עבור לתוכן

רמה של קובץ MP3

Featured Replies

פורסם

הורדתי את התוכנה, המרתי בינתים קובץ אחד, וה"רמה" שלו השתנתה ל1... אני אנסה מאוחר יותר להעביר את הקבצים לנגן :)

ממליץ לך להמיר את הקבצים ב-320 קילוביט, כי המרה של MP3 אל MP3 פשוט הורגת את האיכות. כמובן שאם אתה לא חש בהבדל אז זה לא רלבנטי...

פורסם
  • מחבר

ומה זה יעזור לי?

זה לא שהקובץ החדש יהייה באיכות טובה יותר מהקובץ המקורי ::)

פורסם

ממליץ לך להמיר את הקבצים ב-320 קילוביט, כי המרה של MP3 אל MP3 פשוט הורגת את האיכות. כמובן שאם אתה לא חש בהבדל אז זה לא רלבנטי...

על מה אתה מדבר?

מה יעזור לו להמיר קובץ של 192KB לדוגמא לקובץ של 320KB?

סתם יתפוס נפח גדול יותר ולא יתן שום דבר.

פורסם

מה לא היה ברור לשניכם ממה שאמרתי?

במקום לדבר איתי תאורתית, למה שלא תיקחו קובץ של MP3 במקור 192 ותמירו אותו למה שאמרתם (192) ומה שאני אמרתי (320) ותראו מה יצא לכם? בוא אני אחסוך לכם ואחזור על המלצתי - הקובץ שלכם ישמע הרבה פחות טוב מהקובץ שלי. מצטער אם זה מתנגש לכם עם ההיגיון. רמז: הקובץ שלכם ישמע הרבה פחות טוב מהמקורי (המרה כפולה באלגוריתם דחיסה lossy)...

פורסם

גם אחרי המרה ל-192 וגם אחרי המרה ל-320 תהיה פגיעה באיכות.

ולדעתי הפגיעה באיכות תהיה זהה, לא מוצא שום סיבה למה תהיה ירידה חדה יותר ב-192, אם תיתן לי סיבה הגיונית נשמח להחכים.

אבל עד אז עדיף שלא תפריח דברים לא רציניים לאוויר.

פורסם

בינתיים מי שמפריח באוויר זה אתה. הסיבה מאוד פשוטה: ככה עובד אלגוריתם ה-MP3. אני, להבדיל ממך, יודע בבירור שמה שאני אומר הוא נכון, מניסיון.

פורסם

עזוב, אין לי כח להתווכח איתך בכלל.

הויכוחים עקרים בדרך כלל.

כמו הויכוח שלא ניתן לפרוץ את ה-VISTA -> פרצו.

תוכנות איחוי -> אין מה להוסיף.

פורסם

בדיוק. מי שיאמין לך, יאמין לך. מי שיאמין לי - יאמין לי. כמובן שאני משער שיהיו יותר ברי דעת שיאמינו לבעל ניסיון כאשר הצד השני מסרב בכל תוקף לערוך ניסוי קטן (מעניין למה). שלח לינק לדיון על האיחוי ואנשים כבר יחליטו לבד מה נשמע להם הגיוני יותר. לדיון על ויסטה אין צורך לשלוח כי כולם פה בוודאי כבר קראו אותו בזכותי (החתימה). ומי שחכם גם פה מבין שה"פרצו" שלך לא ישנה את הנבואה שגם אתה תרכוש תוך 5 שנים ויסטה חוקי למרות שהוא (היה, לזמן קצר כל פעם) "כל כך פרוץ"...

פורסם
  • מחבר

נו מה יהייה?

חאלס עם זה... ייהייה הבדל, לא יהייה הבדל... מה זה משנה? גם יש הבדל, הוא זניח.

פורסם

כמו שאמרתי בהודעה הראשונה: הורג את הקובץ. פירוש רי"שי - הבדל לא זניח. אבל בואו נמשיך להתדיין ברמה התיאורתית עד ש(עוד) מישהו מהפורום יחליט לעשות מעשה... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים