עבור לתוכן

רמה של קובץ MP3

Featured Replies

פורסם

יש לי בעייה מוזרה:

ניסיתי להעתיק קבצי MP3 לנגן שלי, ומשום מה הוא סרב לקבל כמה מהם. אחרי שבדקתי במה הם שונים מקבצים אחרים שהוא כן קיבל, זה מה שגיליתי:

תוכנת dBpowerAMP Music Converter שמותקנת אצלי אומרת שהlevel של הקבצים הסוררים הוא MPEG 2 LAYER III, כששאר הקבצים הם MPEG 1 layer III...

מה אני עושה כדי להמיר את ה2 ל-1?

תודה :)

פורסם

אני לא עובד עם התוכנה הנ"ל, אבל תבחר שם את המקודד הרצוי.

פורסם
  • מחבר

הקידוד הוא MP3... עם זה אין בעייה... פשוט אין לי מושג מה זה ה"level" הזה... ולא מצאתי שום אופצייה שמדברת על הדבר הזה בתוכנה הזו (סתם ציינתי שהיא מאפשרת הצגה של הנתונים... כשמרחפים עם העכבר מעל הקובץ שרוצים לבדוק יוצא מין חלון כזה שכולל כל מיני נתונים ולא רק גודל וסוג קובץ כמו שהוינדוס עושה...)

פורסם

לא הבנת אותי.

הרבה פעמים יש מקודדים שונים כשאחד יכול להיות MPEG1 והשני יכול להיות MPEG2, תבדוק טוב.

פורסם
  • מחבר

בתוכנה המקודד היחיד לMP3 נקרא Lame... לא מצאתי שם שום התייחסות לMPEG, לא ל-1 ולא ל-2 :nixweiss:

ואני לא כיווצתי את הקבצים לMP3 בעצמי...

פורסם
  • מחבר

אני אשמח לעזרה ::)

[attachment deleted by admin]

פורסם

רעיון, נסה להשתמש ב-SYNC של ה-WMP.

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה את זה?

פורסם

ה-SYNC מאפשר לך לסנכרן את הנגן שלך למוסיקה שאתה רוצה.

תכניס את השירים שלך ל-Library של ה-WMP (אני עובד עם גרסה 11 היא אחלה)

תבחר שם ב-SYNC, תדאג גם להכנס לפני זה להגדרות של ה-SYNC כדי לקבוע לאיזה פורמט ואיכות ה-WMP יקודד לך את השירים.

תגרור לרשימה מצד ימין את השירים שאתה רוצה לסנכרן ותלחץ על Start Sync.

פורסם
  • מחבר

בעעע... יש לי WMP 9 ואני מעדיף שלא להוריד עידכונים חדשים (כל גירסה חדשה של מיקרוסופט רק מחזקת את ההשתלטות של התוכנות שלה על המחשב... כל מיני הגדרות דיפולט וכו :bash:)

אני אודה לך אם תסביר לי איפה אני מוצא את הSYNC ואת ההגדרות שלו (העברתי את הקבצים לרשימת ההשמעה ו... זהו :-\)

פורסם

גם ככה יש לך את ה-WMP9, אז מה זה משנה?

בכל מקרה, תעלה צילום מסך של ה-WMP9, כי אין לי מושג איפה זה בגרסה הזאת.

פורסם
  • מחבר

בבקשה

[attachment deleted by admin]

פורסם

טוב, אין לי מושג, יכול להיות שאפשרות הזאת לא קיימת בגרסה העתיקה הזאת.

אם אתה לא רוצה לשדרג ל-WMP11, אולי תנסה את Easy CD-DA Extractor.

פורסם
  • מחבר

:yelclap:

הורדתי את התוכנה, המרתי בינתים קובץ אחד, וה"רמה" שלו השתנתה ל1... אני אנסה מאוחר יותר להעביר את הקבצים לנגן :)

תודה (ביינתים ;))

פורסם
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים