עבור לתוכן

בעיית ריסטים שעוד לא נפתרה אצלי למחשב החדש [ כנסו בבקשה ]

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה ..

לאחרונה היתחדשתי בספק כוח חדש ( ראו מפרט ) , כי חששתי מהספק הקודם שהיה לי jsp-tech Ezcool 420 מעפן .

חשבתי שהוא זה שעושה לי בלאגן במחשב .

והסיפור הוא.. שלפני בערך חודש התחילו תועפות ריסטים למחשב , פשוט המחשב כיבה עצמו אוטו והדליק אחרי מס' שניות ושוב כיבה והדליק - שיגעון!

החלטתי לקנות ספק חדש לפתור את הבעיה , חכיתי חודש הייתי בלי מחשב ובלי ספק .. את הספק שלחתי לחבר שלי שיבדוק אותו על פנטיום 4 ( דור ראשון 1.4 )

ואני חכיתי למשכורת שתיכנס בכדי לקנות את החלקים .

והפעם ..עבדתי מאז שהתקנתי את הספק החדש - ליבריטי - בערך .. 4-5 ימים , ודווקא הבוקר בשעה 10:48 משהו כזה לפי ( event viewer ) אני רואה כמה תקלות מוזרות שלא שמתי לב , אני לא בטוח שזאת בדיוק הבעיה אבל אני שוב פעם חושש למשהו .

זה נורא אבל נורא מעצבן , עוד לא הצלחתי להגיע לפתרון עם המחשב הזה ואני לא יודע מה לעשות , מפחד להשאיר את המחשב דולק בלילה .

אולי זה ווירוס ? , יש לי AVG הכי מעודכנת זה לא מוצא כלום .

אולי זה הווינדוס שלי ? שהתחיל להיתחרפן פתאום - אני עובד עם x64 edition

הספק כבר ראינו - קניתי ליברטי עובד כמו סוס - והספק הקודם ..תאמינו לי שהוא גם עובד טוב , חשבתי שהוא כבר מת \ נשרף אבל מחזיק לחבר שלי את המחשב ..אז פשוט זאת לא הייתה הבעיה .

הבעיה היא שונה ואין לי מושג מהי

מי כאן והלאה אין לי מושג מה לעשות - אני חושב לפרמט ( אם זה בכלל יעזור , לחזור ל- 32ביט )

תמונה של event viewer

d3cvbcvse1.jpg

תודה רבה מאוד לעוזרים .

אני כבר :s07:מכל זה :-\

פורסם

הקובץ בשגיאה אמור להיות חלק מתוכנת האנטי וירוס של פנדה. חוץ מהודעות השגיאה, המערכת יציבה ?

פורסם
  • מחבר

הקובץ בשגיאה אמור להיות חלק מתוכנת האנטי וירוס של פנדה. חוץ מהודעות השגיאה, המערכת יציבה ?

כן מאוד יציבה , התופעה חזרה היום בבוקר פעמיים היתכבתה המערכת !

אני זוכר שנסיתי להתקין אנטי ווירוס פנדה אבל בגלל שהיא לא תמכה ב-64ביט זה לא התקין אותה .

פורסם

בדוק זכרונות .....

פורסם
  • מחבר

בדוק זכרונות .....

בדקתי , זה לא זכרונות , בידדתי אותם ( זוג יש לי 2 של 512 ) שמתי כל אחד בנפרד בסלוט אחר , אין ציפצופים אין כלום

קרתה לי תופעה לפני חודשיים בערך בנשרף לי אחד מהזכרונות , שלחתי אותם למעבדה והחליפו לי בחדשים !

פורסם
  • מחבר

בעיות של ריסטרטים תעקוב אחר המדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1042635#msg1042635

תודה רבה על המדריך . מדריך טוב מאוד ומסודר !!

בנתיים עשיתי את הפעולה של ביטול הריסטים , נראה מחר בבוקר אם יקרה משהו למחשב .. אם ימשיכו הבעיות אני יעדכן .

ושוב תודה על ההקשבה :)

מקווה שהכל יסתדר לי פה !

-בני-

פורסם
  • מחבר

ושוב זה קרה לפני שעתיים בערך ..

הפעם עידכנתי ביוס .. הפכתי את הבטריה קצת והחזרתי הגדרות שוב בביוס

אם יקרה שוב פעם , אני סגור על זה שזה הלוח אם , ואני לוקח ת'מחשב הנאחס הזה - הולך לאוטו ונוסע לחנות מעבדה שקניתי ממנה ..

די כבר נמאס לי להיתעסק עם שיט :bash:

יש אחריות צריך לנצל אותה .

פורסם

איך אתה יכול להיות בטוח שצימצמת את האפשרות שהבעייה קשורה לתוכנה ? אולי חלק מבעיות קשור למערכת ההפעלה.

אולי שווה להתקין מערכת נקיה (אולי 32 ביט) ולבדוק.

פורסם
  • מחבר

איך אתה יכול להיות בטוח שצימצמת את האפשרות שהבעייה קשורה לתוכנה ? אולי חלק מבעיות קשור למערכת ההפעלה.

אולי שווה להתקין מערכת נקיה (אולי 32 ביט) ולבדוק.

כן נכון יש גם בזה משהו , דיברתי עם חבר בעל חנות מחשבים .

הוא אמר לי שהוא חושב שיש בעיה דווקא בווינדוס , כמובן שהוא SP1 אז יש יותר בעיות כאלה של כיבויים .

ואם זה תהליך כיבוי למחשב ולא כיבוי במקום , אז זה בעיית תוכנה כמו שהוא אמר ולא חומרה .

אני כבר מרוב עצבים לא יודע מה להחליט , מה שכן אני יגבה קצת חומר ויפרמט ל- 32 חזרה ונראה שם אם הכל בסדר אם לא ...

ה' יעזור לי :P

פורסם

אם אני מתפרץ לדיון פתוח אני מבקש סליחה ...

אני עובד עם 64bit גם כן !!!!!!!

מיפרט מצויין בחתימה... (מחשב חדש)

ויש לי בעיות ריסטרטים ....

לאחרונה התופעה רק מחמירה ...

אתמול המחשב ניכנס ללופ של ריסטרט אחרי ריסטרט אחרי ריסטרט ....

גיליתי שהוא עושה גם down clocking ....

שמהירות הזיכרונות משתנה ...

וכו ...

מוזר ..

פורסם
  • מחבר

אם אני מתפרץ לדיון פתוח אני מבקש סליחה ...

אני עובד עם 64bit גם כן !!!!!!!

מיפרט מצויין בחתימה... (מחשב חדש)

ויש לי בעיות ריסטרטים ....

לאחרונה התופעה רק מחמירה ...

אתמול המחשב ניכנס ללופ של ריסטרט אחרי ריסטרט אחרי ריסטרט ....

גיליתי שהוא עושה גם down clocking ....

שמהירות הזיכרונות משתנה ...

וכו ...

מוזר ..

שטויות זה בסדר :)

גם אצלי גליתי אתמול בלילה שאיך שאני מדליק את המחשב הוא עושה גל של כיבויים , אני מדליק הוא נכבה , שוב פעם .. אני מדליק , הוא נכבה . וככה זה נמשך דק' ספורות עד שקיבלתי עליו עצבים ונתקתי מהחשמל ..

היום למשל , עכשיו הדלקתי את המחשב , כנראה שהוא היתקרר לו שם מעט , אני פה רושם לכם .

אני עושה עכשיו 2 דברים , יותר מאוחר אני אגש למחשב , יסדר משהו בכפתורי ההדלקה אם הם עושים את הבעיות האלה , כי אצלי כל המארז בקומבינה ( בפרונט ההדלקה שלו ) .. ו השני , מחר כנראה אני שולח אותו קבינימט למעבדה ( בחשש ללוח כנראה ) !

RRR :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים