עבור לתוכן

סרטון GAMEPLAY חדש ל CRYSIS - משהו מדהים !

Featured Replies

פורסם

כן גם אותי ביאס כל העל טבעי המטומטם הזה

מה זה השטוית האלה???

מה הוא קופץ ככה ורץ כמו איזה בוט, זה סתם מסריח

בכלל בסוף שהוא נתן בוקס מסכן לאיזה חייל,אז החייל עף 100 מטר,זה היה קטע דפוק

אבל הגראפיקה כל כך יפה וזה פשוט עושה את המשחק אין מה להגיד

באמת באסה,חשבתי המשחק יהיה פעולה רגיל,מי צריך ת'כוחות המסריחים האלו.. :kopfpatsch:

• תגובות 59
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גדול!!!!!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אני חייב לקנות את המשחק הזה...!!

פורסם

לפי ריאיון שעשו אם מפתחי המשחק (מנהל Crytek) הם אמרו שהם בשלב הסופי, והם גמרו כבר את הכול.

הוא גם אמר שבקרוב מאוד בקרוב :)

אז יש למה לחכות.

פורסם

כן העיקר דחו תמשחק להרבה זמן ::)

פורסם

לפי ריאיון שעשו אם מפתחי המשחק (מנהל Crytek) הם אמרו שהם בשלב הסופי, והם גמרו כבר את הכול.

אז יש למה לחכות.

אפשר לינק לראיון הזה?

העדכון האחרון הבנתי שייצא ב Q3 2007, אולי אני לא מעודכן

פורסם

אז יש למה לחכות.

שלב סופי של פיתוח משחק גדול שכזה יכול לקחת 6 חודשים.

פורסם

יש למה לחכות :yelclap:

פורסם

חחח התעצבנתי על המהירות המעפנה עד שפתאום קלטתי שיש שם SERVER ישראלי של GAMER :kopfpatsch:....

פורסם

נראה משחק מדהים ובאותה נשימה נראה משחק מטומטם. לא אוהב את השטויות שהם הוסיפו לחליפה העל טבעית הזאת שלובשים או הנשקים המוגזמים..

ראבאק !! מי לעזאזל מאמין שאפשר לירות על בנאדם מיקרו-מחט שהוא לא מרגיש בכלל שפוגעת בו ואז ברוב חוצפתם הם גם הוסיפו למחט הזאת יכולת למוטט את האדם כשאתה לוחץ מרחוק על כפתור מסויים !!!

GIVE ME A FUCKING BREAK

פורסם

דווקא אני אוהב את הכוחות האלה, רק שיהיה אותם רק בסינגל ולא במולטי וזה נהדר! 8)

פורסם

דווקא זה מה שהופך את זה למגניב ביותר...

עוד אפשרויות..עוד דברים

ממש מגניב

פורסם

הגרפיקה לא נראת משהו מדהים..רק כמה אפקטים של תאורה שראינו אותם לפני(לפחות לפי הסירטון), אין פלא שX800GTO בדרישות מינימום.

פורסם

מישהו אמר שהמשחק אמור להיות סימולצייה טקטית של חי"ר סטייל OFP? :nixweiss::kopfpatsch:

פורסם

ראבאק !! מי לעזאזל מאמין שאפשר לירות על בנאדם מיקרו-מחט שהוא לא מרגיש בכלל שפוגעת בו ואז ברוב חוצפתם הם גם הוסיפו למחט הזאת יכולת למוטט את האדם כשאתה לוחץ מרחוק על כפתור מסויים !!!

GIVE ME A FUCKING BREAK

ממה שאני יודע, העלילה של המשחק סובבת סביב פלישה של חייזרים לכדור הארץ... מי לעזאזל היה מאמין שאפשר... ::)

וחוץ מזה, משחק FPS (ומשחקים בכלל) לא אמור להיות "אמין". הוא אמור להיות כיפי. Half Life היה משחק ריאלי? לא ממש... וזה נחשב לאחד מהמשחקים הטובים ביותר בז'נאר - בטח בזמן שהוא יצא.

פורסם

דווקא נראה נחמד, אבל אני מעדיף דברים יותר ריאליים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים