עבור לתוכן

הורדתי תוכנה עם סיומת BIN מה אני צריך לעשות כדי להפעיל אותה?

Featured Replies

פורסם

הורדתי תוכנה שכוללת בתוכה 2 דיסקים להפעלה. יש 2 קבצים בסיומת Bin ולכל קובץ Bin יש קובץ בסיומת Cue. מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את התוכנה עם הקבצים הללו? אלו הקבצים היחידים שנמצאים בתוכנה שהורדתי. בתודה...

פורסם

תוריד תוכנה שנקראת Winiso תכניס את הקבצים לשם ותחלץ אותם לפורמט רגיל. תוכנה מאוד פשוטה.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנה Winiso אבל הוא נותן לי לחלץ רק קבצים עד 700MB. האם דרך Winrar אפשר גם לחלץ את קבצי Bin.?

פורסם

הקבצים האלה נוצרו בהעתקה של דיסק שלם, והם מהווים בעצם קובץ מראה של דיסק.

ניתן ליצרוב אותם לדיסק (ע"י פקודת BURN IMAGE בנרו) או להעלות אותם בצורת כונן וירטואלי (ע"י תוכנה מתאימה).

פורסם
  • מחבר

חילצתי את קבצי הBin דרך הWinrar. עכשיו לצרוב את מה שהוא חילץ על דיסק DVD ולהפעיל את זה דרך הדיסק? זאת אומרת לצרוב 2 דיסקים של התוכנה על דיסק DVD אחד ולהפעיל את זה. זה יעבוד?

פורסם

ניתן ליצרוב אותם לדיסק (ע"י פקודת BURN IMAGE בנרו) או להעלות אותם בצורת כונן וירטואלי (ע"י תוכנה מתאימה).

לצרוב את ה BIN, אין צורך להוציא את הקבצים מה ב BIN

פורסם
  • מחבר

לצרוב את הBIN על DVD ואז מהדיסק לחלץ אותם?

פורסם

עם ה BIN צריך להיות קובץ CUE קטן מאוד, אם אתה משתמש ב NERO אז האפשרות היא התפריט > Burn Image.

משם אתה בוחר את קובץ ה CUE ונרו יצרוב את ה BIN. אחרי הצריבה, תוכן הדיסק יכיל את הקבצים שהיו ב BIN, ולא את ה BIN עצמו.

אתה יכול גם לחךץ את הקבצים שבתוץ ה BIN ולצרוב אותם ככה, פשוט זה בזבוז זמן. אם אתה פועל כך שים לב שיכול להיות שתצטרץ שם מסויים לתווית הדיסק (למשל CD DRIVE), פשוט אני חושב שאם אתה צורב דרך Burn Image זה רושם מה שצריך אוטומטי.

יש לך אפשרות לצרוב את ה BIN עצמו אם זה מה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 קבצי BIN ושני קבצים קטנים עם סיומת CUE. זאת אומרת 2 דיסקים אמורים להיות. אני צריך לצרוב קודם כל את קובץ CUE הראשון. להכניס דיסק חדש ואז את קובץ הCUE השני?

פורסם

כן כי כל 2 קבצים מייצגים דיסק אחד

תשים לב שתצרוב את 2 ה CUE, ואל תבחר בפעם השניה בטעות את אתו קובץ CUE

פורסם
  • מחבר

אחרי שאתה צורב את הדיסק אז בLABEL שלו כתוב DISK1 ככה זיהיתי שזה הדיסק הראשון. כי לא זכרתי מה צרבתי קודם. תודה רבה. עזרתם לי. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים