פורסם 2007 בינואר 718 שנים יש לי AMD 3200 סוקט 754. קיבלתי כבר את ה- E6600 (הוא יושב כאן בקופסא לידי ). אני רוצה להריץ הרבה במנצ'מרקים כדי לבדוק את ההבדל בין המעבדים (ברור לי שיהיה הבדל ענק...). אני מחפש כאלה שנותנים תוצאות "בעולם האמיתי" כמה שניות ב- WINRAR או קידוד וידאו בתוכנות שונות Superpie וכו'... תודה. (אני מבטיח לפרסם תוצאות !!) HF
פורסם 2007 בינואר 718 שנים כאן תוכל לבדוק איזה בנצ'מרקים שאתה רוצה : http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=432&model2=507&chart=175 ולא ידעתי איזה 3200 בדיוק יש לך אז בחרתי סתם אחד ממה שראיתי אז תבחר את שלך ותבחר איזה במנצ'מרק שבא לך
פורסם 2007 בינואר 818 שנים מחבר טוב, כנראה שלא הייתי ברור מספיק:אני רוצה להריץ בנצ'ים על המחשב שלי - לפני השידרוג (AMD) ואחרי השידרוג (INTEL).מישהו יודע איך לבדוק ביצועי WINRAR ?
פורסם 2007 בינואר 818 שנים Super PI, Sandra, Everest.PCMark3dmarkובנצ'ים של משחקים(יש מספיק הוראות ברשת).אתה יכול להריץ עוד ועוד בנצים - אבל מכל התוכנות האלה, אתה בוודאי תקבל תמונה מספקת.אני גם הייתי ממליץ לבצע פעולות כבדות כגון קידוד וידאו קצר ולהשוות את הזמנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.