עבור לתוכן

סרטון GAMEPLAY חדש ל CRYSIS - משהו מדהים !

Featured Replies

פורסם

זה רץ על קומודור 64 כן?

ברור שלא, אין לו מספיק זיכרון וגם אין לו יכולת עיבוד וידאו טובה מספיק, אתה צריך לשדרג.

• תגובות 59
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חוץ מזה, צפו שהמשחק יצא בקרוב עם באגים כי אנחנו מדברים על EA, לא לשכוח :)

אבל crytek היא זו שמפתחת...

זה כמו לומר שblizzard תוציא משחקים עם באגים בגלל שvivendi מפיצה אותה

פורסם

אבל crytek היא זו שמפתחת...

זה כמו לומר שblizzard תוציא משחקים עם באגים בגלל שvivendi מפיצה אותה

באגים יש בכל דבר, אבל איכות המוצר הסופי בד"כ תלויה מאוד במפיצה.

יותר זמן פיתוח = עולה למפיצה יותר כסף ולכן למפיצות יש דד ליינס שהולכים ונהיים קצרים יותר ויותר, מה שמשאיר מעט מאוד זמן לתיקון באגים, גם אם יש המון וגם אם הם קריטים(דוגמא מעולה: Gothic 3, המשחק מפוצץ באגים ולא בגלל שהמפתחים לא שמו לב אליהם ולא רצו לתקן אותם, אלא בגלל שיקולים כלכליים ודד ליין קצר מאוד של JoWood, מפיצה מאוד ידועה לשמצה).

פורסם

באגים יש בכל דבר, אבל איכות המוצר הסופי בד"כ תלויה מאוד במפיצה.

יותר זמן פיתוח = עולה למפיצה יותר כסף ולכן למפיצות יש דד ליינס שהולכים ונהיים קצרים יותר ויותר, מה שמשאיר מעט מאוד זמן לתיקון באגים, גם אם יש המון וגם אם הם קריטים(דוגמא מעולה: Gothic 3, המשחק מפוצץ באגים ולא בגלל שהמפתחים לא שמו לב אליהם ולא רצו לתקן אותם, אלא בגלל שיקולים כלכליים ודד ליין קצר מאוד של JoWood, מפיצה מאוד ידועה לשמצה).

מעדיף שיהיה את הבאגים הללו ושזה כבר יצא (כמו בגוטיק 3 אם הם היו מעכבים את היציאה של זה בעוד כמה חודשים זה כבר היה יותר מדי מוגזם במילא הם עיכבו את זה אני לא יודע כמה זמן)

פורסם

מעדיף שיהיה את הבאגים הללו ושזה כבר יצא (כמו בגוטיק 3 אם הם היו מעכבים את היציאה של זה בעוד כמה חודשים זה כבר היה יותר מדי מוגזם במילא הם עיכבו את זה אני לא יודע כמה זמן)

לא, לא עדיף

פורסם

חזק,עם החליפה הזאת המשחק נראה קליל.

פורסם
ברור שלא, אין לו מספיק זיכרון וגם אין לו יכולת עיבוד וידאו טובה מספיק, אתה צריך לשדרג.

טוב אין לי כרגע כסף לאמיגה, אז אני משדרג לקומודור 128....יש לו 128KB נראה לי זה מספיק...

:silly:

פורסם

זה רק אני או שיש את הקטע הדפוק הזה שעם כל שנייה שעוברת החיים עולים באחוז 1?????????????

פורסם

אולי יש מצב זה רמה EASY

פורסם

אהבתי מאוד MEOD! את הקטע של הקפיצה החייזרית, נותן לך חופש כמו של הטורף כזה (אם אתם זוכרים מהסרט)...

פורסם

טוב אין לי כרגע כסף לאמיגה, אז אני משדרג לקומודור 128....יש לו 128KB נראה לי זה מספיק...

:silly:

תבדוק, אולי שווה לך לעבור ל- ATARI ST

פורסם

אהבתי מאוד MEOD! את הקטע של הקפיצה החייזרית, נותן לך חופש כמו של הטורף כזה (אם אתם זוכרים מהסרט)...

זה בדיוק מה שעלה גם לי לראש בזמן הצפייה...

תבדוק, אולי שווה לך לעבור ל- ATARI ST

אתה לא רציני, תראה מה אתה ממליץ לו נו באמת.

אם כבר, כשאני חושב על זה, יש לנו במחסן מגה-סון במצב מעולה, כולל קסטה (ככה קוראים לזה?) של 500 משחקים!!!

אני מוכן למסור תמורת מחיר מתאים ::)

פורסם

כן אה? על הקלטת מגסון שיש לי במגירה כתוב 1800 משחקים בקלטת אחת (ויש שם רק איזה 5-6 משחקים, עם אפשרות לשחק רגיל או עם צ'יטים

פורסם

לא יודע מה איתכם אני פשוט מת על המשחקיות הזאת.. זה כל הכייף לתת אגרוף לבנאדם ולראות אותו עף 100 מטר זה כייףףףף

פורסם

^^ כן!! :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים