אחרי שניסיתי אותה אני דווקא מרגיש באיטיות אם עושים השוואה.

פועלת כמו ווינדוס עם עוד תוכנה בזכרון.

אני מעדיף החלפת DLL..

אבל תנסה.. מה יכול להיות... תמיד יש UNISTALL

פורסם
  • מחבר

ואיך עניין החלפת ה-DLL עובד? ז"א איזה DLL צריך, ובאילו "סטיילים" אפשר להשתמש ככה?

פורסם

uxtheme.dll

חפש בגוגל...

ובהכל...

בכל STYLE....

פורסם
  • מחבר

ואללה?

טוב, הספקתי כבר להתקין את WB ולנסות כל מני. זה לא היה איטי בהרבה אבל הרבה עושים עם חלקים שקופים כאלה וזה באמת מאט.

בכל מקרה החלטתי לחזור לרגיל... הורדתי גם את הסט של Zune אז יש ארבעה צבעים.. שחור, כחול, זית וכסף. לא יודע, כנראה רגיל לזה :)

תודה אגב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים