עבור לתוכן

סרטון GAMEPLAY חדש ל CRYSIS - משהו מדהים !

Featured Replies

פורסם

הגרפיקה לא נראת משהו מדהים..רק כמה אפקטים של תאורה שראינו אותם לפני(לפחות לפי הסירטון), אין פלא שX800GTO בדרישות מינימום.

תגיד לי אתה בטוח שראית את אותו סרטון? :screwy:

נראה משחק מדהים ובאותה נשימה נראה משחק מטומטם. לא אוהב את השטויות שהם הוסיפו לחליפה העל טבעית הזאת שלובשים או הנשקים המוגזמים..

ראבאק !! מי לעזאזל מאמין שאפשר לירות על בנאדם מיקרו-מחט שהוא לא מרגיש בכלל שפוגעת בו ואז ברוב חוצפתם הם גם הוסיפו למחט הזאת יכולת למוטט את האדם כשאתה לוחץ מרחוק על כפתור מסויים !!!

GIVE ME A FUCKING BREAK

אוי תעשה לי טובה, שיש משחקיות רגילה אז בוכים שאין חדשנות והמשחק ממשיך את אותו קו רגיל של FPS עם גרפיקה יותר טובה, שיש דברים חדשים אז בוכים על חוסר הריאליסטיות, אם זה כזה משנה לך אתה לא חייב להשתמש בזה.

אתה יכול לקחת דוגמא מDeus Ex המופתי, אינספור יכולות לשפר את הדמות שלך ואף אחד לא בוכה על זה שאתה יכול לשלוט ברובוט בעזאת ננו-טכנולוגיה וזו רק אחת מאינספור הגאדג'טים שיש שם, אני לא מכיר אחד שזה הרס לו את המשחק, זה אחד הדברים שעשו את המשחק הזה כל כך גדול.

• תגובות 59
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הגרפיקה לא נראת משהו מדהים..רק כמה אפקטים של תאורה שראינו אותם לפני(לפחות לפי הסירטון), אין פלא שX800GTO בדרישות מינימום.

שקט נוב

פורסם

זאת הפעם הראשונה שאני מתלהב טיפה מהמשחק הזה. (לשבור את הגג ולהיכנס פנימה!)

והגרפיקה לא כזאת אלוהית כמו שהם היו רוצים שנחשוב.

תראו את החלק הראשון של הסרטון ותסתכלו טוב על העלים והענפים שהוא עובר בדרך.

פורסם

למישהו יש לינק חלופי לסרטון? Gamer's Hell מת... :screwy:

עריכה: לא חשוב, מצאתי בyoutube.

דעתי: נראה מגניב, אומנם אני בד"כ אוהב משחקים יותר ריאליסטים בלי כוחות סופר אנושיים אבל זה נראה בעיקר מגניב, ולא יכול להזיק לי משחק מגניב, רק חבל שיש לי "חרא" כרטיס מסך כמו Radeon 9800Pro :smile1:

פורסם

שקט נוב

תגיד שקט לאמא ולאבא שלך, אני לא חבר שלך..וטוב שכך.

---------

שום דבר מלהיב מדי, נכון זה יפה אבל זה לא מתוך המשחק, זאת הדגמה של המנוע שלו.

ציינתי אם תשים לב שיש אפקטים יפים של תאורה אבל לא משהו שלא ראינו, או לפחות לא הרבה יותר טוב.

יום טוב.

פורסם

התלוננות על דברים לא ריאליסטים...

אני מבין שלאנשים עדיין יש סיוטים מהקופים המוטנטים של פאר קריי אה?

פורסם

איזה משחקקקקק חזק יאלהההההההההה........ יאלההההה....... שיאלה....... שאמא שלללל היאלהההההההה חחחחח

משחק אחד החזקים שיש רק שיצא מהר אני מקווה שעוד חצי שנה שזה כבר יהיה מותקן אצלי ושיהיה לי עד אז כרטיס מסך נורמלי ולא X1950XT מעפןןןןןןןן........

ואהבתי תקטע הזה שאתה קופץ גבוה ורץ מהר זה דבר שמוסיף הרבה לקרייסס לדעתי!

פורסם

איפה מצויין דרישות המינימום?

למה סתם לדבר באוויר

פורסם

התלוננות על דברים לא ריאליסטים...

אני מבין שלאנשים עדיין יש סיוטים מהקופים המוטנטים של פאר קריי אה?

עד כמה שזה יישמע מפגר, זה מה שדי הרס לי את המשחק :x

בכלל אני אוהב תמיד להילחם נגד אנשים או יצורים דמויי אנשים מאשר נגד חייזרים למיניהם ובהתחלה פאר קריי היה ממש מגניב שנלחמת נגד כל השכירי חרב האלה ואז באו הקופים האלה שאמורים להיות טיפשים אבל הם חכמים בצורה מוזרה קצת(מוצאים אותך גם אתה מסתכל עליהם בזווית העיניים ומטפסים על מדרגות ויודעים איפה אתה בכל רגע) ובעיקר מעצבנים.

גם בהאף לייף 1, הקטעים הטובים ביותר של המשחק היו שנלחמת נגד כוחות הקומנדו, פשוט תענוג ואז אחרי זה להילחם נגד חייזרים מגעילים.. בעעע :x

פורסם

whoa

הצבא בhl1 הוא אחד הקשים מכל משחקי הפעולה

הם קשים כמו לא יודע מה

פורסם

קשה זה טוב :x

(I'm not gay! Honest!)

ברצינות, היה כ"כ מאתגר ועם זאת כ"כ כיף להילחם נגד החיילים בHalf Life 1... אחד הדברים שאיכזבו אותי בHalf Life 2 הוא שלחימה בקומביין הייתה הרגשה שונה(פחות טובה) מאשר לחימה בחיילים מHalf Life 1... בהאף לייף 1 הם היו מגיעים אלייך מכמה כיוונים בו זמנית, מאגפים אותך והיית שומע אותם גם "משוחחים" במכשירי קשר ומתכננים עלייך, זה היה פשוט נפלא.

בהאף לייף 2 או שהם סתם עומדים במקום או שהם פשוט מסתערים מאותו חור בקיר...

לא פלא שעד היום האף לייף 1 נחשב לאחד המשחקים בעלי האינטלגנציה המלאכותית האיכותית ביותר...(כרגע שמתי לב שבתוך המילה מלאכותי מסתתרת המלה איכותי.. המממ :smile1:)

פורסם

קשה זה טוב :x

(I'm not gay! Honest!)

ברצינות, היה כ"כ מאתגר ועם זאת כ"כ כיף להילחם נגד החיילים בHalf Life 1... אחד הדברים שאיכזבו אותי בHalf Life 2 הוא שלחימה בקומביין הייתה הרגשה שונה(פחות טובה) מאשר לחימה בחיילים מHalf Life 1... בהאף לייף 1 הם היו מגיעים אלייך מכמה כיוונים בו זמנית, מאגפים אותך והיית שומע אותם גם "משוחחים" במכשירי קשר ומתכננים עלייך, זה היה פשוט נפלא.

בהאף לייף 2 או שהם סתם עומדים במקום או שהם פשוט מסתערים מאותו חור בקיר...

לא פלא שעד היום האף לייף 1 נחשב לאחד המשחקים בעלי האינטלגנציה המלאכותית האיכותית ביותר...(כרגע שמתי לב שבתוך המילה מלאכותי מסתתרת המלה איכותי.. המממ :smile1:)

אני זוכר שיש קטע אחד בהאף לייף 2 שאתה בתוך אחד השלבים בכלא,יש לך 3 מכונות יריה שאתה יכול להשתמש כעזר ואתה בתוך תא קטן עד שאליס נכנסת מהתקרה או משהו בסגנון..(או שיש כמה קטעים כאלה)בכל מקרה אותי האף לייף 2 לא איתגר כ"כ מבחינת אויבים קשים,אבל בכל זאת,משחק אדיר.

פורסם
  • מחבר

חחח ואו כמה תגובות :) יש לכם תגובה קצת מאוחרת... :)

בכל מקרה, המשחק מבוסס מודים. ז"א שכל אחד יכול ליצור לו שלבים חדשים ולשנות את המשחק איך שהוא רוצה, אז אל תדאגו על כל הדברים העל טבעיים.

(אגב אתם בכלל לא חייבים להשתמש בהם... :)) מי שמכיר את MATTO, אחד התותחים שעשה מודים מדהימים ל FAR CRY, מבין שהמשחק יחיה הרבה לאחר שסיימתם אותו. אני אישית עדיין משחק FC וזה אחד המשחקים.

בקשר לגרפיקה כשהוא שוכב ורואים את הטקסטורה של העלים, כאן בדיוק רואים את המגבלות של המנוע. כמו בכל משחק, כאשר מתקרבים למקומות הקריטיים, תמיד רואים את הדברים שלא רוצים לראות :) . אבל תוך כדי קרב לא רואים את זה בכלל.

הדבר שהכי הרשים והפתיע אותי זה שהוא שבר את הגג, למרות שזה היה קל מדי לשבור אותו, אבל זה רק אומר כמה דינאמי הוא יכול להיות, ודינאמי זה מה שאני מחפש!

אגב אני גם ממש לא אהבתי את העלילה כל כך.

חוץ מזה, צפו שהמשחק יצא בקרוב עם באגים כי אנחנו מדברים על EA, לא לשכוח :)

פורסם

זה רץ על קומודור 64 כן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים